Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nakiazaki

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami jó, hogy megint lesz Billions, ráadásul március 17-én már meg is nézhetjük az HBO GO-n, ahol itthon adják. Ami nem annyira jó, vagyis inkább aggasztó, vagyis bennem mindenféle kétséget felvet, hogy ez az évad szemmel láthatóan két dologról szól majd: Axe segít Chucknak a…..
comment:com A hónap képe 2016.11.04 15:06:45
Na, ki ül John Stamos mellett a fűben?..
nakiazaki 2016.11.04 15:30:38
A frappáns című Drágám, add az életed! című, férj/pasiszívató show hétköznap esténként jelentkezik majd az ózdi celebhőssel és a Szomszédok Julcsijával. Annyit már most lehet tudni, hogy ismert celebpárok hölgytagjai fognak benne licitálni a párjuk teljesítőképességére, akik minden erejüket és…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
nakiazaki 2016.01.25 08:32:36
@polpetti: Miért, szerinted az teljesen rendben van, hogy évi 80 milliárdból nem futja egyedi ötletre? Nem elég, hogy pofátlanul magas a költségvetésük (a te pénzedből is működik), de szégyentelenül lenyúlják mások ötletét és a sajátjukként adják el.
nakiazaki 2016.01.25 08:44:39
@dr. mesterseges szinezek: Ha ez ilyen egyszerű lenne. 80 mrd irreálisan sok, legalább a negyede-harmada megy a haverok zsebébe így is. Amiről ez a cikk szól a szemérmetlen lopás tipikus esete. Ráadásul több rétege van, mint amit ebben az 5 percben szabad szemmel lehetett látni.
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
nakiazaki 2015.11.05 15:19:29
@bgp: Nem, az közpénzből gazdálkodó MTVA sajtóosztályának kioktató, primitív stílusa alapján szapulják. Ez a stílus, amit meghonosítottak az ott dolgozók, mindenki számára méltatlan.
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
nakiazaki 2015.07.28 16:50:05
@Giggsy: Mintha csak az én gondolataimat írtad volna le. Pontosan ugyanezek motoszkáltak a fejemben végig, és volt egy sanda gyanúm a felénél, hogy nem fog letaglózni a sztori, ha véget ér, de azért valahol még bíztam benne. Sajnos ez a sorozat is erősítette azt az ökölszabályt, hogy ha az író által okozni vágyott WTF hatás alá rendeljük a sztorit és a karaktereket, abból jó nem sül ki. Mindegy, ezzel a 10 résszel is érzékenyebbé tettem a belső radaromat az ilyesmi kiszagolására :)

Azért egynek jó volt, a képi világ és a kisvárosi hangulat kárpótolt.
Nem túl életszerű, hogy egy random amerikai közértben nem ismerik fel a legutóbbi Oscar-gála házigazdáját, az Így jártam anyátokkal és egy seregnyi más film és sorozat főszereplőjét, Neil Patrick Harrist, de a legújabb Heineken-reklámok nagyon jól eljátszanak ezzel az…..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
nakiazaki 2015.03.17 09:09:07
@MoxNox: szakmai, erkölcsi, stb. Meg azért nekik is vannak hirdetőik, ha nem is sok.
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Októberben jön a Terápia második évada, ennek nagyon lehet ám örülni, mert egy olyan saját gyártású sorozatról van szó, ami nem vall szégyent egyetlen külföldi párjával szemben, sőt. Erről, mármint a különböző verziók összehasonlításáról hamarosan lesz egy nagy…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Most sem pofázunk feleslegesen. Marry Me: Bad Judge: A to Z: Nu?..
Fotó: KZ Kibérelni valószínűleg csilliárdokért lehetne, ha lehetne egyáltalán, viszont bekuckózni be lehet ide is ingyen és bérmentve (bár felteszem az ilyen helyek is fel vannak osztva a hajléktalanok közt, nem feküdhet akárki akárhova). Mármint ide: Bányászlány képe…..
A múlt héten azzal volt tele a sajtó (bár talán a kampányzajban kicsit kevés figyelmet kapott), hogy rengeteg gumi gyulladt lángra egy hatalmas szeméttelepen Zuglóban. Alig néhány nappal a baleset előtt kaptam egy olvasói levelet rengeteg fotóval a telepről, azt hiszem itt az ideje…..
Aki azt hiszi, hogy a fórumok ideje leáldozott az újabb közösségi oldalak megjelenésével, az nagyon téved. Ékes példája ennek a skyscrapercity.com, mely Budapesten is hosszú évek óta pörög. Ha valaki szeretné tudni mi épül, épült vagy épp nem épül a városba, az ide nézzen…..
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
Már említették megjegyzésben a blogon, de most már "hivatalosan" is megerősítésre került: a Budapest, XIII, Váci út 169. sz. alatti épület lesz a szcientológusok új "ideális orgja". A környéken lakóknak és a Duna Plázát rendszeresen felkeresőknek nem túl jó hír, mivel meg…..
A jelek szerint sikeresen lezajlott a nagy pénzbehajtás: a magyar szcientológusok aláírták az adásvételi szerződést az új épületükre és kifizették a foglalót. Én már tudom, hogy hová mennek, napokon belül a blogon is megjelenik...
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
A Bors úgy tudja, hogy félmillió forintot visznek haza havonta az Éjjel-nappal Budapest szereplői, de ezért meg is dolgoznak. Mint írják, reggeltől estig tart a munka, és ráadásul nem ritka az éjszakai forgatás sem. Az infót a lapnak nyilatkozó VV Anikó nem erősítette meg, de nem…..