Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norubi

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első Shreket anno videón láttam, meg kellett állítani néha a lejátszást, mivel többször, hosszan nevettem és lemaradtam volna néhány poénról. A második már nem volt ilyen fergeteges, a harmadik felvonás pedig szintén nem ütötte meg az első poénjait, de még így is bőven…..
Filmdroid Assault Girls trailer 2009.10.10 19:26:48
Mamoru Oshii (Ghost in The Shell: Páncélba zárt szellem) 8 éve nem készítette élőszereplős filmet, most viszont Rinko Kikuchi, Meisa Kuroki és Hinako Saeki főszereplésével forgatta le az Assault Girls produkciót. Az alkotás története a jövőben játszódik, egy termonukleáris…..
Norubi blogja Első... 2009.07.21 08:10:00
 Sziasztok! Ez az első bejegyzésem! Van egy msik blogom, ami kultúrával és irodalommal foglalkozik, de kérték, hogy legyen egy személyes blogom is. Ego-blog, ha úgy tetszik. Hát íme.:D Minden esetre nem fogok túl sok magánéleti titkomat kiteregetni itt. Inkább az süt le a…..
Filmdroid Rourke a Vasember 2-ben 2009.06.10 10:22:00
Mickey Rourke alakítja a Vasember 2-ben Robert Downey Jr, azaz Tony Stark ellenfelét. Rourke alakítja Ivan Vankot, aki Whiplash néven keseríti meg Stark életét. Abban biztos vagyok, eléggé látványosak lesznek az összecsapások, de ez a felszerelés valahogy olyan semmilyen, én azt…..
Egy diákszövetség csínytevés balul sül el és egy csaj a tagok közül elhalálozik. A többiek elhatározzák, hogy erről senkinek egy szót se szólnak, némi idő elteltével a titkuskveszélybe kerül és valaki az életükre tör.Az előzetes itt tekinthető meg...
Norubi 2009.05.14 20:44:33
Alább a Surrogates sci-fi akcióhoz láthattok egy videót. A jövőben már senki nem mozdul ki otthonról, az emberek helyett a saját képmásukra formázott robotokat küldenek az utcákra. Egy nap valaki tömegével kezdi ezeket a gépeket semlegesíteni, Bruce Willisre hárul a feladat, hogy…..
Ez lenne a hivatalos végső és utolsó Transformers poszter, elvileg nem rukkolnak elő még egy újjal. Optimus, Űrdongó, piramus, lenyugvó nap, mi kell még? Egy-két Álca az előtérbe. A legutolsó előzetes erre tekinthető meg. ..
Tribes of October története a jövőben játszódik és egy posztapokaliptikus thriller lesz. New York a hőviharok miatt már szinte teljesen elsivatagosodott. A maffia azonban még mindig aktívan tevékenykedik a városban, velük áll szemben a Ray Stevenson által alakított detektív. A…..
Pár napja napvilágot látott a District 9 teaser, amiben a földönkívüli fejét kipixelezték. Na most már úgyis megtekinthető a videó, hogy látszik benne az alien feje. Ezúttal nem Amerikában lebeg a nagy űrhajó, hanem Dél-Afrikában...
„Valami biztosan történt velem valamikor.” Így próbálja igazolni, ezzel próbálja magának megmagyarázni a Valami történt elbeszélője, Bob Slocum, az érett, tehetséges, háromgyermekes, kétautós, „középszintű,  középszerű középvezető”, a saját…..