Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldx

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hinnénk, előzékeny és udvarias dolog átadni az ülőhelyünket a tömegközlekedésben az idősebbeknek, de a szakértők szerint ez éppen rosszat tesz nekik, mert könnyebben romolhat az egészségi állapotuk...
zoldx 2017.10.28 23:12:27
@Stohl András: Nagyon helyes! A nyugdíjas egyébként is járjon gyalog,ideje van bőven!Már Mikszáth Kálmán is megmondta,"gyalogolni jó!!!
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
zoldx 2016.03.13 12:41:08
@para_noir: "lenyomják az RTL-t? Az a töméntelen trágya az a vonatkoztatási színvonal???
Ha az a népszerűség mércéje,hogy a sok 40-es IQ-jú "hulladék" bámulja katatón állapotban a
"meggyilkolta elütötte ,megfojtotta ,kirabolta megerőszakolta" kategóriájú híreket és a nemkevésbbé színvoltalan egyéb műsorokat és ezek szernt ez az ország nagyobbik része, akkor valóban nagy a baj!!!
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
zoldx 2015.11.16 21:34:16
@Zár Balta: Gratulálok!!!
A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még…..
A Schmitt ügy kapcsán ne feledjünk el egy érdekes dolgot. Kövér László már 2010-ben megmondta, hogy Schmitt megválasztásával komoly gondok lehetnek.Kövér volt az, aki a legtovább kardoskodott Schmitt ellen, s az egyik legerősebb érve az volt, hogy Schmitt „túl kevés”…..
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
zoldx 2011.02.08 15:28:48
@dekol84: Igazad is van ! Neked sokkal jobb lenne Ferenc testvér !Hajrá !!!
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
zoldx 2011.02.01 10:30:05
@melchi zadok: ...én már akkor is nagy fiú voltam,meséld már el nekem,de tételesen,hogy mi volt akkor ?!
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
  Az egyik (felesleges) ütésből a másikba beleálló Orbán-kormány talán legvitatottabb intézkedése a magánnyugdíjpénztári rendszer kvázi ellehetetlenítése, az eddig odaáramló pénzek visszairányítása az állami, felosztó-kirovó rendszerbe. Hogy ez szerintünk komoly baj,…..
zoldx 2011.01.10 15:54:50
@winston01: Igazad is van ! A nyugdíjasok dögöljenek meg ! Mind! " ..az én életem,az én pénzem!" Paracelsus
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója.) Tagok vagyunk? És akkor mi van? - teheti fel a kérdést cinikusan Orbán Viktor és csapata, amikor alig burkoltan üzeni a magyaroknak Európáról: az egy köldöknéző, a demokratikus politikai…..
zoldx 2011.01.10 11:20:31
@IGe: Igazad is van ! Hagyni kellett volna,hogy a liberós bolsevikok tovább rabolják ki az ország maradékát,valamint az IMF dramaturgia szerint, a lakosság további megsarcolásával teremtsék elő a szükséges milliárdokat ! Paracelsus
 Csekély publicitást kap a honi sajtóban és a blogközösség vitafórumain is, de az Orbán-kormány tevékenységét közel sem övezi akkora idegenkedés, mint amennyire azt egyesek itthon láttatni szeretnék. Időről időre találkozhatunk ugyanis méltató, elismerő véleményekkel…..
zoldx 2011.01.06 13:01:57
@micream: Ez ugye nem komoly,hogy az index kormánypárti,vagy csak affelé hajló lenne!(lásd TW.írásait!)Tudok egy jó szemorvost, de pszichiátert is ! Paracelsus
ENADEHÉLMost, hogy itt az ENADEHÉL, az Egyszeri, Nagyarányú ADócsökkentés, az Elmúlt Húsz Év Legnagyobbika, eszembe jutott valami. Pár hete, amikor a kormány bejelentette a nyugdíjjárulék 9,5 százalékról 10 százalékra emelését, egy-két méltatlankodó…..
Lázár és Rogán javaslata szerint büntetlenül haza lehetne hozni a külföldi és offshore-pénzeket. Pedig éppen a kormány tevékenysége emlékeztet mindenkit arra a régi tapasztalatra, hogy ebben az országban a vagyonok nincsenek biztonságban. A hét elején Lázár János és Rogán…..
Ki az az őrült, aki olyan munkahelyet választana magának, ahol öt évre visszamenőleg visszavehetik a fizetését? Legfeljebb az, aki sehová nem kell, vagy aki egyébként is a Párt eltartottja. (Fotó: Segesvári Csaba / delmagyar.hu) Amint arról az Index tegnap beszámolt, ha hétfőn…..
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..
zoldx 2010.10.18 22:34:21
@huncsongor: Bocs' de lehánytam a monitort ! Te tényleg ne szaporodj,ez az egy is több a kelleténél !!
Varánusz Boross Péter alkotmánya 2010.09.01 08:00:00
Szerintem megfázott a nemzeti hóbagoly, elkapta a hini vírus. Mi más magyarázata lehet annak, hogy mostanában olyan furcsaságokat tüsszent magából, ami mellett a beszáradt orrváladék gusztusos édesipari ínyencségnek látszik? Antall József egykori helyettese itt kísért még…..
zoldx 2010.09.02 12:40:24
@DArchAngel: Sokan,sokadszorra fenyegetőznek ezzel...Csak egyet nem értek,ez az állítólagos sok millió emmber mi a fenéért nem megy már el szavazni(választani)!!!
Magyarázza már el nekik valaki,hogy ha otthon maradnak győzike-mónika stb-show-t nézni,az is egyfajta választás...
Minden jó úgy, ahogy van,döntsenek helyettem mások !!!