Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Külföldi

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heti Válasz. Címlap. Interjú Hajós Andrással, az ellenzék „Fábry Sándorával”. Öles betűkkel a kiragadott idézet: „Orbánnak még lehet igaza”. Hajós András többek között arról beszél, hogy befigyelhet számára egy műsor az RTL Klubon. Ha lesz, mondja, akkor abban nem…..
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
Bár a koncert csak pénteken lesz, mától már Magyarországon tartózkodik Britney Spears, úgyhogy mindenki mászkáljon fényképezővel, hátha meglátunk a budapesti utcákon egy hatalmas testőrgyűrűt belőle. Britney szeptember 22-én kezdte meg turnéjának európai részét…..
Külföldi 2011.09.29 20:11:07
a ruszkik már kiröhögtál: posztinfo.hu/szines/kirohogtek-britney-spearst-az-oroszok/
full playback az egész, egy hatalmas szánalom. érthetetlen, hogy egy olyan csávó, mint Max Martin, mi az istenért dolgozik ilyen rinyátornak is, mert pénzre már nincs szüksége.
Egy perc és nyersz címmel érkezik a Minute to Win it című ügyességi vetélkedő az RTL műsorára. A castingot már megkezdték, a bemutatóról viszont még nincs hírünk. A show eredetije amerikai, de több országba eladták a formátumot, mert egyszerűbb, mint a sárga bögre: a…..
Subba Gyerekverés szakszerűen! 2011.02.03 17:15:00
Ha nem fake (a kamu nevek, a nem létező Clean Hands Europe anyavállalat és a szintén nem létező James Drill Award alapján egyértelműen az), akkor mekkora szolgáltatás lenne a gyerekverés? Ha nem akarod magad verni a saját kölyködet, csak kihívnád a Tiszta Kezek…..
Ismét terrortámadás történt Moszkvában. Alig kilenc hónappal a moszkvai metróban történt legutóbbi súlyos terrortámadás után. Az orosz főváros legforgalmasabb repterének számító Domogyedovo érkezési csarnokában bekövetkezett robbanásnak legalább 30 halálos áldozata és…..
A magyar "világváros" egy újabb csodája amatőrfotón: esővédő intézkedés a 3-as metró végállomásán Kőbánya-Kispesten.Alighanem ez volt a cég történetének legsikeresebb közbeszerzése:- olcsó- hatékony- környezetbarátAz utasok nem nagyon csípik, de hát semmi sem…..
Külföldi 2010.10.04 14:45:14
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Bármennyire furcsa ezt mondani egy 1990 után eddig nem látott, elsöprő győzelem esetén, de az önkormányzati választáson valójában papírforma eredmény született. Nagy vonalakban az történt, ami várható volt: a Fidesz a 2006-os komoly sikeréhez képest is jelentősen…..
Külföldi 2010.10.04 12:04:24
Az aktív újságírástól nemrég visszavonult Horkay Hörcher Ferenc írt a fenti címmel egy jegyzetet a Heti Válaszba még márciusban, a választások előtt, válaszul az aggódó hangokra. Most, hogy már túl vagyunk az orbáni kétharmad első 100 napján, szerintem érdemes újraolvasni,…..
Külföldi 2010.09.07 23:15:32
@Alamio: Látsz itt puskacsövet? A Fideszt megválasztották. Pont mint a Jegyinaja Rossziját, Putyin idején. Itt semmi erőszak nincs.
Külföldi 2010.09.07 23:28:06
@Alamio: Én ezt nem mentegetem. Most is ez történik, csak nem puskacsővel, hanem IMF-hitellel. : )
Külföldi 2010.09.08 11:38:54
@greybull: Viszont kívánom. : ) Egyébként Putyin az az ember, akit ha Orbán felhívna, hogy üljünk már le beszélgetni, mert nem tudják eladni a magyar gazdák a terményeiket, akkor 1 hónap múlva a Záhony-Csop állomáson fog állni három tehervonat és kilóra megveszik a magyar terményeket, aztán viszik haza. Mert hogy ott tényleg csak a szándékon múlnak a dolgok. Ha Orbán kiépít egy hasonló rendszert, már pedig úgy néz ki, hogy efelé tendál, akkor egy jaltai teázással megoldhatná a teljes magyar exportot. Az EU-t meg talán ideje lenne leszarni. De ez csak egy ötlet.
Az MTV trashreality-je múlt héten újabb csúcsot döntött meg, 6,5 millió nézője volt, ami már magában is megdöbbentő, de ha hozzátesszük, hogy 18-49-ben 3,3-at ért el, és ezzel levert mindenkit, kábelt, networkot egyaránt, az már valóban figyelemreméltó. Az ok valahol…..
Handrás természetesen titkos T-Mobile-os forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy még szeptemberben, vagyis e hónap végén érkezik az iPhone 4 Magyarországra.A dolog nagyon is elképzelhető, a rémületes októberi céldátum tehát egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Az érdekes…..
Külföldi 2010.09.03 00:21:34
@milfather: ikon 400-ban 10 300-at fizetek havonta minimum, általában 25-30-at. ez a része nem vita tárgya, ennyit használom. a problémám azzal van, hogy 130-at kellett letennem a telefonért, úgy hogy 1 évig nem hagyhattam őket a francba, a csomagot se változtathattam meg, pedig többet használtam általában.

