Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Texaspoker (törölt)

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy szóban szeretném összefoglalni a hosszú hétvége eseményeit, csak ennyit mondanék: Eszméletlen! De ne szaladjunk ennyire előre… Az egész San Francisco-túra úgy indult, hogy 15-en összeálltunk, béreltünk 3 autót, és nekivágtunk Kaliforniának. Az egyik sofőr én…..
hogyvolt VV5 - 1X146 - 148 2012.02.12 13:55:00
Hát őszintén örülök, hogy a homlokos pina így megmozgatta a T. Kommentelők fantáziáját, igyekszem a mai posztban is megajándékozni valamivel a nagyérdeműt, egyelőre semmi nem jutott eszembe. Köszönöm szépen az élénk érdeklődést, igen, még mindig, nem, még nem rojtos, iszom…..
hogyvolt VV5 - 1X145 2012.02.09 20:00:00
Már az öfi elején ideges vagyok, egyrészt a hupilila ingtől, ejnye, Balázs-Balázs, hiába huncut a frizkód, ha ez a bu...férfiatlan üng agyonbassza az összképet, szóval, nem elég ez, Kinga hisztirohamot fog kapni. Mámeg, teszem hozzá. Másnapos ébredezés közben Vera zöld trutyit…..
hogyvolt VV5 - 132/133 2012.01.28 09:41:00
Lilu, Lilu, téged meg ki öltöztetett Beavisnek, bazdmeg? Nem kell elhinni mindent a fodrásznak, csak mondom. Hajnal négykor nyitunk Fecó idióta röhögésével, mindenki alszik, csak ez az idióta járták fel s alá, mint valami elbaszott zombi, Kinga meg röhög rajta, ami nem megengedett…..
Texaspoker (törölt) 2012.01.29 20:14:21
@ő-szinte: @inmemancsi:
Ááááá! Húgom most szúrta ki a saját szemeit és metszette ki a saját csi... azt :DDDD
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
Texaspoker (törölt) 2011.02.17 14:12:12
A szombati (február 5.) 10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi „túladagolási” eseményt megpróbáljuk élőben közvetíteni Budapestről, a Zrínyi utcából. A közvetítés kb. 10.15-10.30-ig tart. Ha nem jön közbe valamilyen technikai malőr, akkor itt nézhetitek. A közvetítés egy kézben tartott…..
Texaspoker (törölt) 2011.02.06 15:27:33
@Brendel Mátyás:
Óriási egy figura vagy, ember! Széjjel röhögöm magam rajtad.
Tökéletes példánya egy kifejlett trollnak.
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Texaspoker (törölt) 2010.09.10 12:32:03
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Szartneked! Analia bekeményít 2010.07.08 13:15:00
Igazán írhatnátok, had érezzem magam fontosnak :P..
Szartneked! Csesszétek meg!!! 2010.07.01 18:42:00
Valaki volt olyan kedves és kitörölte majdnem az egész adatbázist. Azért lehetne abba a valakibe annyi, aki ezt csinálta, hogy bevallja, és elmondja miért volt ez neki jó. Jelen pillanatban nem vagyok benne biztos, hogy így érdemes-e folytatni az oldal szerkesztését, ha valaki…..
Texaspoker (törölt) 2010.07.01 20:26:24
Háziállatok vérszomjas összecsapása, első rész: A nyertesek: a cicák! Éljenek a cicák! A következő héten a hangyák és a komodói varánuszok összecsapását figyelhetik meg. Köszönjük meg Stökinek ezt a két remek találatot!..
RE:blog Homepátiás matematika 2010.02.26 10:43:00
Mint az orránál tovább látó ember (és ez esetemben nem kis teljesítmény) engem sem tud meggyőzni a homeopátia, hogy finoman fogalmazzunk. Az elmélet alapját képező, már első blikkre egyértelműen hamis - vagy túlcsorduló jóindulattal: bizonyítatlan - alaptételeket adottnak…..
Texaspoker (törölt) 2010.02.26 13:26:51
@jbc4wa:
"egy cseppet sem hittem benne"

A cián gyógyítja az influenzát (írhatok más betegséget is). Egy cseppet sem hiszel benne. De próbáld ki. Hatásos.

utána legalább nem, írsz majd hülyeségeket...

