Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabaman88 (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daemonworld HQ folytatás 2009.08.20 14:16:54
Nos, akkor folytassuk a heraldokkal a sort.Először is, az isteni rivalizálás miatt heraldokat csak saját istenének követőihez rakhatsz, nem keverheted, hogy khorne heraldot mondjuk horrorokhoz raksz. Khorne:őkelme juggernauton éri el pályafutása csúcsát. Lényegében ugyanaz adható…..
kabaman88 (törölt) 2009.08.31 08:39:18
Elirigyeltem a BoLS-tól a "heti vitatéma" topikokat, így ide is szeretnék egyet indítani. Nem feltétlenül hagyományteremtő jelleggel, csak hogy legyen miről a blog olvasóközönségének is vitázni, azoknak is, akik esetleg eddig nem szálltak be a kommentelésbe. Az első…..
Akik a posztok iránti beteges függőségüket már nem tudják elfolytani, és a számos hazai blogot, festéssel foglalkozó írást is végigtanulmányozták, azoknak itt egy kis olvasnivaló a két írás közötti holtidőre . A neve: fromthewarp.blogspot.com Egy hálózat, ami amellett, hogy…..
Warhammer & wargame blog Servitóra 2009.08.25 09:00:00
* Vigyázat, náczuló tendenciákat mutató poszt következik! Csak erős idegzetűek olvassák tovább, vagy azok, akik gépezés közben a monitor tetejére teszik az egeret, hogy olvasás közben zikkaljozhassanak. Ugyanis szó lesz: - mindenféle törpeminoritások megcsonkításáról - a…..
kabaman88 (törölt) 2009.08.25 12:16:29
Látom, azért páran túléltétek a bevezető gyötrelmeit, így itt az ideje, hogy egy tisztességes áttekintést kapjatok a GW legújabb 40k-s kiegészítőjéről, ami a Planet Strike nevet viseli. Aki éppen munka közben, vagy vacsora előtt olvas minket, esetleg az asszony rágja a fülét,…..
Már előrendelhető a GW-nél a szeptember 5-én megjelenő Space Hulk doboz. Aki nem ismerné, ez egy kétszemélyes társasjáték, és űrgárdistákkal valamint génorzókkal (Tyranid) lehe játszani egymás ellen egy az űrben sodródó csillaghajón. A dobozban van egy 23 oldalas…..
Szomorú történetet mesélek el. Hungria 9 ostromlott világán Gashkow közlegény előrelendült a lövészárokból kivezető létra felé, hogy végső elkeseredésében minél messzebb jusson a felé özönlő zöld hordától. Ujja azonban megrándult a ravaszon mászás közben, és egy…..
kabaman88 (törölt) 2009.08.13 17:38:08
Project: Dawi-Zharr Nyári szünet 2009.08.10 19:15:00
Bár gondolom erre már rájöttetek :)Igazából most sem nagyon akartam írni, de fórumozgattam, és rátaláltam erre (óvatossan, 16mega). Tudom nem ma jött ki, de amit a 13ik oldalon találtam az nagyon megdobogtatta pici szivecském :) Jól esik látni hogy másoknak is tetszik amit…..
kabaman88 (törölt) 2009.08.10 19:46:13
Vasárnap délután a jó időt kihasználva nagyban festegettem a Deathwing terminátoraimat a teraszunkon, hogy minél előbb befejezzem a róluk íródó cikksorozatot. Egyszer csak az elmélyült mázolásból a szomszéd, 60 körüli néni riasztott fel, aki ősökhöz jött át egy kis…..
Warhammer & wargame blog Patch 1.0 2009.08.06 08:39:00
Tegnap is megkaptam, hogy igazán írhatnék a blogba. Nos, kevésbé látványos dolgokat is csinálok ám a blogon, például ma a régi bejegyzéseket javítgattam, új archívum-kereső lett beüzemelve, és már keresgélek egy új sablont, amivel a jelenlegi 2 helyett jobban struktúrált 3…..
Úgy tűnik, minden hétre jut egy aktuális hír, ami nem hagyja kihunyi a parázs vitát a "GW-jogvédelem vs. hobbiközösség" témában. Most a 2003 óta futó Turnsignals on a Land Raider online képregény-sorozat kerül lezárásra augusztus 3.-án - úgy tűnik, végleg.…..
Estére megkaptam az erre a napra kiporciózott rossz hírt - a SAM által is méltatott Vassal 40k végnapjaihoz érkezett. Július 31.-el a GW bezáratja az oldalt, és nem engedi tovább publikálni a modul GW-hez köthető részeit. A programot készítő srácok az oldalukon igazi angol…..
