Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor91

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maunikának vagy nem sikerült ledobnia 20 kilót vagy végig kamu volt az egész, nem tudni, egy biztos, nem ő fogja vezetni a TV2 napi valóságshow-ját szeptember 16-tól, és nem is a Viva TV-s Iszak Eszti, de nem is .Hanem Peller Mariann, akit a Story Tv-től kért kölcsön a csatorna. A…..
Tibor91 2011.08.27 16:10:54
 Vége a Szigetnek, mi még józanodunk, Marcsi és Enci kihagyta a rendezvényt így volt idejük elgesztiesedni. Szerintünk ez szép videócska lett, de majd a fórumban jól meg lehet beszélni, miért nem tetszik nektek. Vagy miért igen.  ..
Tibor91 2011.08.16 20:01:38
Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a véleményetek az NCIS-ben végrehajtott szinkroncseréről. Eddig Damu Roland szinkronizálta a Michael Weatherly által alakított DiNozzót, a tervek szerint ezentúl Schmied Zoltán fogja. - gépész..
Alcatraz címmel forgat pilotot Abrams mostanában, és ha csak abból indulunk ki, hogy amit eddig ő rendezett (Alias, Felicity, Lost, Fringe, Undercovers) azt mindet berendelték, akkor jó eséllyel jelentjük ki, hogy 2011 őszének egyik legjobban várt újonca formálódik a szemünk előtt.…..
Tibor91 2010.12.15 01:39:45
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
Szó nincs arról, hogy ne lenne nézett a Doktor House idehaza, a sorozat az NCIS-szel évek óta tengelye a TV2 legerősebb hétköznapjainak, a hétfőnek és a szerdának, melyeket már jó ideje nem tud egy konkurens csatorna sem legyőzni. Azonban múlt héten szerdán a Doktor House-t olyan…..
Kedves Comment:com!A Comment:comon „És még az RTL tolvajozza a tv2-t” címmel kabarészámnak minősítitek egy nyilatkozatomat, amiben lopással vádolom a tv2-t. Azt írjátok, hogy nem kéne ezt kezdeni, mert bezzeg az RTL-nek is mennyi lopása volt korábban. A vélemény ezen…..
Tibor91 2010.09.16 15:56:44
@Felhasználási feltételek Kapcsolat Impresszum: Nem minket tegez, hanem sixx-éket, akik nyilván tegező viszonyba vannak vele.
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
A Blikk úgy tudja, hogy A Széf műsorvezetője pótolhatja Stohl Andrást az ősszel induló tehetségkutató műsorban. Mint írják, hivatalos döntés még nincs, de Sebestyén Balázs a legesélyesebb a szerepre. Balázs neve korábban is felmerült már, és tulajdonképpen kivételesen…..
Tibor91 2010.06.12 01:02:35
@Bonaparte Napólejon: Balázs pár éve amikor több műsora is futott egyszerre az RTL-en (Balász show, A széf, Kész Átverés...) akkor 20 millát keresett ÉVENTE. Most is kb ennyi lehet szerintem majd az X-Faktorral együtt. Már ha tényleg ö lesz a műsorvezető.
tvblog Mindenhol orvosok 2010.06.03 11:43:00
Csak egy érdekes megjegyzés hétvégére, hogy furcsán alakult az amerikai sorozatok tavaly, hiszen azt szokhattuk meg, hogy az RTL Klub rendelkezik a kórházsorozatokkal, elég a Vészhelyzetre, a Dr. Addisonra és a Grace klinikára gondolni, sőt, a Dr. Csontban is orvos nyomoz. Azonban az…..
comment:com Pünkösdi unaloműzés 2010.05.24 16:30:00
Töredelmesen és őszintén be kell vallanom valamit: én igazából nem szoktam tévézni. Van egy laptopom, ami összenőtt velem, azon megnézem, ami igazán érdekel (no persze, hogy ami érdekel, az hogyan kerül oda, totálmindegy), de magát a dobozt nem nagyon kapcsolom be, kivételt jelent…..
Megint nyár van, eljött pár sorozat számára a búcsú ideje – persze csak azért, hogy ősszel újult erővel folytatódhassanak a szériák a TV2-n. A pihenés első körben a szerda és a péntek esti premiersorozatok egy részét érinti, de aggódni nem kell, mindegyik kap…..