tehát ha találok valamely szolgáltatónál egy nekem tetsző csomagot, akkor szeretnék oda menni, beletenni a 4G-mbe a tőlük kapott microSIM-et. a kérdés: a három lehetőség közül, egy 4G hogy olcsóbb?
Külföldi 2010.09.03 02:39:11
@sunnylondon: 170-et megér, ha az a telefon attól kezdve az enyém és nem láncol senki magához. Tehát azt mondod, vegyek jegyet Londonba? : )
Köszönöm szépen a segítséged! : )
A minap bukkantam erre az ötletes print kampányra, amelyet a lengyel Saatchi készített az Ariel mosóporoknak. A jelenleg futó kampány fősorát, vagyis hogy az Ariellel mosott ruhák olyanok maradnak, mintha sosem hordták volna őket, egy szokatlan és újszerű megközelítéssel mondják…..
Tunézia lakossága kb. 10 millió. Jelenleg a friss adatok szerint kicsit több, mint 8 millió turista van az országban. Tehát kb. minden helyi lakosra jut egy turista. Nem véletlen, hogy itt mindenki szereti a külföldieket, és mindent megtesznek, hogy az ember jól érezze magát.Ezt persze…..
Külföldi 2010.07.16 17:18:38
"A mosoly, a segítség, és a segíteni akarás. Ezt kellene megtanulni minden siófoki, budapesti, hévízi stb. szállodásnak, pincérnek, takarítónak, mindenkinek."

Talán akkor jöhet ez össze, ha a magyar dolgozó is annyi fizetést kap, amennyiből a jelenlegi árakon jól megtud élni. Enélkül esély nincs rá.
Sokáig azt hittem, hogy a magyarok genetikailag frusztrált, beteg emberek, akik a DNS-kódjuk miatt nézik a földet és vágnak olyan képet, mint aki most megy a vesztőhelyre, de nem, a helyzet rosszabb ennél: társadalmi szokás. Apáról fiúra száll.
10 éve élek itt és a f@szom ki van a legtöbb magyarral. Képtelenek megérteni, hogy piacgazdaságban élnek, nem ismerik a jogaikat, nem tudják, hogy az egész rendszerben ott a lehetőség a jobb életre, a felfutásra, akkor ha a másikon az ember keres - ki több, ki kevesebb gátlástalansággal. Ehelyett várják a csodát egymástól, meg az államtól és - lévén a többségnek ez nem sikerül - 20 fölött szép lassan teljesen besavanyodnak és a koruk előrehaladtával ez egyre rosszabb lesz.