A szerzői triumvirátus egyik tagja, Ladislaus beavat minket a papír-figurák készítésének rejtelmeibe (SAM).Nos akkor a növekvő érdeklődésre való tekintettel bemutatnám, az első elda járművet, a War Walkert, amit színtisztán házi eszközökkel, papírból is könnyedén meg lehet…..
Örök vesszőparipámon, a scribd.com "dokumentum-olvasó" oldalon igazi kincsre bukkantam. A Coolminiornot szerkesztősége még 2007-ben szedte össze a saját fórumain fellelhető, nagyszerű modellezős cikkei közül a legjobbakat. Minden hobbit művelőnek kötelező olvasnivaló,…..
Elvileg még a hónapban kiadásra kerül az AB 3.2, amiben több újdonság is lesz:- lehet PDF-be menteni- mobil-barát kinézet (PDA-kra, mobilokra áttekinthetőbb felület)- nagyobb felbontásra is optimalizálták- új kezelőfelület- és még sok minden más Részletek ITT...
Újra itt! Már a tököm is kivolt azzal hogy jó ideje alig jut időm festeni.Hazaesek 18:30kor, aztán örülök hogy élek, utánna meg Gyurival heroes4-5-özünk, de az jó dolog, mert jövőre ritkán tudunk majd együtt állatkodni.Na szóval,már jó pár napja napi pár ecsetvonással…..
kabaman88 (törölt) 2009.07.16 12:03:21
Biztosan mindenki szembetalálta már magát azzal a problémával, hogy a közvetlen környezete (család, barátnő/feleség) nem úgy viszonyul a wargame-hez mint ő. Tapasztalataim szerint nem szokta őket érdekelni a dolog, maximum csak az hogy: túl sok időt töltesz vele túl sok…..
Üdv mindenki!Nem kell félni, nem tüntem el, nem is hanyagolom a magasságilag hátrányossan megkülönböztetett gonosz szerzeteimet, csak nem akarok pár naponta feltenni új WIP képeket, majd akkor jön a következő update, ha alapozásra készen lesz az osztag warrior. Megjött a…..
kabaman88 (törölt) 2009.06.05 12:12:59
Befejeztem őket, ők is maximálisan TTQra szánva, képek elég rosszak lettek, de szerintem asztalon elég jól mutató osztag lett. Nem tudom miért pont őket fejeztem be, mert életemben talán 1szer hoztam black orkokat, amikor Grimgor listáját próbálgattam. Persze sajnos még hátra van…..
kabaman88 (törölt) 2009.06.05 12:09:47
Project: Dawi-Zharr Bighat or not? 2009.03.27 11:17:00
Nézegettem minap CDO-t és találtam egy nagyon egyszerü bighat megoldást, ki is próbáltam, tény hogy még kéne rajta puttyzni, de nem tudom eldönteni hogy maradjak az eredeti elképzelésnél, vagy legyenek a kalapos muksók.Nekem a kalap/szakáll trademark miatt jönnek be nagyon ezek a…..
kabaman88 (törölt) 2009.06.05 11:30:19
Találtam (khmmm...) a neten egy magyar fordítást a space marine codex-ről, akit érdekel esetleg akár le is töltheti (1 MB, PDF): Űrgárdista Kódex Reméljük az angolul kevésbé tudó SM-rajongók ezentúl felkészültebben érkezhetnek az összecsapásokra! :) A készítőnek a…..
kabaman88 (törölt) 2009.05.12 22:22:34
Minden jóérzésű 40k rajongónak ajánlom megtekintésre az alábbi képregényt, melyet a debreceni Grim War klub néhány tehetséges arca gyártott nekünk:Perils of the Warp.Csak két dolgot üzennék nekik: 1.) Respect. 2.) Folytatást!..
Warhammer & wargame blog WM vs. WH 2009.03.16 09:26:00
A Warmachine játékkal kapcsolatban már Geistwald kolléga írt egy ismertetőt, aminél jobbat én még nem olvastam, úgyhogy inkább arra koncentrálnék, hogy mi a különbség a Warhammer 40.000 és a Warmachine között. Csapjunk is bele a lecsóba. Ami közös az a körös megoldás, azaz…..
A bejegyzés dátumából is látszik, hogy utólag írom meg a két nappal ezelőtti dolgokat, hiszen nem volt időm rá. Pénteken olyan reggel 7:00 körül keltem, hogy munkába menjek, és ma, vasárnap hajnal 4:00 körül legközelebb lefeküdni aludni, közel 44 óra ébrenlét után. De…..