Szerencsére persze nem Stohl Andrásról van szó. Aggodalomra semmi ok, Will Smith iszik bukott celebünk helyett is eleget, hogy pár város lerombolása után a mentalistával vállvetve pörgesse fel kissé az unott tévénézőket. Az m1 ezúttal is egy filmmel, a Suttogások a sötétben…..
Tibor91 2010.05.11 20:10:21
@kamarti: Itt pont, hogy megmagyarázza Raul, hogy nem Stohl-ról szól a cím. Nem értem mi a bajod...
tvblog A TV2 Fantomja 2010.03.17 09:40:00
A TV2 a vasárnapok után már a szombatokat is szuperfilmekkel tömi meg. Idén már kétszer is előfordult, hogy viszonylag ropogós filmek kerültem adásba (egy keddi Val Kilmeres krimire és a sárkányos Robin Hood-sztorira gondolok), de a szombati Fantom című monstre, majdnem három órás…..
Nem tudom, winnie hogy csinálja, biztos káptalan a feje, vagy beír mindent a naptárba, esetleg a port.hu az agyába van bekötve direktbe, de minden magyar premierről időben és naprakészen tud beszámolni, míg én még a saját születésnapomat is elfelejtem (mellesleg minek ünnepelni az…..
Beszéljenek helyettem az előzetesek. Az első egy újabb promója az NCIS: Los Angelesnek, a második is, de az ritka jópofa (még mielőtt szó érné a ház elejét, a CBS egyik előzetesének magyar verziójáról van szó, ami korrektül illeszkedik a TV2 kampányába), a harmadik pedig…..
Már korábban is ejtettünk szót arról (itt és ott, mondjuk a Twitterünkön, vagy a Facebookon), hogy többek között tavasszal olyan új sorozat is a TV2 képernyőjére kerülhet, mint az NCIS: Los Angeles. Már a címből is kiderülhet, hogy az NCIS spinoffjáról van szó, vagyis az…..
Tibor91 2010.02.17 16:18:53
@ebenbry: Az NCIS-nek semmi köze a helyszínelőkhöz, mielőtt ekorra baromságot mondasz, tudd mi az a helyszínelő...
A Blikket már megint lódításon fogtuk. Mai számukban címoldalon hozzák, hogy Galambos Lajcsi márciusban visszatér a képernyőre, és hogy egy ideje tárgyal az RTL Klub legnagyobb műsorbeszállítójával, az IKO-val a részletekről. A bulvárlap szolídan úgy fogalmaz, hogy “a…..
comment:com Megújult a Tv2.hu 2010.02.01 15:30:00
A magyar televíziók az utóbbi években - kissé késve ugyan - rádöbbentek, hogy bizony a tévénézők egyre nagyobb része már nem a tévéújságokból ne adj isten a Teletextből, hanem a tévék online kiadásából szeret tájékozódni, ide klikkol, ha valami érdekli, és itt kezd el…..
Jó apropó a mai nap, hiszen nemzetközi viszonylatban mától már a múlté a Titanic 1,84 milliárd dolláros bevételi rekordja, s nemsokára az amerikai 600 millió dolláros bevételi rekordot is megdönti James Cameron új filmje, itthon pedig a hétvégén lépte át az Avatar az…..
Epizodisták Boldog új évet! 2009.12.31 14:00:00
Az év utolsó napja, persze az elmaradhatatlan bulizás mellett arról is szól, hogy egy kicsit visszatekintsünk az adott évre. Senkit nem akarok most személyes dolgokkal terhelni, így a blog szempontjából nézem meg, hogy miként telt a 2009-es esztendő. Július végén döntöttem úgy,…..
Nagyszerű hírekkel szolgálhatunk Laurence Fishburne és a Predators rajongóinak, ugyanis az Antal Nimród által rendezett produkcióban a két fogalom egy fedél alá kerül, így az eddig is ígéretesnek tűnő filmet, ha ki lehet jelenteni, most már még jobban várhatjuk, ha mást nem…..
Tibor91 2009.12.18 16:56:56
tvblog Búcsúra készül a 90210 2009.12.09 15:04:00
Már csak alig pár rész van hátra a 90210-ből, a TV2 szombat délutáni sorozatából, mely a "nagy elődre" való tekintettel még a főműsoridős sugárzásra is esélyt kapott. Más kérdés, hogy nem élt vele, s ez bizony lehet, hogy a sorozat milyenségében is köszönhető…..