Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bíró...

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
gombapresszó Igérgető művészek 2009.07.23 12:03:00
Arra gondoltam a minap, amikor a dunszttól az agytevékenységem arra a szintre csökkent, ahol már néhány vegetatív funkció üzemben tartása is jelentős nehézségekbe ütközik, hogy szeptemberig minden elmaradt igéretünket teljesítjük. Csakis az extrém meleg lehet az oka, hogy…..
Mostanában a szokottnál is gyorsabban telik el egy hét. Alig jöttünk ki a stúdióból és már mehetünk is vissza. Emlékszem, választási műsort igértünk, de hajszás volt a hét, így nem volt érkezésem rákészülni. (Vicces lenne, ha egyszer Tibi hozakodna elő valamivel. Azt…..
Bíró... 2009.06.01 19:51:53
@II. Konzervnyitó Károly:
Nagyon gáz szerintem sem volt, idegesítő viszont igen. BKV-s Gyuri szerepvállalása nekem tetszett, én általában bírom a dolgait. Tomit meg valamilyen szinten megértem, hogy szeretné a cenzúrának minden formáját elkerülni, viszont mivel a pénteken is bizonyító törzsbetelefonálók semmiféle önkontrollal nem rendelkeznek, őket valahogyan csak meg kellene fékezni... Félő, hogy még sok műsort szét fognak telefonálni a monomániáikkal.
Holnap este kezdődik az A csoportos jégkorong világbajnokság Svájcban, ahol a magyar válogatott is ott lesz. Azt tervezzük, hogy rendszeresen beszámolunk az eseményről, még ha nem is a teljesség igényével. Mindenki jobban járt volna, ha mindezt a helyszínről tehetjük meg, de Tibi…..
Bíró... 2009.05.07 14:00:44
Az azért erős túlzás, hogy "így mindenki itthon maradt". Mi, 1 évvel ezelőtti fenyegetésemet beváltva, a Tibi Tours nélkül is kimentünk. Gondoltam adok majd kis hangulatjelentéseket a helyszínről, de ezt a svájci internetes hálózatok körülményes / drága elérhetősége megakadályozta.
Kár egyébként, hogy nem indult egy gombapresszós különítmény, mert az egyébként is kirívó magyar táboron belül jól mutathatott volna egy néhány gombapólós zárvány, pl. ezen a képen:
www.tagesanzeiger.ch/sport/hockey/Der-Altar-die-Feiern-und-Szuper/story/16121874
Ez is új lökést adhatott volna a műsor nemzetközi ismertségének.
Cooly pedig grafika alapján sajnos tényleg elég béna, a helyszínen árusított báb formájában azonban már vállalhatóbb volt.
De a csúcs az élő Cooly volt: tökéletes jelmez, mozgás, humorérzék, gyerekszeretet, rajongóhergelés. A dánok elleni magyar gól születésénél pont a mi szektorunkban cimbizett a szurkolókkal, na azt a gól pillanatában érdemes lett volna videózni.
Itt egy jellemző kép róla munka közben, meccs után:
www.20min.ch/news/zuerich/story/14193090
Drága kistestvérünk Csabi - vagy ahogy mi nevezzük, Nyifi - bár már hosszú ideje nincs velünk a műsorokban, de ettől még ugyanúgy a gombapresszó tagja, mint Tibi vagy én. (Ha úgy vesszük, alig beszél kevesebbet adásban, mint Tibi, aki ott van.) Az élet persze a gombapresszó…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Ahogyan azt már két hete egyszer megbeszéltük (de a blog.hu motorja valahogy törölte), a világ lakosságának egy jelentős része valamiféle kényszert érez arra, hogy Tom Waits dalokat énekeljen. Különösen igaz ez a hölgyekre, akik tucatszám ontják ezeket a többnyire…..
A Bad Plus hét itt a blogban végetért. Remélem, sikerült sokatokat rábeszélnem a ma esti koncertre, vagy ha azt nem is, de legalább néhány szórakoztató percet szerezni. Kovács Orsi, a ma esti koncert kitalálója és megszervezője már gyakorlatilag nem lát az izgalomtól. Innen…..
Ahogy azt a hétfő reggeli műsorban már említettem, egy kiváló hangulatú és egyben tanulságos napot töltöttem Tápszentmiklóson, ahol akkor éppen egy disznót szedett szét alkotóelemeire a kiterjedt család. Ezen a sajátos módon megünnepelt Valentin napon felfrissíthettem…..
Árokásó Top100 Para-Kovács Imre 2009.02.13 19:00:00
„...a nagyszerű Tarlós István, régi, bejáratott fasiszta...Eddigi, a Szigettel kapcsolatos megnyilvánulásaiból bennem egy náci képe bontakozott ki, de ez inkább megérzés, mint tényeken alapuló megállapítás. Inkább azt mondanám, hogy nem fasiszta talán, de náci hangulatot…..
Bíró... 2009.02.17 00:11:41
Megint aludtunk hetet és itt a péntek. Ha pedig péntek, akkor gombapresszó. Ismét nyitok egy adásposztot, hogy ha bármi előzetes kérés, észrevétel, javaslat illetve utólagos hozzászólás lenne, akkor legyen neki helye. Az adás a jól megszokott mederben fog folyni, akár jót…..