Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hím-pellér

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilencvenhat évesen nemzett gyereket egy indiai nyugdíjas, megdöntve ezzel a saját rekordját. Most eláruljuk, hogy a szerencsés férfi szerint mi a hosszú aktivitás titka. A kilencvenhat éves Ramjeet Raghav és felesége, a feleannyi idős Shakuntala nemrég ünnepelték második…..
hím-pellér 2012.10.18 09:52:18
Titokban biciklis számlálót helyezett el a BKK az Andrássy úton. A szerkezetet hírverés nélkül helyezték üzembe még július elején, viszont remek honlapot készítettek neki, így mikor a Kerékpárosklub révén hírt kaptunk róla, már negyedévnyi adatot böngészhettünk. Az…..
hím-pellér 2012.10.15 13:33:32
@Jazzman: remélem :)
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Tovább dagad VV Gigi kebelbotránya! Az exvillalakó szerint lustaság és hízás miatt nőttek meg a mellei, a Blikkben szakértő plasztikai sebészek viszont azt állítják, új szilikonpárnák dudorodnak a póló és a bőr alatt: – A korábbi és a mostani fotót összehasonlítva…..
hím-pellér 2012.08.31 11:36:49
Volt két Mercim: Mózes, egy 1985-ös W126 500SE és Doxa, egy 1982-es W123 300D. Már nincsenek. Közel hat év után először nincs Mercedes otthon. Furcsa érzés, és cseppet sem kellemes. A háztartás Merci-menteítése Doxával indult, akaratlanul. Miután Mózes néhány hónapnyi pihenő…..
Elégedett lenne? (fotó: MTI/Kovács Attila) A közelgő olimpiára való tekintettel meg kell emlékeznünk az idén télen nagy port kavart formaruhákról is, ha már egyszer elindítottuk heti matyó rovatunkat. A lényeg: a fő gond a népies olimpiai formaruhákkal, hogy hihetetlenül…..
Nesze!szer Csajok a dobozból 2012.04.04 13:00:00
 A Vanity Fair mostani tematikáját a tévé köré építette. Illetve a főműsoridős csajok köré. Megismered a borítón szereplőket? Julianna Margulies, Claire Danes, Sofia Vergara és Michelle Dockery van egy ágyban együtt. Mi ugye Juliannát leginkább a Vészhelyzetből ismertük,…..
hím-pellér 2012.04.05 09:10:35
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
Teljesen értetlenül állok ez előtt a csoda előtt. Rafinált kattintásmágnes a hirdetőoldalnak? Bármilyen termék gerillakampányának első lépése? Valaki tényleg lakást keres dínózásért? Ki tudja...     Lakást keresek dinózásért cserébe   Több lakásod is…..
hím-pellér 2011.08.19 14:11:16
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
hím-pellér 2011.06.30 13:51:11
Személyautó vonóhorgára szerelhető daru!  Japán horgász leleményes ötlete. Nincs kikötői díj, nem kell daruzásért fizetni.  Személyautóval daruzni és utánfutón hazavinni a motorcsónakot. Teherbírási adat sajnos nincs.   A japánok szélerőmű építésben…..
Majdnem minden hétre jut egy újabb leleplezés: pornózott Valagosz és a testét árulta Hónaljka, az aktuális valóságsó ügyeletes sztárjai. A bulvárlap is jobban fogy egy ilyen fergeteges címlappal, meg a portálokon is sűrűsödik a kattintások száma. A kommentekben meg hörögnek a…..
hím-pellér 2011.06.15 15:25:18
1.
 Kasza Tibi egy balatoni hajón, a nyílt vízen fotózta Rácz Ildikót a Playboynak. Ildikó testét finom ékszerek borították, vagináját combjával takarta ki, hogy ne érezze magát teljesen meztelennek. Ildikó állítása szerint a fotózás szombaton volt Balatonfüred környékén.…..
hím-pellér 2011.06.14 11:37:21
@"the dragon":
El vagy picit tévedve. Apám az egyetem elvégzése után ott maradt tanítani, elért minden oktatói fokozatot, és csak rektor nem volt. Szakmájában az ország elitjébe tartozott, nagyon sok nagy múltú és ma is létező nagyvállalatnak volt szakértője, akár úgy, hogy telefonon éjjel-nappal hívhatták. Ma a nyugdíja 200.000 Ft alatt van. Édesanyám 2 tanári diplomával 10 éves általános iskolai igazgatói munkával a háta mögött 150.000 Ft nyugdíjat sem kap!
Az egymillió körüli havi jövedelem a versenyszférára jellemző és a bankszektorra. Az egyetemi tanároknak marad az erkölcsi elismerés. :-)
Frusztráló lehetett az élet macesként androidos Samsung telefonnal a zsebben, hiszen a frissítésekhez és egyéb szinkronizációk végrehajtásához egy Windowst is be kellett izzítani. Ennek most vége -- illetve a béta stádiumot, és az egyelőre korlátozott eszköztámogatást tekintve…..
hím-pellér 2011.06.06 14:53:51
@Rick Astley: Kedves Rick!
Amikor én vettem pár éve az IMac-et, akkor még nem volt így hypolva az Apple és az IPhone. Nagyjából az vett mac-et aki használni akarta a számítógépet, nem a windows-t újratelepíteni hetente. IPhone-t meg már akkor sem vennék, ha megfelelne nekem, mert újra és újra bebizonyítja, hogy mennyire nem kiforrott. De a legfőbb érv a Samsung telefonom mellett a Dual Sim opció, amiben verhetetlenek. D880, B5720 után most egy B7722-est használok nagy megelégedésemre, és bizony bosszant, hogy a Kies-t a párom gépére kellett feltennem. erről ennyit. Azért ha majd lesz dual simes ikPhone akkor elolvasom a tesztjeit.
hím-pellér 2011.06.06 15:51:29
@lolperec: Igen. ez a helyzet.
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
Valószínűleg mindenki látta már a Volkswagen Passat cuki reklámját, amit kifejezetten Super Bowl-ra készített a cég. Futótűzként terjedt az autós oldalakon, aztán máshol is, és a legtöbb embernek tetszett. Megjósolható volt, hogy ezt is parodizálják idővel, ahogy a BMW…..
 Miért gondolják sokan, hogy télen 10 centis hóban biciklizni egy olyan tevékenység amit nekem mint budapesti adó(nem keveset)fizető autósnak tolerálnom kellene?     Régóta hangoztatott véleményem, hogy aki Budapesten, a bicikli utakon kívül tekerni akar az…..
Az én nyugdíjam Voks humana 2010.11.16 00:00:00
Hallom innen-onnan, hogy népszavazás kell a magánnyugdíjpénztári tagdíj visszaállításáról. Ma már azt is megírta a sajtó, hogy mi kezdeményeztük. De nem így van. Akik mondják, nem vették észre, hogy valójában nem kell. Demokratikusan megválasztott kormányunk ugyanis…..
„Nincs értelme egy középszerűnek gondolt csajra rástartolnod, mert egyrészt nem inspirál eléggé, másrészt meg árt az önbizalmad kisugárzásának, ha nem Audrey Tautou a célpont” – következő posztunk tuti önbizalom-tréninget kínál azoknak, akik egy kis tuningra…..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
hím-pellér 2010.08.17 13:45:36