Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burgermeister

0 bejegyzést írt és 4991 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt” – Ha valaki magányos, képes sok mindent elnézni, és lejjebb engedni azt a mércét. Posztolónk a szakítása után újra próbálkozik egy nővel, de úgy látja, sokkal jobb lenne, ha a…..
A kékszemű Húsvéti Lovag. Nyami!:  A T1-es modell okozta csalódás nagyon gyorsan a következő hét nagypéntekén pillanatok alatt sikerül kihevernem. Az egyik társkeresőn kiírtuk, hogy ma estére kerestünk harmadik beszállót. Volt három jelentkező és milyen jó, hogy a női megérzéseimre hallgatva, nem a…..
Józan paraszti ésszel az ember lánya és fia azt gondolja, hogy szexpartner kereső oldalra az regisztrál, aki szexpartnert keres. Naivan és újként ebben a világban rengeteg hibát követhetünk el, mire végre egy valós szándékokkal rendelkező embert vagy párt találunk a regisztráltak között. Finoman…..
Előszó Az előző epizód a 2000-es évek elején ért véget a nyugati fejlesztésekkel. A történetből hiányzó és eddig kimaradt szereplővel is ideje foglalkozni, l ássuk hát mi történt a Nagy Falon túl, ami szorosan összefonódik a hidegháború utáni Oroszország helyzetével. Majd végül a XXI. században…..
Burgermeister 2024.04.23 19:08:49
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
Léleknyomó Társas magány 2024.04.15 23:13:25
Minden kapcsolatban vannak olyan időszakok, amikor az egyik többet tesz bele, mint a másik.Mindig, minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez is tény. És brutál nárcisztikus lesz amit most csinálni fogok, de...Mindig kiveszem a tejet a hűtőből, hogy ne legyen jéghideg mire hazajön.Hetente 2-3x…..
Burgermeister 2024.04.17 05:20:20
Jó ringyó vagy Varga Judit, kúrnám éjjel-nappal a nunid!Jó ringyó vagy Varga Judit, kúrnám éjjel-nappal a nunid! ÓÓÓÓ Varga Judit! Te kibaszott istennő, te szopatni való MILF, én basználak, te meg Hajdúnál sírsz.Szívesen belehugyoznék a végbeledbe, Petikéd meg nézhetné éjjelente, ahogy a hüvelyedbe…..
Burgermeister 2024.04.15 13:31:19
Sanyi egyedülálló apukaként szeretne olyan társat találni, aki teljes mértékben szeretni tudja majd a gyermekét.  ..
Burgermeister 2024.04.11 18:48:07
Az itt leírtakhoz majdnem mindig oda lehetne tenni, hogy „amint erről a részletes ismertetőben szó volt”. Néhol, ahol ezeknek a dolgoknak az újabb szemszögű körüljárásáról van szó, vagy ez kiemelten fontos, ott ez meg is történt… de az ismertető adott részeinek linkelését puszta kényelmességből…..
Burgermeister 2024.03.28 16:52:20
A randizás mint műfaj keveseknek megy problémamentesen, fiatalon elkezdeni is bonyolult, de mikor már egyszer azt hittük, hogy vége a bénázásnak és nem kell többé kezünket tördelve toporognunk, gyomorideggel készülődnünk, azon agyalnunk napokig, hogy mit vegyünk fel és mit ne… nos, lehet, hogy még…..
                       Mire gondol az a nő, akinek a férjét sosem érdekelte a kinézete, ám most váratlanul új ruhákat vesz, új fazonra vágatja a haját és diétázni kezd? Plusz, gyakran tűnik el azonos időpontokban, és azt mondja, csak egy haverjánál járt - kiöltözve.                            …..
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
A B-70 nagyívű bemutatóját záró részben a sokat tervezgetett utódról, majd néhány, kapcsolódó típusról, dologról lesz szó. Előbbiek a Szuhoj T-4 és az Avro 730 – az angol tervezettel való párhuzamot máshol még nem láttam említeni, pedig a leírtak alapján szerintem nagyon is indokolt. Zárásként,…..
Épp úton voltunk, amikor megjelent a sárga autó ikon, föl/le nyilakkal, hozzá a szöveggel, hogyaszongya a szintszabályzó rendszer beadta az unalmast.     A bal hátsó kerék mögül sziszegés hallatszott és láthatóan arra az oldalra dőlt Mobi, gondoltam magamban, ez nem hazudik, tényleg megnyekkent…..
Burgermeister 2024.02.20 13:37:53
Burgermeister 2024.02.20 13:08:29
@K. Patrícia: Latom tetszene......osszehozhatjuk...persze jár ehhez más is....
Burgermeister 2024.02.20 13:07:12
                       Levélírónk rájött, miért kell néhány kapcsolatban lévő pasinak folyamatosan leállni más nőkkel, korosztálytól és kinézettől függetlenül: az önbizalomtuning miatt. Fordított esetben, ha mindezt egy nő teszi, mindennek elhordják. Hogyan kaphatná meg egy férfi azt a…..
Burgermeister 2024.02.05 11:06:38
A két XB-70-essel történt repüléseket értékelő, az előző részben kezdődött, nagyon hosszú fejezet az unstart jelenség hatásaival, a műszerezéssel, a fel- és leszállással, emelkedéssel és gyorsítással, végül pedig a hatótávolsággal foglalkozik a folytatásban. Ezt a számtalan, az NAA által javasolt,…..
Burgermeister 2024.02.02 14:26:14
Azzal kezdeném, hogy írjak pár sort magamról, és hogy miért is kezdtem bele a blogba. Egy 37 éves nő vagyok. Feleség, háziasszony, vállalkozó és olykor egy igazi ribanc. Megvan mindenem, egy jó élet, egy jó férj, sikeres üzleti háttér - de emellett van egy másik életem is. A blogom szólni fog a…..
Burgermeister 2024.02.02 14:12:22
                       Posztolónk férje egyszer már félresiklott, de azóta megbánta. Viszont azóta is sűrűn mozognak társaságokban és a feleség nem tud annyira ellazulni, ha állandóan résen kell lennie, ugyanis a férfi még mindig nők körül sündörög, ám azzal védekezik, hogy csak szórakoztatja őket,…..
Magyarország a követeléskezelők paradicsoma. Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból…..
Noha a B-70 túlélőképességét elsősorban a repülési sebessége és magassága kellett, hogy biztosítsa, ezen felül is a legkülönfélébb önvédelmi megoldást vizsgáltak a programja során. Az eredetileg elsődleges, katonai fejlesztési szálat e fejezetet követően ismét a polgári kutatások veszik át, a…..
Burgermeister 2024.01.19 14:53:55