Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tolby

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Tolby 2009.09.24 16:18:19
Kiváló jó estét kívánunk a 2009/10-es Bajnokok Ligája-sorozat első estéjén. Nagy rangadót nem rendeznek, de harci színekre festett ellenfelek várnak néhány nagyvadra, akik közül nem is biztos, hogy mindenki sikerrel veszi az első akadályt. Kétfrontos francia-olasz párharc…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Tolby 2009.08.19 20:41:22
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Tolby 2009.07.10 14:23:02
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
Tolby 2009.06.30 12:32:57
@sixx: A második rész még jó volt. A többi tényleg talicska.
 Érdekes közvéleménykutatást készített a Medián, amiben arra keresték a választ, hogy a Fidesz hogyan viszonyuljon a Jobbikhoz. A HVG-ben közölt eredmény és a fenti grafika alapján leginkább a Fidesz vezetőinek főhet a feje: a párt szavazói súlyosan megosztottak a Jobbik…..
Tolby 2009.06.26 11:52:20
Planet 55 @ Budapest Jazz Club Úgy éreztem miközben álltam a színpadon, mintha egy túrazsák lenne a hátamon, benne cipelném a zenekar iszonyat súlyát, a kezemmel pedig a közönséget tartanám. Mindegyik oldal egyszerre húz lefelé, én meg csak feszülök, adom az energiát, de…..
Öt év - öt nyelv Igeidők 2009.05.28 02:03:00
Nem tudom ki hogy van vele, de én a magam részéről ki tudnék futni a világból az angol nyelv különböző múltidőitől. Biztos jó nekik, hogy le tudják írni/el tudják mondani, hogy a két múltbeli esemény között milyen reláció áll fent, de ha szigorúan veszem, teljesen…..
Tolby 2009.05.28 11:33:27
Tony Blair és a New Labour egykori főideológusa a klímapolitikáról írt könyvet, és az olajhozamcsúcs miatt aggódik...
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
Tolby 2009.04.23 23:56:53
@Sütemény1975: mondta már neked vki, hogy ne menj bulizni futócipőben? szar, meg minden, de nem szólnak, mert ilyen vagy és elfogadnak. ha okosan neveled a kislányodat, senkivel sem lesz problémája.
Tardai történetek Ötvenkettő 2009.04.21 10:00:00
A Balogh Imi baszta el Misike első eljegyzési kísérletét a kihagyott tizenegyesével. Mer' a gyíkfejű főultra rászervezte a tökutolsó Tát elleni hazaira a lánykérést. Konkrétan le volt kenve az egész csapattal, meg a rokonsággal, hogy a sípszó utáni ünneplés végén kurva nagy…..
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Tolby 2009.04.20 02:49:34
@Frenetikus: Ezek emberek, van igazolványuk, meg ilyesmi. Az állatoknak nincs nemzetiségük, meg a növényeknek sincs. Hogy ruházhatnánk fel ilyesmivel őket akaratukon kívül?
Tolby 2009.04.20 07:06:02
@csillagkutya7: nem baj, hogy szolt, az sem lett volna baj, ha nem szol. az sem baj, ha magyar a lo, az sem ha brit. nincs itt baj, csak unatkozo/naplopo netezok.
Mai posztunkat modoros művésznevű tchabeenak köszönhetjük: örömmel látom, hogy mások is ráéreztek embertársaink elemezgetésének gyönyörűségére. A fiatalember valamin módfelett feldühödhetett, mert hirtelen írt nagyon sokat, helyenként kissé szétszórt stílusban.…..
Tolby 2009.04.15 20:19:33
@szamócaábris:
ha mégis van kölyke, általában egy légtérben szív vele, amikor a haverok átjönnek indiait enni.
Híjnye, hogy csókoljon minket szájon David Axelrod és Karl Rove szerelemgyermeke! Hát nem akkor indítja el a Fidesz az EP-választásra készített kampányoldalát, amikor az egész ország éppen a másik táborra figyel? Hát de. Pedig olyan csudálatos furcsaságot hoztak létre, ami nem…..
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
Federico Macheda története, mintha régi idők olasz története lenne. De először az apropó: a Manchester United egyik nagyon fontos meccsét egy 17 éves olasz srác (augusztusban tizennyolc) góljával nyerte meg. Macheda a portugál Nani helyett szállt be a Villa elleni meccsen a 61.…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
Tardai történetek Negyven 2009.03.28 09:00:00
Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az…..
Nemrég ráakadtam egy remekjó Spanyol podcast oldalra. Mint arról már az előző posztban megemlékeztünk, a Notes is Spanish egy olyan oldal, amit egy angol úriember (Ben) és spanyol párja (Maria) csinál. Életük céljaként dekralálták a köz megtanítását az élő spanyol…..