Ennek a következménye az, hogy a magyar vállalkozók feketén, éhbérért dolgoztatják az embereket, akik ettől mégfrusztráltabbak lesznek. A vállalkozó szolgáltatását szintén minősíthetetlen pénzért rendeli meg egy másik vállalkozó és így tovább. Ez kizárólag csak itt van így, szerencsém volt körbeutazni a bolygót.

Na persze, hiába lesznek normális fizetések és lazább élet itt, akkor is generációknak kell eltűnniük ahhoz, hogy megváltozzon a közgondolkodás. Jó ötven lesz az, mire olyan emberktől működik az ország és vele a turizmus is, akik valóban képesek mosolyogni és egy másik emberrel, akár turistával is törődni.

Tehát a kapitalizmus egymás lehúzására épül, vaklaki mindig jól vagy jobban jár, de NEM ennyire, mint itt szokás. Ehhez kultúra, iskolai és otthoni nevelés, generációk cserélődése szükséges.

És akkor nem csak a turizmus, hanem az egész ország normális lesz és élhetővé válik. Elnézve a magyar fiatalokat, 50-50% az esély arra, hogy valóban életképes lesz egyszer erre a magyar társadalom.
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Eggyel több hely, ahol reklámozhatjátok saját cuccaitokat, bármi is legyen az. A működési elv ugyanaz, mint a Facebooknál vagy az összes többi szájtnál, ahol linkeket lehet megosztani.Az iwiwes megosztást külső oldalban, tehát mondjuk saját blogba is be lehet pakolni. Itt a…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Külföldi 2009.10.12 14:55:26
Felhívnám a TV2 vezetőségének figyelmét - lévén, hogy olvassák ezt a blogot - arra, hogy a műsoraik nem azért buknak el, mert az RTL mögött a Bertelsmann áll, meg sok a pénzük és nekik jó arcaik vannak. Ez a "műsor", ahogy SzabóZ is írta, az XXL-hez nagyon hasonló volt. Megmutatta a TV2 igazi problémáját: Az emberanyag katasztrofális. Olyan a fenti videó légköre, mint az MTV rendszerváltás körüli műsorainak. Monstre, unalmas és áporodott szagú. Hiába a színes díszlet, hiába az üvöltésre megkért statiszta-közönség: szar. És irtó költséges. Akárki lehet a TV2 progigije, akárki lehet a vezérigije, akárki vezetheti a Tényeket (Azu az egyetlen jó döntése volt az elmúlt 12 évben a TV2-nek), ha a munkaerő az MTV-ből meg a Mafilmből, meg az Interaktívból szalajtott, vagy annak szellemiségét képviselő, k-európában ragadt magyar. Akik fizetésért dolgoznak, máról-holnapra, nem azért, mert szeretik, amit csinálnak. Szürkék. Átvettek egy lincencet, ami eredetileg tök jó volt és csináltak belőle egy echte rendszerváltás körüli, MTV-hangulatú, dögunalmas, érdektelen szart.

