Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavicsboy

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.11.23 09:29:32
Irtózatos Gumimaci Mindenféle G-t nyúztam már az elmúlt röpke 16 évben, tudom az összes erényét és bambaságát, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből, hogy nekem a végére kell járnom ennek az irtózatdús sztorinak, beleülök ebbe a híres modellbe csak azért…..
...az az, hogy bizony érdemes odafigyelni, mikor és hol próbálsz meg átjutni és közben mekkorát lassulsz. Mert ezt bizony már ütközésnek értékeli a gyorsulásérzékelő. Szó sincs semmi hatásvadász túlérzékenységről, ahogy a videó címe állítja. ..
Belsőség Heti merítés 2013.08.11 08:45:23
Focus ST170 Természetesen érinti az összes hülye focus-os típushiba: gyújtótrafó, központi zár stb... utóbbiból gyakorlatilag már semmi nem működik, random nyitja zárja magát, se jobb se bal előről nem nyitja belülről a központit stb. Otthon guggolnak az első…..
kavicsboy 2013.08.11 23:35:28
@Scaleo: Nem kötekedés képen,nekünk is van a családban 1terü(scenic1.5dci)igen is lehet vele kanyarodni,igaz nem úgy mint az én kocsimmal,de a sofőrök 98%-val tudom tartani a tempót bármilyen kanyarok legyenek.Az olyanokat imádom 335iBMW(306le)utolérem,majd kanyar után odalép,persze hogy megindul a kocsi,én hagytam 5.ben és a következő kanyarnál utolértem,de utána vissza 3 és máris mögöttem a bömi,következő kanyar után már csak távcsővel láthatott:)(ezt nem a sceniccel) Az asztráshoz csak annyit fűznék:féktuning??Mert megállni is kéne!!És igen ha hátulról v.ki nagyobb tempóban jön,félrehúzódok és elengedem!!!Kb 1 hete történt(Ausztria)csapatok rendesen,látom,hogy előzni kezdi valaki a kamionokat,gondoltam vegyen észre villantottam,még kb 400-500méterre voltam tőle,de ő úgy gondolta,mégsem tér vissza a külső sávba,tovább előzi a kamionokat,no ezek után villogás,és húztam magamra a kormányt,emberünk 110-el közlekedett,és miután befejezte az előzést kidugta az ablakon a középső ujját,ez szerintetek normális???De sebaj Ausztriában nem telik el utam,hogy ne botoljak v.mi baromba!!!
kavicsboy 2013.08.13 00:13:05
@SwedishRunner: Ha az 1terüvel közlekedem,nem is tolom neki,mivel ott vannak a srácok,de volt rá alkalmam 1edül kanyarogni,és nem kanyarodik roszúl(méretéhez képest még jó is)
kavicsboy 2013.08.13 00:24:40
@JaxTeler: Az osztrák sofőrökről inkább ne beszéljünk,faszok nem viselik el ha megelőzöd,nem kapcsolják le a reflektort,mert te megelőzted stb stb.volt rá példa körforgalom neki volt elsőbbsége szépen megvártam,direkt csigatempóban haladt,majd a forgó után nyélgáz,kissé vicces volt vw touran 2.0 tdi:) azt miután kőkeményen otthagytam visszavett a tempoból :) osztrák sofőr(szombat este) valószínűleg fiatalok a3-as audi utolérem ,de ahogy előzni akarok tolja neki,kis időbe betartott míg lenyomtam,nem 1xű a pustertal-i úton előzni v.kit aki még versenyezni is akar:)

És igen rávillantottam arra a kocsira a pályán,mivel én valahogy több mint 2x gyorsabb voltam mint ő,pedig látnia kellett hogy jövök :)ne menjek már ki valaki elé aki 240-el közlekedik,mert lehet eltol a pics@ba.és most lehet fikázni,hogy mért megyek ennyire:kérem mert 1 nap szabim volt és a kislányom szülinapjára haza akartam érni!!!Ja és nem veszélyeztettem senkit,javában üres volt a pálya,tehát ha v.ki ebbe akar belekötni azt üdvözlöm!!
Belsőség Heti merítés 2013.06.16 12:01:38
A legFIATabb Zaszti Az autót 2010-ben vettem első autónak, vezetni már tudtam csak elegem volt a fatertól vagy mutertól kölcsönkérni az autót mikor asszonypajtáshoz kellett menni (50 km egy irányba mit ne mondjak... de már nincs meg :D). Ezért egy jelentéktelen mennyiségű…..
kavicsboy 2013.06.17 01:56:33
@hanyokasokhulyetol: 3000v8???És ez még BMW motor is???Na ne vicceljünk!!!Tudtommal az m5-ösökbe is sor 6 volt!!S38b36,és a 38-as is!Olvastam valahol,hogy a clio rs alatt nincs olyan fék,futómű,mint a swift sport alatt,na ne vicceljünk kérem!!Majd elfelejtettem én az ss rövidítésnél abszolút nem a swift sportra gondoltam,lehet tényleg hülye vagyok,mint ezt oda is írta a kommentelö!Én a camaro ss-re gondoltam.Őszintén kellemes olvasni ahogy páran parasztkodnak!!Tetszik!!!
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
kavicsboy 2010.02.14 23:06:45
@fgabor87:
inkább nem magyarázom tovább.
amúgy ha nincs senki az úton úgy szoktam meggyőződni hogy milyen csúszós hogy belelépek a fékbe,addig míg az abs kattogni nem kezd,így tudom kívédeni a meglepetéseket,azzal én is tisztában vagyok hogy nem mindig nyomnak tövig féket de igenis sokszor és ott is ugyanazt akarják elérni mint te a vészfékezésnél,hogy lassuljon le az autó minél rövidebb távon!!!és ök a motorféket is igénybe veszik.még tegnap írtam ha jól emléxem,volt multhéten olyan hely ahol csak motorfékkel tudtam lejönni mivel az abs még nem működött annál az alacsony sebességnél,ráléptem a fékre és mind a 4 kerék csúszott lefelé,majd felengedtem és motorfékkel gurultam lefelé,mielőtt ebbe is belekötnél felezőben volt!!!amúgy ha magasabb fordulaton van a kocsi jót tesz a lassulásnak ha van motorfék is,bármit mond a tréninges ismerősöd!én továbra is így fékezek.
...az a kaposvári Madár utca. Főhősünk azonban megpróbálkozik vele.Scheerti küldte be, mintegy a téli gumi és a hólánc fontosságát hangsúlyozandó. Láthatóan nem ő az első áldozat, ennek ellenére a hólánc nem került elő. A hátra csúszáskor féken állással pedig mindent…..
kavicsboy 2010.01.08 23:39:26
@Szárnyati Gézа:
a mert-re válaszolva:mert túlmelegszik és nyúlni fog jelentősen növelve a fékutat,és kanyarodni sem lehet vele!!!volt már hozzá szerencsém,ráadásul 1 sportosabb téli gumival!!tudod a sok szerpentin ha rúgja neki az ember akkor hamar előfordulhat ilyen!
Belsőség Apa (baba)kocsit hajt 2010.01.07 13:39:00
Hóban, az úttesten. Az sonline híre szerint megúszta egy rendőri figyelmeztetéssel a felelőtlen szülő, kétségkívül nem helyes dolog a nyakig érő takonyban tolni a gyerkőcöt az autók között. De! Aki próbált már babakocsit tolni a havas járdán, az tudja, hogy szinte…..