Miután megetted a homeopátiás szert, biztosan egy héten belül elmentél a mosdóba, könnyíteni magadon. A csatorna rendszerbe belekerült az emlékező víz(elet). Majd a szennyvíztisztítóba. Ott átadta minden víznek a tudását. Az ment a folyókba, tengerekbe. Mindenhova. Az a víz akkor nem emlékszik? Amit most iszok, ezek szerint az is emlékszik. Akkor miért is vannak még beteg emberek?

Állítás. "Nem lehet túladagolni." "ha nem a megfelelőt veszed be, akkor nincs mellékhatása."

Akkor miért csak nem egy homeopátiás szer van? Amiben minden benne van? Hiszen nem lehet túladagolni, nem káros. Egybe bele kell gyúrni mindet és meg van oldva minden betegség.

"A tünetet az azt kiváltó okkal gyógyítják, csak kis adagban."
Ezek szerint a legjobb fogamzásgátló 1 db spermium???

LOL...
Öröm a szívnek, hogy valóra válik a nagy ÖTLET: laptopokkal tanulnak az iskolások. Remek, be lehet majd ezt is venni a "Nagy eredményeink" című műbe. Igaz, hogy az iskolaépületek rossz állapotban vannak, a felszereltségük általában botrányos, sok intézmény alig tudja…..
Traply Péter "Bélabácsi" hatórás döntőasztal, és több mint két órás heads up után megnyerte a World Series of Poker 41. versenyét, az $5 000 no limit hold'em shootoutot, és ezzel ő lett az első magyar WSOP karkötős játékos. Traply ellenfele a heads up alatt Andrew…..
Texaspoker (törölt) 2009.06.24 19:42:11
@fl3sli: nem kell a pénzetek :D

"akkor azt hinné az ember kicsit értelmesebb vagy és kicsit jobban vágod a matekot, persze ha a BKV nál vagy és ott épitesz akkor én kérek elnézést."

Ez már a második... :D Személyeskedünk? Még egy kicsit nőnöd kell...
IntervalExceeded már nem meggyőzni, beszélgetni akar. Aludj egyet. Nyomj egy WOW-ot... minden kocka azt csinálja úgyis.. hátha megnyugszol...

És így most 2-1 neked...
Texaspoker (törölt) 2009.06.25 14:06:57
@spmpoker:
"miért érzed a kényszert hogy mindenképpen feszültséget generálj?"
Őszintén, ha unatkozom és még csak meg sem hallgatnak, akkor egy pöcs vagyok... :D De csak úgy 20 percig.

"persze a hosszútávú eredményre ható tényezők közül sokat nem említettél, és talán nem is vagy velük tisztában"
Akkor nem csak felsorolás szinten, de leírhatnál belőle néhányat, hátha tanulok valamit. Sőt, pontosabban ez érdekel.

"ui.: én is szívesen játszom ellened 1v1-ben. "
Mindennek eljön az ideje, remélem. :D

UI: tegnap este egy versenyen kiestem 3-nak. Szerintetek hol kellett volna hívnom és mekkorát?
Lehet belenéztem a 20%-kba. :D:D

