Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.: mimino :.

114 bejegyzést írt és 449 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kép landolt a szerkesztőségi levelezőlistán, csak annyi volt a komment: gyanús, hogy ez az autó pórul fog járni. Az Audiból úgy lógnak a csövek, mint súlyos sérültből az infúzió, katéterek és monitorkábelek. A párhuzam teljesen helyén való, mert aki elég…..
.: mimino :. 2012.04.26 12:46:42
@Rocko-: na mostmár csak azért sem megyek el moziba megnézni, nem fogok hozzájárulni egy forintal sem, hogy azt (vagy többet:/) a nagy vasat értelmetlenül, B kategóriás módon összezúzzák.

Letöltöm (ahogy az összes többi filmet is eddig :D)...

Ahogy elnézem nem nagyon sínylette meg a repülést, lehet újra lehet hasznosítani a forgatásnál :D
.: mimino :. 2012.04.26 12:52:46
www.imcdb.org/vehicles.php?make=Audi&model=100&modelMatch=1&modelInclModel=on&page=14

van ám bőven C4-es vas, (na meg szivar is) amik szerepeltek már filmekben.. na nem is mindegyik élte túl :D
.: mimino :. 2012.04.26 19:27:25
@Rocko-: "..mindenkinek egyenként a kurvaannya!! " :D
Az ezredforduló környékén bizony sikerült az autótervezőknek olyan négykerekűeket gyártani, amelyeket nem a kimondott szépségükért szeretünk/nem szeretünk. Ilyen az alábbi Pontiac Aztek is, amelyet Pitta88 ajánlott figyelmünkbe. Nevéből kiindulva egy SUV-jellegű autó volt a…..
.: mimino :. 2011.11.23 19:20:42
Gratulálunk Németautós-nak a megfejtésért.Igen ez egy Audi 80 Coupeíme az igért képek A büszke tuljadonos a műve mellett. Erbrásh ,kivánságlista és egyedi kipuff rendszer xD.Jó étvágyat a vacsorához xD...
Kiről nevezték el az Ajtósi Dürer sort? Ki volt Horváth Mihály, Falk Miksa és Kacsóh Pongrác? Folytatódik a sorozat. Az első részben némi poénkodás után az elmúlt rendszer ismerősebb utcaneveiről volt szó, most pedig jöjjön néhány a mai utcanevek közül, két részben.…..
Hogy az alábbi Escort megegyezik a 2009 októberében bemutatott Tüzes-cápafogas-sikolyos fehér gyilkossal, de ha netán mégsem, majd kijavítotok. Krisitől érkezett az új link, köszönet érte.Sókár. A javából, egy kis pinstripinggel fűszerezve.Az 1.6-90LE biztos szereti.Az a hátsó…..
Omnibusz Megújul a Citaro 2011.04.08 10:30:00
Tavaly már tesztelték, most viszont hivatalosan is bejelentette a Mercedes, hogy idén bemutatják a Citaro legújabb, harmadik generációját.Noha a típuscsalád továbbra is a legnépszerűbb városi busz Európában (11 év alatt több, mint 30 000 példány talált gazdára), a…..
.: mimino :. 2011.04.08 12:59:05
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Az elmúlt napokban tűnt fel Párizs utcáin a Tramino villamos homlokfalával ellátott hibrid Urbino 18-as. A BHNS nevű busz a Tzen nevű, vezető nélkül is közlekedni képes BRT rendszerű közlekedésben vesz részt az Irisbus Crealis Neo buszokhoz hasonló kialakítással. A buszról pár…..
.: mimino :. 2011.02.28 22:42:04
Következő custom Audink egy Quattro, melyet német barátaink Roadsterré alakítottak át. A képek alapján nem éppen tákolásról van szó, viszont szépnek semmiképp sem mondanám a végeredményt, főleg, hogy egy legendát tettek tönkre. ..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
autózz! Frissen szervizelt Fiesta 2011.01.28 22:07:00
Ha már tegnap hirdetéses poszt volt, az lesz ma is, de ez már inkább megmosolyogtató, mint elgondolkodtató. Természetesen rendszeresen karbantartott, nem dohányzó autóról van szó, hölgy tulajdonostól. Ja, és garázsban tartották. És ahogy az első képen is látható, a jobb eleje…..
Mandiner blog Al Capone verdája 2011.01.27 17:31:00
    Ismeretlen városban, új terepen igyekszik megvetni lábát Al Capone. Az elődjénél nagyságrendekkel igényesebb, kifinomultabb Chrysler 300 jó partner abban, hogy inkognitóban, mégis megfelelő benyomást keltve érkezzen a helyszínre. Csendesen gördül be a találkozó…..
Jajj,de csúnya! W124 orosz módra 2011.01.22 18:00:00
Hogy mi történik akkor ha egy E klasse kellő mennyiségű hülyeséggel és pénzzel párosul? Hát ime:Innen még nem is tűnik annyira durvának,de nézzük csak egy kicsit körbe....Itt már vannak érdekes részletek....Megkapta a single framet,újabb tipusról a…..
.: mimino :. 2011.01.22 23:59:38
Mikor végigolvastam Marty McFly sztoriját, rögtön az jutott az eszembe, mikor naivan én is megálltam segíteni egy ilyen mocskos féreg tolvajnak még másfél évvel ezelőtt, akkor meg is írtam ide a történteket. Persze a részletek különböznek, de a kamu aranyékszer itt is…..
Ugyan nem szeretném elvenni mimino kenyerét, hogy egy kínai autót küldök a blog hasábjaira, de Phoenix ragaszkodott hozzá, hogy kerüljön ki a kínai Volkswagen legújabb üdvöskéje, amellyel teljes mértékben egyetértek.Viszont ott a másik oldal is, hogy melyik az a kínai autó,…..
Jajj,de csúnya! Rolls Ford 2011.01.15 16:50:00
Mit tesz az az ember, akinek sok pénze van, de azért nincs elég ahhoz, hogy megvásároljon egy igazi Rolls Royce-ot? Hát csinál valami hasonlót, mint láthatjuk elég sikertelenül. Kiindulási alap nem rossz,egy elsőszériás Ford Scorpiora esett a választás,átlagautónál kényelmesebb,…..
Most pár netes találat lesz a terítéken.Volt Bogár tulajdonosként elég szomorú látvány szegény (a volt autómról bővebben itt).Szegény...
.: mimino :. 2011.01.15 21:14:33
A Build Your Dreams - valósítsd meg álmaidat névre hallgató kínai autógyártó eddig szemtelen másolatokkal hívta fel magára a figyelmet, a hamarosan megnyitó Detroit Motor Show-n viszont élőben láthatjuk a majdnem három éve beharangozott e6-ost, valamint egy eddig ismeretlen…..
Korábbi írásunkban a manapság annyira népszerű közvetlen befecskendezéses dízelmotorok szoftveres tuningjáról írtunk. Aki belekezd a tuningolásba, ritkán áll meg ennyinél, és nem is jó, ha itt hagyja abba. Elmondjuk miért, a koromszűrő maszkot tegye fel az olvasó. Vélemények…..
Velo küldte nekünk ímélben ezt a szépséget.Már az első képen szemetszúrnak az autó főbb jellemzői. Külön kiemelném a fekete-rózsaszín fényezést és a rózsaszín lángmintát a motorháztetőn. Legyünk optimisták, biztos hölgy tulajjal állunk szemben. :))))Minden…..
Jajj,de csúnya! Német padlizsán 2011.01.06 20:30:00
Beszéljenek helyettem a képek, azok mindent elárulnak: ..