Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Visegrádi

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Visegrádi 2014.08.23 20:13:29
@polyvinyl: Nem, én nem így értem. Te érted így, de erről én már nem tehetek.
A lényeg, a többieknek:
A magyar kormány nagyon keveset költ egészségügyre, ez a baj. Más országokban (nem abszolut számokban) GDP arányában jó pár százalékkal többet. Ott mások a prioritások. Nem stadionokra költenek, hanem Eü-re.
Visegrádi 2014.08.23 21:09:29
@mnika88:
"Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, ráadásul bal oldala részlegesen lebénult, tehát így még mozgásra is képtelen..."
Ezt írta, nemcsak a rosszullétet.
Neked , nekem mindegy, de a poszternek nem. Ezt én nem hagynám annyiban.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com T. Cím,   segítséget szeretnék kérni, vagy véleményt.A történet:gerincsérv…..
Visegrádi 2014.08.23 21:05:50
@kultúrpesszimista: tessék??

Az ilyeneket miért nem tiltják ki, de teljesen, akik arra sem képesek, hogy a minimálisan elvárható szellemi szintet elérjék...
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
Visegrádi 2014.04.16 21:33:55
@maxval a gondolkodó birca: szerintem is igazad van....
ez 15 perc hírnév.
Mert aki jelentkezik és nem jut be, az támogatást kaphat. Havi 30000 forintot. És később, amikor mások kötelezően óvodába mennek, ti maradhattok a megszokott környezetben. Csak most ne tétovázz! ..
Visegrádi 2014.04.04 07:31:12
Tisztelt Munkahelyi terror!   Biztos másoknak nem újdonság, de nekem az volt, amiről most írok. Álláskeresésben vagyok közel 2 hónapja, de már most látom, hogy nem lesz egyszerű a dolgom. 23 éves vagyok, kereskedelmi végzettségem van, korábban egy nagyobb ruházati boltban voltam…..
Munkajoggal kapcsolatos kérdésem lenne. 2012-ben egy államilag finanszírozott projektbe több jelentkező közül engem is kiválasztottak. Akkor aláírtam egy megállapodási szerződést ami 2013 október hó végéig szólt. A megállapodási szerződésről nem kaptam egy példányt sem.…..
Jó érzés volt azt a magyar sikert látni, hogy Obama elnök a magyar sikercég, a Prezi vezetőjét fogadta. Árvai Péter azért részesült az elismerésben, mert cége támogatja az elnök oktatási kezdeményezését. Az Apple-höz és a Microsoft-hoz hasonlóan ingyen hozzáférést ad…..
Egészen érdekesen alakult az abortusztabletta elérhetősége Magyarországon. A gyógyszer-engedélyezési eljárás általában nem egy könnyen áttekinthető folyamat, jelen esetben a helyzetet pedig tovább árnyalja, hogy nem pusztán szakmai kérdésről van szó. Közérdekű adatigénylés révén megismert, eddig…..
Visegrádi 2014.02.09 22:30:15
@_most_: igy igaz....
ezek kurjanak egymással....okos nő ilyenekkel nem áll le
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
  Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Következő kérdéssel fordulok Önökhöz.  2 hónapja dolgozom egy cégnél. 1 hónapos próbaidőt kötöttünk ki a szerződésben. Óvodás korú gyermekem beteg lett, orvoshoz vittem, és itthon maradtam vele. Munkáltatómnak korán reggel…..
A helyzet viszonylag világos: Orbán és aggasztóan átláthatatlan, de bizonyosan nemcsak transzparens módon beazonosítható politikusokból álló köre Moszkvában meglépte azt, amit a nemzeti érzelmű, zöld érzelmű, józan gondolkodású ember legrosszabb rémálmában sem mert…..
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
Elég nehéz a több kulcsos adóról úgy írni, hogy az ne tűnjön fotelfilozofálgatásnak, vagy az embert ne küldjék el a náthásba - ezt Bajani még nem érzi át kellőképp, de majd biztosan rájön. A több kulcsos adó lényegében a szolidaritás és felelősségvállalás beemelése…..
Az OC egy örök témát dolgozott fel legfrissebb elemzésében: miért árazzuk többre a lakásunkat annál, mint amennyit valójában ér? Kimazsoláztam a lényeget, úgy tűnik öt hibát követünk el leggyakrabban:   1. Elfelejtjük, hogy 2013 van 2008 óta a lakáspiaci árak 20%-kal…..
Történetem röviden : 2007-ben Albertirsán vett a lányom egy telket.Telefonon érdeklődtem  az illetékes épitési osztály vezetőjétől lehet-e a telek- re mobilházat vitetni? Igenlő válasza megnyugtatott,közölte,még bejelntési kötelezettség sem terhel,hiszen mobilról van…..
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. Tíz évig maradnak a válságadók - mondta Kedves Vezetőnk, mire a Nemzeti Oligarcha Válogatott tag Csányi Sándor besétált az OTP-be és kisöpörte a padlást. Úgy látszik ennyi rendkívüliség már…..
Nem is olyan rég morgott Tarlós, hogy 180 millió mozaikdarabkát építettek be a metrómegállókba, ami elsőre soknak tűnik, de hát a képen úgy látszik, Budapesten a hajléktalanszállókat is ezzel rakják ki. Vagy várjunk csak. Ez nem hajléktalanszálló, hanem egy leendő…..
Kritikámban is említettem már, de azt talán most sem túlzás kijelenteni, hogy Joseph Kosinski műve nem egészen saját kútfőből táplálkozott. Az azonban engem is meglepett, mennyi alkotással tudok párhuzamot vonni a műfajon belül. Úgyhogy arra jutottam, itt az ideje összeszedni…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Visegrádi 2012.10.17 19:12:31
@Vid: :DDD
Igaz: BaumgartNET.
Szuper ajánlat!:)

Azért lécci írjátok át.