A megoldás baromi egyszerű és iszonyatosan költséghatékony: A sajátgyártású műsorokat ezentúl a román Prima, vagy szlovák, osztrák, német testvércégek alkalmazottai készítsék. Az EU-ban nem jelent gondot az ingázás, alkalmi munkavállalás, de az ideköltöztetésük sem. A jelenlegi alkalmazottakat én átnézném és legnagyobb részüket utcára tenném. Az így el nem költött pénzt pedig a Pro7Sat többi cégénél, vagy annál szerződésben dolgozó KÜLFÖLDI-ekkel oldanám meg. A vezetésnek meg kell értenie: A jó munkaerő ugyanis jobbára az RTL-nél van, a másik fele meg fel nem fedezett és árufeltöltő az Tescoban. Amíg nem kerülnek felszínre, ilyen múltban ragadt, munkájukat nem európai szinten végző emberekre ne herdálják a pénzt, amikor pár kilométerrel arrébb sokkal ügyesebbek. (Lásd, szlovák JOJ, vagy román Príma.) Szívesen segítek ebben és további ötleteket is adok, mindössze 250 ezer forint nettóért. Katt a nevemre.
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
Külföldi 2009.01.27 23:40:38
Magyarország lakossága (beleértendők a politikusok, a parkolócégek, az ORTT, a BKV, a Volán, a MÁV, összes vezetője és közel összes dolgozója, kis- és középvállalkozók zöme, akik basznak befizetni az adókat, mert hát ugye kell az SLK Mercire, meg Babinak szétcseszni a plázában, azon egyénivállalkozók, akik ott csalnak ahol tudnak, továbbá sminkesek, korrupt orvosok/tanárok/rendőrök, bliccelők, jogászok, bírók, médiaköcsögök és egyéb celebek...) SZÓVAL MINDENKI, kollektíve egy rohadt nagy büdös féreg, aki a saját vérének a szájába szarik. Pamparászik itt mindenki arról, hogy ó milyen igazságtalanságok vannak, meg hát ez szörnyű is rajta is hogy élősködik az álalm, meg az eltartott félmillió cigány, meg a kínaiak, meg a kabbalás anyaszentegyház, mindenki és undorító. Aztán ahol tud, ő is ügyeskedik, mert hát valamiből élni kell, ugye. "Ó, hát ezt még nem veszik észre, meg ez nem is olyan nagy bűn!" "Bezzeg a rohadt Demszky, meg a Gyurcsány, meg a Viktor, meg a mindenki, hogy ezek mennyit lopnak, meg elszámolnak, meg fúúúú de rendet tennék." Igen? Akkor kezd ott, hogy ne csalj adót, mond le a gyermektámogatási segélyeket, támogatásokat, ne igényelj államtól semmilyen pénzt, még ne is pályázz, hanem kezdj el DOLGOZNI és úgy élni, mint egy felnőtt ember.

Minden egyes probléma gyökere a magyar társadalomban van, kollektíve. Legyen az ez a dugódíj, legyen az a "miért kell Mónikasóóúúúú a tévébe" (azért mert igény van rá bazdmeg, azért és hát akkor az a hibás, aki nézi), miért vetnek ki újabb adókat, meg miért van egy parkoló-cégmaffia, aki okkal és ok nélkül büntet, ráadásul semmilyen szolgáltatást nem nyújt (!), csak szedi a pénzt, azért, amihez alkotmányos jogod van: használod a közterületet!

És akkor mindenki talál valami bűnbakot, általában politikusokat, mikor ő sem különb, csak kicsiben csinálja (lévén, nincs a kondér közelében). Hogy miért van ez? Miért vetnek dugódíjat is? Azért mert ez MAGYARORSZÁG.

Mert a sok birka otthon ül és panaszkodik. Egyik se megy ki az utcára, csak a szélsőjobbos focidrukker seggfejek, közéjük meg senki nem akar tartozni. Senki nem akarja, hogy júj itt lövöldözések legyenek, meg ne kapja meg jövőhéten a fizetést és kikapcsolják az áramot, meg a gázt, meg a villanyt, mert ég a fél ország és bevonul a NATO rendet tenni. Neeem, annyira nem tökös a magyar. Csak pamparászni tud, meg panaszkodni.

HÁLÓ! Demokrácia van nálatok már több, mint húsz éve!!! Talán nem kéne élni vele? Nem kéne kinyilvánítani, hogy az ami van, az egy kalap szar? Ó dehogynem. Egymás közt. Csak ne érjen a golyó, mert hősködni senki nem akar, meg hát azért annyira nem rossz a rendszer. Aki elég ÜGYES, az megtud élni.

Kész picsa, meleg málé. Ááááá, ezen mindig felidegesítem magam. Bocs Pilu. Te egy hatalmas arc vagy, egy nagyon jól gondolkodó ember, a kommentem nem kifejezetten neked szólt, hanem a többieknek úgy általában.

Üdv, egy 22 éve itt élő külföldi.