15e SB/30e BB, Én nagyvak. 3-an vagyunk. Osztó csak megad, kisvak dob én Q3-ra csekk (különböző szín).
Flop: QQK 3-szín, nem lesz szerepe.
Csekkelek, osztó hív 30e és csak ad. (nálam 600e körül összesen, nála 500e körül). Várom, hogy erősödjön.
Turn:7-es (pikk talán). Ő csekk.
Én is csekk Nem hittem, hogy megszívom.
River 5 valami.
Tehát lent: KQQ 7 5
Hívok 60000, ő all in én call. Ő mutat 55 kézben.
Hmmm...
Szomorú vagyok...
Hagytam, hogy erősödjön, de erre nem számítottam.
A maradék 100e-m egyből elment, mert all in-t elfogadtam , min kisvak egy A9 kárókkal. Neki osztott JJ, nem jött semmim.
Texaspoker (törölt) 2009.06.25 17:30:41
Elvi kérdés. Nem kérdés, hangosan gondolkodom. Ugyan azon típusú játéknál, akik már pro-k és tudják, mikor hogyan kell játszani, akkor mind ugyan azt csinálja... :D Vagyis az nyer, aki szerencsésebb, mert figyeli mennyi csipje van a többinek, hányan vannak még... stb...

A kiseső közeli helyes a kieső közeli helytaktikát játsza. A csiplíder a csiplíder taktikát játsza. Az osztó utáni első hívó az osztó utáni első hívó stratégiát játsza. Mert mind pro és megtanulta, hogyan kell játszani...

Remélem érted, hogy ezt is ki lehet abból érteni, amit írsz. Így meg csak az dönt, hogy milyen lap van nálad és mi fog kijönni... az meg csak ki kell számolni...

Na megyek a könyvesboltba, megveszem a pro-k könyvét. Megtanulom a játékukat és bevetem ellenük. Ők meg ezt várják és jól leszednek egy tök más taktikával, amit leírnak... :D:D Vagy lemákolom őket 20%-ban... :D


Még egy kérdés: kess gém. 100/200-as asztal. 6 fő max.Beülök a maxi beülővel, olyan helyre, ahol én leszek majd a nagyvak, de azonnal adok 200-at mert beültem. Cselekszik valaki (inkább megad, benéz, emel, mindegy, úgy sem allinekik, ilyen téten már nincs rizikójáték bármire), én all in. Mindenki dob.

Kerestem 300 dollárt, kilépek.Igen bunkóság. Emiatt letilthat az üzemeltető? Igaz, annyi poker oldal van már... mindenhol el lehet ezt játszani.
Tudom, elkaphat egy jó lapos, de kicsi az esélye, mennyi is, ezt kiszámolnád nekem? :D ;)

Igen, tudom, hogy ez nem a ti pokeretek... de olyan vicces... :D
Ez az idilli trió itt Rómeó, Edina és Erika. Azért idilli mert a srác szerelmes mindkét lányba, és mindkét lány is szerelmes a srácba. Hogy a két nőstény egymás szemét kikaparná, az mindegy, hisz csak szembe szomszédok és olyan saras, aknás, dzsuvás út választja el őket a…..
Vannak olyan dalok, melyek, ha előkerülnek egy buliban (legyen az kisvárosi diszkó, házibuli, lakodalom, vagy csak rádióból jövő háttérzene) , szemeim vérben forognak, már-már farkasemberré változom, de mindenképpen kimegyek a tánctérről. Persze az aktuális társaságból /…..
Texaspoker (törölt) 2009.02.23 10:59:59
@Hans Kelsen: Tudom, hogy nem vagyok okos... de hogy jön össze a sznob és a kecsapszong - nemszerető ember? Most akkor elöször te gondold ezt újra... hja... ne 10 év múlva... ;)
Texaspoker (törölt) 2009.02.23 11:23:54
@freestate: Egy diszkóban, ahol lemennek ezek a zenék, az emberek ezeket nem szeretik, csak buliznak rá... tök tudatos, erőltetett, utánzós ugra-bugrálás.... semmi más...
Greyhound blog Első! 2009.02.12 12:16:00
Tudom, elsőzni ősi román szokás, de ha már saját blogon tehetem, hadd' éljem ki magam rajta :)Nos tehát, végre van egy ilyenem nekem is, ahol megírhatom például azt, hogy békésen szívtam a cigimet a buszmegállóban, természetesen a mellettem állók pofájába fújva a…..