Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalman51

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
Nemcsakhogy cserélni nem cserélik az iPhone-t, de hivatalosan javítani sem javítják. Legalábbis a T-Mobile-nál: A T-mobile megértő és ügyfélközpontú hozzáállásáról szóló történetet hoztam. iPhone 4 készülékem (2011. júliusi vásárlás) Home gombja nem reagált 2012.…..
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kalman51 2012.08.08 09:07:22
@Iza Béla:
nagyon okoska vagy, ezek szerint téged még nem fényképeztek be kiegészítő lámpánál.
ha a rendőröknek nem jön össze a napi büntetés, akkor beállnak egy ilyen lámpához és könnyedén belefényképezik az embert.
Egy Twitterező magyar, Sboi nem bírta tovább nézni a csálé m1 logót (teccik tudni, a nem terhesest) és a mellette bénán lelógó ÉLŐ feliratot, és megcsinálta, hogy jó legyen. Ez a köztévénél miárt nem jut eszébe senkinek? Szépérzék?    ..
Miközben egyre-másra hallani a híreket a Kínában sorra nyíló metróvonalakról, az árnyékukban megbújó Bus Rapid Transit rendszerekről már kevesebbet hallani, holott ezek is meglehetősen impozánsak, legalábbis magyar szemmel nézve. Összesen 11 ilyen üzem létezik Kínában,…..
kalman51 2010.07.12 13:22:52
@sanche:
Az esseni autóbuszok duál(normál és kötött pályás) üzemmódjának okát, hasznosságát én sem értem igazán.
Úgy gondolom, egyrészt így költséghatékonyabb a közlekedési csomópontok fenntartása (nem kell külön buszmegálló terminált kiépíteni) és az utasnak is egyszerűbb az átszállás (leszáll a buszról és ugyanazon a peronon megvárja a vonatot, villamost, vagy metrót).
Talán az is ok lehetett, hogy így alternatív (a sínektől független) járatok is kialakíthatók.
Nagyon nem mélyedtem bele a témakörbe, de majd alkalomadtán szívesen olvasnék a duál rendszerek üzemeltetési tapasztalatairól, előnyeikről/hátrányaikról.
Nem működik kifogástalanul a Moszkva-tenger partján, az egykori orosz-kínai központi kereskedelmi és harci kutatóbázis alapjain megépített első magyar űrbázis, derült ki már a létesítmény átadását követő második héten – tudósít a NÖH (Nemzeti Összefogás…..
Félrefordítások Right as rain 2008.12.18 19:00:00
A következő email viszonylag friss, de én egyrészt nagyot nevettem rajta, másrészt seth_grevennek, a kedves beküldőnek, egy másik beküldésével már régóta adós vagyok. Szóval következzen a levele, téma a Börtön fék A szökés. Az első évad vége felé valamelyik epizódban,…..
Az EU hazavágja a szép ipodokat – adta hírül az Appleblog a minap. Mindig érdeklődve olvasom azokat a cikkeket, bejegyzéseket, amelyek Brüsszel gaztetteiről szólnak. Lássuk, miről is van szó ebben az esetben.   Az Európai Parlament és a Tanács az…..
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
Vastagbőr Autó eladó 2008.10.03 14:01:00
Hirdetés innen, lementve jpg-be, ha eltüntetnék: "Leírás: az áraazé anyi mert ojan is a kocsi az auto kifogástalan nagyon szép fekete gyöngy metál uj gumikal"Csak jelezni szeretném a helyesírásból kissé alulképzett olvasóinknak,…..
A nem kis vihart kavart bannerkészítéses bejegyzésem kommentjeiben felmerült az a kérdés, vajon érdemes-e egyáltalán bannert használni egy kampányban? Nézzünk néhány érvet pro és kontra!Miért nem jó a banner:Alacsony az átkattintási arány. Brutálisan. 1000 megjelenésből ha…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Nem tudom, hányan olvassák ebben a pillanatban ezt a bejegyzést, és azt sem, hogy van-e bennük bármi közös azon kívül, hogy egy hülye monitort bámulnak a munkahelyükön ahelyett, hogy dolgoznának. Csak annyi bizonyos, hogy kétszázezren ölelkeznek, így róluk valószínűleg még le…..
killtheradical Reklámérték 2008.08.22 06:17:00
Before írta volt, hogy a magyar élsportnak befellegzett, nem kis részben köszönhetően a magyar sportpolitikának, mely tele van olyan multitalentumokkal, hogy a legtöbb ország sírva könyörög mindenféle diplomáciai csatornákon, hogy adjuk őket kölcsön, de mi nem adjuk. Phelps…..
Think global, act local - ahogy azt az ősi kínai bölcsesség is tartja. Ezt a filozófiát követte a Coca-Cola is, amikor felkérte a híres ATTIK stúdiót, hogy álljon elő javaslatokkal a szeptember közepén kezdődő Ramadán idejére időzített, főleg a török, szaud-arábiai,…..