Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ichtus

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Naiv Dell-vásárló azt hitte, hogy a 3 év terméktámogatás azt jelenti, hogy például felveszik a telefont hétfő délelőtt az ügyfélszolgálaton. Ehelyett a robot bemondta 10:48-kor, hogy még alszanak. Amerikai időszámítás szerint üzemelnek? A Homár délután próbálta, és akkor…..
Dóra szerint kicsit lassan halad a legutóbbi csaló telefonkönyves brigád kiiktatása, mert még mindig küldözgetnek számlának látszó tárgyakat: Már naivan azt gondoltam, hogy a pont egy évvel ezelőtt botrányt kavart Telefonkönyv Magyarország megtévesztő levelein túl vagyunk,…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nie straszne nam losu wyroki dzielnia do przodu staniamy kroka" lengyel átírásról magyarra: "IJESZTŐ SZÁMUNKRA AZ ÍTÉLETEK SORSA, ÁM BÁTRAN LÉPÜNK…..
És eljött a várva várt pillanat, amikor megtudhatjátok, ki az a szerencsés, aki megnyeri a biryani szettet, hogy megörvendeztethesse magát és környezetét egy remek indiai vacsorával.  Sorsolás A játék, melyet az 50. posztunk, illetve a rengeteg kedves…..
Nóra nem érti, miért egrecíroztatják a Balatonnál rekedt vásárlókat: Balatonfenyvesi nyaralásunk során találkoztunk a képen lévő felirattal, és hozzá sok morcos eladóval, a Fenyves ABC nevű boltban. Kedélyükön szerintem az sem segített sokat, hogy jót mulattunk a…..
A munkahelyemnél lámpa nélküli zebrán próbáltam átkelni a reggeli csúcsforgalomban, valamint az útfelújítást végző gépek közepette. A zebra egy út és egy tér találkozásánál van, ahol egy tábla jelzi, a téren nem körforgalom van, de körbe lehet menni, több utca…..
A dél-franciaországi Jaujac közel 500 méteres, mesterséges, mégis természetes sétaúttal csábítja vissza a falut övező természetbe az ott élőket. A Tapis rouge!, azaz Vörös Szőnyeg elnevezésű installációt Gaëlle Villedary francia művész tervezte és valósította meg egy, a…..
Tipp: Bálint Újabb egyiptomi fürdőszentély, bár azért a közelében sincs ennek. Adjuk el az ingatlanunkat mókás Facebook-oldallal!. Ezt az ajtót mégis hogy gondolták? (már elkelt, de itt egy screenshot - via:…..
Csak nem egy újabb sikeres állami termékbevezetéssel állunk szemben? A hirtelen felhúzott Széchenyi Pihenőkártya használata egyelőre csak saját felelősségre javasolt. Néhány hónap alatt bizonyára sikerül értesíteni az összes a programban részt vevő kártyaelfogadóhelyet,…..
Nagyon hevenyészetten tájékoztatják az ügyfeleket a hitelfelvételkor a biztosítások különös feltételeiről, és  kemény kifogásokkal szembesülhet az ügyfél, ha gond van.Tisztelt Zugügyvéd! A következő problémával szeretnénk Önhöz fordulni és kérni tanácsát!…..
A Homárnak sem rémlett, de tényleg van a régi T-Mobile csomagokon túlforgalmazási díj az ingen kedvező 0,11ft/10Kb áron. Az új csomagokon elvileg már nincs ilyen, de naiv ügyfélnek még pont sikerült egy nap alatt felélnie a 3 gigás havi keretet:T-home előfizetéshez akcióban…..
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
Balázs nem értesült, hogy a ferihegyi VIP-váróban arany kártyát kell lobogtatni, a Malév Duna Club ezüst fokozatú kártyája kevés lesz. Más országokban viszont állítólag csont nélkül elfogadják. 3 éve utazgatok Malévval, ezen idő alatt kábé egy millió forint értekben…..
Jessi találkozott az első olyan pénzszámláló géppel, amibe bele tud ragadni 2db húszezres.Bár esetünk pozitívan zárult, azért csak nem tudom megállni, hogy ne írjam le. Történt pár napja, hogy készültem kifizetni az építőipari vállalkozómat, aki leszámlázta a felépített…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
Még a sorra bemutatott BKV-s elírások idején küldte ezt a képet Csé az alábbi levél kíséretében. (Nagyításért katt a fotóra!)   Sziasztok,nem tudom volt-e már a blogon, de a friss BKK-BKV várostérkép, mely Budapest közlekedési hálózatát hivatott reprezentálni, nem túl…..
Már bizonyára mindenki kiszámolta, mennyivel fog (a biztosítójának) kevesebbet fizetni jövőre a kötelezőre, hogy aztán majd az állam elvihesse a kedvezményt. Na de hagyjuk a létfontosságú államigazgatási feladatokat másra, az első bejelentkező, Gábor az Allianznál van 3 éve,…..
Érdekes anomáliát detektált lukit a Cetelem online áruhitelénél. A PDF-ből kinyomtatott papírok között található az áru átvételének igazolása is, amit előre aláírva kell visszaküldeni:Talán figyelemreméltó lehet, hogy a Cetelem mit művel az interneten is megköthető…..
Statisztikajavító trükk vagy menőzés az Erstétől a félévente kiküldött, évszaknak megfelelő bankkártya?Nem nagy kárról, vagy idegeskedésről szól, csak egy szimpla és bosszantó, akár viccesnek is mondható ostobaságról. Azt már megszoktam, hogy az Unicredit néha egyszerre…..