Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rayden

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet szegény parkolóellenőr, aki korán reggel eltéveszti az utcanevet a büntetőcédulán? Visszamegy és újra megbünteti az autóst, ha még mindig ott áll, ezúttal jó címmel: Egy ismerősöm látogatott meg, és hetfő este a Hunyadi téren parkolta le az autót. Reggel,…..
Rayden 2007.09.21 13:31:54
Jó volna, ha a lányok is olyan ésszerűek és logikusak lennének mint a matematika. Talán nincs is találóbb ellentét, mint ez, és ez is mutatja a brand megalkotóinak zsenialitását.Kedvenc blogunk, a Trendy és Wendy 1 éves születésnapját ünnepeltük pénteken a Nagydióban, ahová…..
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..