Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PointeDuLac (törölt)

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
PointeDuLac (törölt) 2011.01.05 13:34:16
@Zabalint: Kiscsillag,anyáddal beszélj így esetleg. mit képzelsz magadról,ki vagy te,hogy egy számodra vadidegennel így beszélj,hm? ja,és gyanítom nem tűnt fel,hogy nem hozzád szóltam.
Ha valóban úgy gondolod,hogy az általad felsoroltakra meg lehet kapni a maximum pontszámot,akkor az arra utal,hogy halvány lila fogalmad sincs az idei szabályokról,szóval megköszönném,ha nem ugatnál bele olyanba,amihez semmi érdemit nem tudsz hozzászólni.részemről a veled való "beszélgetés" lezárva.
Kissé morbid, ha belegondolunk, de ahhoz, hogy legyen viszonyítási alapunk, nem árt néha ilyeneket is látni. James Reynolds fotósorozata halálra ítélt foglyok utolsó vacsorához fűződő kívánságait mutatja be. Két doboz Häagen-Dazs fagyi; egy doboz Pall Mall cigi; hagyma, rágó,…..
Pusztán  evés… „Amit eszel, azzá leszel” szól az örök érvényű Hippokratészi gondolat,  s talán soha nem volt ennyire aktuális mint napjainkban. Ha mélyére nézünk ennek az állításnak – no meg a történelemnek, láthatjuk, hogy a XX. század…..
Minden férfi róla álmodik. Ő Shakira!Azok a formás idomok!Az az igéző szempár!Az a gyönyörű hang!Azok a csábos pózok! Az a szőrös pocak... ???Köszönjük a képeket Attilának!..
PointeDuLac (törölt) 2010.12.13 17:47:16
@Dr. Körömlakk ®: én meg rosszul vagyok az ilyen "emberektől",mint te.
"Sziasztok.Ő Izy, a 9 hetes angol bullterrier kislány.Reméljük, tetszenek a fotók, amelyek készültek erről a kis csöppségről :)" - írja Ircsi & Brosy Veszprémből.Köszönjük!..
    Tudod, hogy mitől lett orgazmusa Marilyn Monroe arcbőrének? És mit használ Yoko Ono, Madonna, de még Sting is? Egy magyar terméket, bizony. Erno Laszlo a brand neve, ami annyira világhírű, hogy szokás szerint csak itthon nem ismerik.  Erno Laszlo még 1921-ben szerezte…..
PointeDuLac (törölt) 2010.12.06 16:40:34
@Anti Anyag: Szerintem,amennyibe egy ilyen csodakrém kerül,nem szorul arra a néhány fős magyar közönségre,akik félévente egyszer vennének egy tégellyel,csak a presztízs kedvéért :)
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
PointeDuLac (törölt) 2010.11.25 09:25:38
@eszkep: Már megbocsáss,de én nem azért fogok gyerekhadat szülni,hogy az államnak jobb legyen.pénzért szüljek?mi vagyok én,cigány? nem süllyedek a szintjükre!én csak 1 gyereket szeretnék,de azt tisztességben akarom felnevelni,hogy értelmes,hasznos tagja legyen a társadalomnak.undorodok minden embertől,aki a mostani adórendszerre is úgy döntött,hogy a támogatásért szül még 1-2 gyereket.
PointeDuLac (törölt) 2010.11.25 10:55:58
@eszkep: Jaj,ne haragudj,elnézést kérek amiért a szánalmas fizetésemből csak 1 gyerekre telik. nincs kedvem zsíros kenyérrel kiszúrni a többinek a szemét,bocsáss meg érte,de komolyan.
bakker,én vagyok szűk látókörű.én legalább reálisan fel tudom mérni az anyagi lehetőségeimet és nem a pénzért szülök.bocsáss meg mégegyszer :)
PointeDuLac (törölt) 2010.11.25 10:59:09
@zrobasé: Majd én megmagyarázom neked: a pénzed az kell ennek a szemét bandának.Megrágnak,utána pedig kiköpnek. ezt nem lehet szépíteni,bármennyire is próbálkoznak itt egyesek....
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
PointeDuLac (törölt) 2010.10.24 20:56:37
@zoone: Ki mondta,hogy tehetséges vagyok?nem vagyok zenész....
ami a munkám,abban viszont tehetséges vagyok,értékelném ha ismeretlenül nem okoskodnál.ja és csak úgy mellesleg,nem gyűlöl engem egy ország,nem öltem meg senkit,nem drogoztam soha,ja és csak úgy mellesleg: ez a kretén tönkretett egy családot.sőt,többet.ő viszont éli világát,mintha mi sem történt volna.én ezt sem tettem soha.
megmondjam,miben tehetséges ez az "ember"? pofátlanságban.na abban nagy művész.
PointeDuLac (törölt) 2010.10.24 21:22:54
@zoone: Még jó,engem sem a másé. De tudod mit? én itt fejeztem be,tekintve,hogyha megnézed,a hozzászólások 99%-a a te véleményeddel durván ellenkezik.gondolkozz el ezen egy percet. amúgy van egy régi,de ideillő mondás: nem süllyedek a szintedre,mert én ott úgysem győzhetek.na csá.
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
O.M. XIV. kerületi lakos levelén érezni, hogy olvasónk remeg a dühtől írás közben. Nem is csoda, ki szeretné, ha tíz literes uborkakonzerveket tuszkolnának a szelektív gyűjtőjébe? A zsírpapír meg már szinte nyílt hadüzenet. A lakókat a Pajtás étterem terrorizálja az…..
  A cigány közösségekkel szemben hatósági eljárások határokat feszegetnek, amelyekre a gondolkodó Európa félelemmel reagál. Egyre több tagországban okoz gondot a cigányság és a többségi társadalom együttélése, amelyre a kormányok nagyon eltérő válaszokat…..
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
PointeDuLac (törölt) 2010.09.23 10:25:59
@Húzós Fazon: Totál egyetértek.én mondjuk már láttam bicajost bírságoló rendőrt,ujjongtam is magamban.sok idióta,azt hiszik h a 30kg-s drótszamárral egyenrangúak a kocsival,közben pedig feltartják az amúgyis lassú belvárosi forgalmat.
alig várom h előjöjjenek azzal,h az autópálya mellé is kérnek bicajos utat.
2007 áprilisban Édesanyámról kiderült a Szent László kórházban, hogy Epehólyag daganatban szenved.Ott az orvos kíméletlenül, minden emberség nélkül a szemünkbe vágta, hogy vagy műtét és nyerünk 3 hónapot max, vagy nem műtik, és 2 hét,de biztosított minket róla, hogy az…..
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
PointeDuLac (törölt) 2010.09.14 14:41:15
János egy szép kerekre kidolgozott csalást fedezett fel saját kárán, ahol tulajdonképpen majdnem minden átvert boldog, hogy csak 20 ezer forintot bukott a történeten: UPDATE 09/15: Az eredetileg megjelent cégnevet a levél írója kérésére töröltük, mivel azt állította, hogy…..
Spiró György regényében, a Feleségversenyben a jövő Magyarországa több értelemben is végleg kettészakad: politikailag, szociálisan és kulturálisan. Leszakadnak a szegények, kiszakadnak a romák és az egész ország elszakad Európától és annak értékrendjétől. Bár a regény sok szempontból egy olyan…..