Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeybyAjanlo

11 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy sincs jobb dolgunk sajnos, így összeszedtünk egy pár ismert nevet, hogy esetleges gyűlöletünk/szimpátiánk tárgyai arcot is kapjanak: ők, kérem szépen, azok a showrunnerek, azaz vezető producer atyaúristenek egy-egy sorozat mellett, akik WGA-tag írók is egyben, és ezért nem…..
A kertévék jól bevált, és nem mellesleg kurva idegesítő gyakorlata, hogy a rendelkezésre álló műsoridőbe mindenképpen bekényszerítik az adott sorozat aktuális epizódját, így eddig lemaradtunk a stáblistákról, de ezt már valahogy megszokta az ember, biztos ez az ára…..
Steven Bochco ismét sorozatot készít, most éppen a TNT-nek. Az ügyvédes eposz fő csavarja az, hogy egykori egyetemista ivócimborákat mutat be, akik (döbbenet) most ellentétes oldalon állnak. Jane Kaczmarek, Mark-Paul Gosselaar és Gloria Reuben főszerepel benne. Az E! azonnali…..
Tegnap az amerikai kritikusok egyik összesített listáját toltuk az olvasók elé, és kommenteltek is hozzá elég lelkesen, most jöhet a mi (na jó, én) kedvenceimet és csalódásaimat tartalmazó két (rövidebb) lista, és ha továbbra is ilyen markáns véményt tetszenek formálni a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.06.28 07:20:00
Meghökkentő hírt kaptunk ma reggel: az ABC visszahozza a képernyőkre Jim Belushi nálunk is bemutatott, mérsékelten vicces családi sitcomját, a Papás-mamást. A hetedik évadra 18 részes berendelést kaptak, ami hajszálpontosan 18-cal több, mint kellett volna.Portia de Rossi, ausztrál…..
Még egy hír a magyar szinkronokról, pontosabban az abszolút fanfavorit Firefly című űr-westernről. A Viasat3 tájékoztatása szerint a sorozatban az alábbi szinkronhangokra számíthatunk:Mall – Papp DaniSimon – Kossuth GáborRiver – Csuja FanniWash – Baráth…..
A TV2 volt oly bűbáj, hogy tájékoztasson minket a Házdoktor szinkronnal kapcsolatban, gondoltuk megér egy posztot a dolog. Ami Hugh Laurie magyar hangját illeti, azt mindenki tudja, hogy a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor szinkronizálta addig, amíg bírta, és ezt tessék…..
Miről szól: amihez Josh Schwartz a legjobban ért, azaz tinikról, és az ő problémáikról. Egy Cecily von Ziegesar nevű hölgy könyvei nyomén készült a sorozat, melyben a címszereplő egy titokzatos blogger, aki mindenkiről mindent tud a manhattani felső tízezerben, és…..
Nagy dérrel-dúrral összeboronálták tavaly a WB és az UPN csatornákat egy "istenbizony nagyon fasza lesz" netwörkké, aztán egy éve rajtuk röhög mindenki. Az idén elbúcsúztattak két jól bevált sorozatot (Szívek szállodája, Hetedik mennyország) és egy eleve halva…..
Késtünk. Aztán meg azért késtünk, mert irdatlanul megbüntettük magunkat, amiért késtünk. Vannak indokaink, de nem mondhatjuk el, mert akkor megint fel kell képelnünk magunkat, hogy bazdmeg ne magyarázkodj, ez az olvasókat nem érdekli, térdepelj le, máris hozom a csuklyát. Aztán…..
JoeybyAjanlo 2007.04.26 21:23:47
comment:com Pénteki hírek 2007.04.20 08:29:36
Az NBC kiadta a májusi sweeps alatt náluk haknizó sztárok listáját, az izgalmasabb nevekből csemegézünk: Will Ferrell, Mike Myers, Chris Rock, Neve Campbell, Marlee Matlin, Jason Priestley, George Takei, Eric Roberts, Steven Weber, Keri Russell, Stacy Keach, Annabella Sciorra, Giovanni…..
comment:com Szerdai hírek 2007.04.18 07:47:49
Újabb mélységekbe zuhant a 24, a legutóbbi epizódban Jack Bauer szembeköpte mindazt, amiért eddig küzdött. Szerintünk abba kéne hagyni a dolgot az évad végén.A VeraMars rajongók most kapjanak a szívükhöz: a USA Today egyik riportere szerint a sorozat megkapta a cancelt, nem lesz…..
