Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetalax

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Jelentősen szigorodhat az F1-es csapatok kamionjainak ellenőrzése, miután a brit vámhatóságok nagy mennyiségű drogot találtak a Kawasaki Superbike-csapatának egyik transzporterében. Négy embert letartóztattak.A komoly drogszállítmányt Dovernél fülelték le a Kawasaki…..
AUTÓSKÁRTYA Kész a Ford hot-rod 2011.05.10 09:19:00
Aki az Oldtimer Expón meglátogatott a Zsiguli-standon, annak jó eséllyel megmutattam az egyik félkész rajzomat is, amit pár nappal a kiállítás előtt kezdtem el, de a nyitásig nem sikerült befejeznem. Nem is volt ez baj, az orrot csak vázlatosan felvonultató A3-as papírlap…..
Ha valakitől nem várnánk, hogy olyan arcpirító bakit kövessen el, mint amilyet a tegnapi a Kínai Nagydíjon bemutatott, az Jenson Button. A 191 futamrészvétellel rendelkező McLaren-pilóta a sajátja helyett a Red Bull boxába állt be kereket cserélni...Remek rajtja után Button vezette…..
A hétvégén az F1-ben közelébe sem került senki. Vajon a Gran Turismo 5-ben a Red Bull X1 Prototype kormányánál sikerülhet valakinek? Talán neked? Ha megpróbálnád, akkor küldd el a redbull.kommunikáció@hu.redbull.com emailre neved, telefonszámod és azt, hogy Szegeden, Debrecenben,…..
Időről-időre felparázslik a vita a villányi borok árazását illetően, gondoltuk célszerű lenne már egy próbafelmérést végeznünk, hátha csuklóból sikerül rácáfolnunk a folytonos vádakra. Első körben a belépő kategóriát céloztuk meg, 2000 forintnál húzva meg a felső…..
Történt, hogy egy csopaki bortermelő - Jásdi István egészen pontosan - gondolt egyet, és összehívta ország-világ híres-neves olaszrizling termelőit egy kis kóstolgatásra és beszélgetésre. Nemcsak azért, hogy megbeszéljék, mi újság van a tóparton, tópartokon, hanem, hogy…..
Mint minden rajongói fórum, mi is a mém terjesztésére törekszünk, ami esetünkben a borozás iránti szenvedéllyel való megfertőzést jelenti. A beoltás fontos eleme a verbális násztánc, de a lényeg mégiscsak az anyag maga, amitől belázasodtunk. A Best Buy rovatban olyan borokat…..
Idült veseelégtelenségben a vese kiválasztó-képessége csökken, emiatt a szervezet nem tud kellő gyorsasággal megszabadulni a fehérjék bomlástermékeitől. A diéta legalapvetőbb célkitűzése tehát - minimálisra csökkenteni a fehérjék bomlástermékének mennyiségét,…..
Az énekes tehetségkutatók eddig is kevesebb filmpremiert eredményeztek, de a minap az RTL Klub vasárnap este is lemondott a filmsugárzásról, így magát a tízes listát is kifejezetten nehéz volt összeállítani. Szerencsére az AGB adatai sokat segítettek nekünk. Mi lenne velünk…..
tvblog Mega, a sztár pénteken 2010.10.15 08:00:00
Szokjunk hozzá a péntekhez, ugyanis ezentúl a hét utolsó hétköznapján lesz látható a TV2 tehetségkutatója – úgy tűnik nem talált süket fülekre a friderikuszi óhaj-sóhaj. Bár van egy olyan érzésem, hogy a nézők többsége ugyancsak racionálisnak érzi a szombatról…..
Sport szelet nyereményjáték "Kő-papír-olló" Feltétel: gyűjtsd a promóciós csomagolású Sport szelet csomagolásában található 10 jegyű, betűkből és számokból álló egyedi kódokat és regisztráld őket a nyereményjáték oldalán. Kezdete: 2010. augusztus 23.…..
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
Snickers ’Ki vagy, ha éhes vagy?!’ A Promócióban az vehet részt, aki regisztrálja magát a www.snickers.hu internetes oldalon, és legalább egy ’Éhes képet’ feltölt a promóciós oldalra; A Promóció 2010. június 17-én  kezdődik és 2010. augusztus…..
Ingyen cuccok Maggi 2009.07.09 11:04:31
Költse el Ön az 1 millió Ft konyhapénzt! Csak 30 MAGGI-pontot kell összegyûjtenie ahhoz, hogy megnyerhesse az 1 MILLIÓS UniCredit BANKKÁRTYÁT, vagy a további MAGGI-nyeremények egyikét! Játsszon velünk 2009. július 6. és augusztus 31. között! Link:…..
zetalax 2009.07.17 12:43:13
@vikat: Valószínűleg nem konyhára költeném:)Én is utaznék és ki próbálnék pár egzotikus kaját mint pl a szarvasgombát.
zetalax 2009.07.20 14:48:49
@kandiru: Persze hogy többet eszel,de a szarvasgomba egy különlegesség nekem pl megérne ennyit.
Költse el Ön az 1 millió Ft konyhapénzt! Csak 30 MAGGI-pontot kell összegyûjtenie ahhoz, hogy megnyerhesse az 1 MILLIÓS UniCredit BANKKÁRTYÁT, vagy a további MAGGI-nyeremények egyikét! Játsszon velünk 2009. július 6. és augusztus 31. között! Keresse és…..
Az Általános Szerződési Feltételekben elrejtett apró szabályok és az egyoldalú banki szerződésmódosítások sok ügyfél életét keserítették már meg. Titkos belső szabályzatról azonban most hallunk először.Sziasztok,2007 decemberében vettem fel az OTP-nél személyi kölcsönt…..