Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inda-Labs

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Kedves blog! Azért említem ezt a pár hónapja történt esetet, mert egyre többször látom álláshirdetésekben, hogy orvoslátogatókat keresnek (gyanítom gyógyszercégek), és összefüggésbe hoztam az esetemmel. 24 éves lány vagyok, két éve szedek Mercilon fogamzásgátlót, három…..
Az egy dolog, hogy nem szeretjük a buzikat, de azért az ízlésük nem rossz, ugye? :-D Valahogy így gondolkozhattak Toroczkaiék is, akikről tegnap óta kiderült, hogy nem elég hogy egy melegbár mellett nyitnak nemzeti szórakozóhelyet, hanem a legutoljára a május 7.-i Black Bitch…..
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
Inda-Labs 2010.05.24 16:30:15
@Aszi:
"The following is a press release of the Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club, (German Cycling Federation ADFC) reporting on a conference held in Salzburg, Austria, May 2-5 1990."

Rendben, és mi köze ennek a 2010-es budapesti közlekedéséhez???
Nietzsche-től kezdve egy rakás értelmes ember nem halt volna meg a szifilisztől, ha lett volna akkor penicillin.b+
Inda-Labs 2010.05.24 17:16:16
@Aszi:
Én elhiszem Neked, de inkább folyamatosan körülnézek.
(Kb. 30 éve bicajozok és egyszer sem basztak el, remélem, nem is fognak...)
A statisztikáról pedig csak a biostatisztikus kollégámat tudnám idézni, de azt nem bírná el a 'nyomdafesték'. :-))

Inkább bicajozz, minél többet! :-)
Béke.
Inda-Labs 2010.05.25 00:40:01
Perillustris
cmtv.freeblog.hu/ 2010.05.24. 23:10:04

Gondolom, ez csak valami rossz vicc; ennyire hülye nem lehet egy ember, de egy állat sem...
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a Modoros vagy a Görbe Sminktükör már réges-régen kivesézte a férfias sportokért rajongó nőket, de ettől függetlenül én most megteszem. Környeztemben ugyanis egyre több az olyan fiatal nő, aki rettenetesen felkészültnek tűnik (!)…..
A levélíró kérésére törölve...
Nehéz lehet, ha valakinek meteorológus az apja. Biztos egész életében azt hallgatta, hogy vegyél sapkát, sálat, kisfiam, mert ma tuti ideér a hidegfront. Németh Balázs, a TV2 sportriportere úgy tűnik,  mára teljesen magáévá tette a réteges öltözködést, amiről akkor sem…..
Inda-Labs 2010.04.08 00:16:00
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Inda-Labs 2010.02.17 22:41:14
Elöljáróban egy kérdés: kért már titeket a családból valaki arra, hogy ne igyatok többet? Mit tettetek? Lekevertetek neki egyet és tovább ittatok, vagy töltöttetek egy pohár ásványvizet és megpróbáltatok kijózanodni egy kicsit?A mai poszt egy nagyon érzékeny témát feszeget:…..
Inda-Labs 2010.01.02 23:33:36
Re: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · estikornel.blog.hu/ 2010.01.02. 23:19:28
O.k., én is ezt kívánom Neked, vigyázz magadra, és csak okosan.
(Nagyapám 95 évig élt, és hatalmas arc volt az utolsó pillanatig...)
Inda-Labs 2010.01.03 00:36:52
Re: éjjeli_alkesz · latensiszakos.blog.hu/ 2010.01.03. 00:13:44

Ja, szeretem a Monty Python-t és South Park-ot is, meglehetősen.
(De, legalább én feladtam valamit.)
 Állítólag tél van, legalábbis másfél hete még az volt. Az év utolsó napja ez, jól esne a szemnek, ha lenne egy kevés hó, ha nem tócsákon csillanna majd meg a tűzijáték fénye. Vannak olyan országok, ahol a december mást jelent – ott szabadon játszhatnak a fagyban a…..
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
2009-től nem az Etyeki Pincefesztivál meghívottai szavazhatnak a borászok borászáról, hanem azok, akiket az imént létrehozott Vinum Praemium Alapítvány az adott évben a legjobb ötven közé választ. A kuratóriumnak tagja lett a Művelt Alkoholista egyik szerzője is. A végső…..
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..