JoeybyAjanlo 2007.04.18 19:38:00
Írtunk már tavaly is az egyik olyan díjról, amit nem túl látványos külsőségek között adnak oda, de annál többre becsülnek a hozzáértők, ez lenne a Peabody Award, és az idén olyan sorozat is megkapta, amit a nézők annyira nem komálnak, de a kritikusok és az igazi hardcore…..
comment:com Szopjuk le mind Lilut! 2007.04.03 03:16:00
A "hogyan kurvaanyázzák a kedves közönséget a suttyó műsorvezetők kamerán kívül" című sorozatunkban ma nem Polgár Philip köszön el a nézőktől az egyezményes "szopjatok le"-vel, hanem Lilu. Hogy miért raktuk ki így reggel? Mert szeretünk nosztalgiázni, és…..
A sorozatok jövőjéről beszélt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Kamera Hungárián, Pécsett. Hogy miért? Mert az NBC bejelentése óta, miszerint ezentúl kevesebb sorozatott adnak majd főműsoridőben, mindenki a sorozatok végét jövendöli fennakadt szemmel, szent…..
Nyugi, nem debütál mégnálunk, így ez a magyar cím kizárólagosan az általunk adott. Egyébként az Everwood alkotóinak új, ősszel indult sorozata, Ally McBeal-lel a főszerepben. Az ABC csatornáján látható a széria egyébként, tavaly ősz óta. Ha jól számoltam van két-három…..
Ilyen forró sem volt még az a bizonyos pite. Friss, finom és gőzölög. Annak ellenére, hogy az esküvökön torta dukál, itt is kijut nekünk Stiflerből és anyahomorításból. Ha ez még nem lenne elég, az utolsó pitében élvezhetjük Jim bénázásait. Pontosabban, Jim bénázik…..
Joey News: Ajánló Doktor HOUSE 2007.03.21 17:30:00
Ez már csak így működik. Ma délután véget ért mindenki kedvenc dokijának első rendelési... fázisa. Ugye doktor House 22 fantasztikus, nehéz és roppant különleges beteget gyógyított meg az első évadban, megküzdött a 100 milliót érő részvényessel és még a múltját sem…..
Tudja valaki mi történt 1 hónapja és 7 éve? Neeem? Én még kis pelenkás voltam akkoriban, de még tisztán emlékszek egy logóra és Walkerre, a texasi kopóra. Mert bizony, ott kezdődött minden. Volt egy csatorna, aki elvérzett az akkori politika miatt. Volt egy csatorna, amelyikre még…..
Joey News: Ajánló Két hét 2007.03.17 19:00:00
Új kalandra vágysz? Nálunk, hamarosan meglelheted, amit kerestél! JÖN!Március 30-tól.....
Joey News: Ajánló Jön! 2007.03.16 19:00:00
Érezted már úgy, hogy nem vagy egyedül?..
Ismét eltelt egy év, és ismét Európa leendő kultúrális fővárosa biztosítja a helyszínt a 2007-es, hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Kamera Hungária számára, melyen ezúttal is a legjobb tévés műsorok és vezetőik küzdenek meg egymással. Egy tévés díj, ahol…..
Joey News: Ajánló Hamarosan! 2007.03.15 19:00:00
Érezted már úgy, hogy valaki figyel téged?..
Joey News: Ajánló Amerikai pite 2 2007.03.15 14:44:42
Egy újabb fincsi, ropogós, omlós pite, még mielőtt az Ajánlóban megjelenne. Avagy az újabb bőr a tengerparton, "ha ti is, mi is"-ekkel és számtalan poénnal sütkérezve fogyasztható. Megint nyár, megint bulik, megint CSAK kanmurik? Sör pipa, pecó pipa, csak a csajok…..
Joey News: Ajánló Amerikai pite 2007.03.15 14:34:00
Mi az amit minden középiskolás fiú a legjobban imád? Melyik az az étel, ami olyan, mint az a bizonyos dolog? És melyik a kedvenc testrésetek? A bráner májszter nálunk is megjelent! Az 1999-es kultikus tini film, mind a mai napig örök kedvence minden kamasznak. Ha létezik…..