Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilweran

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a regény annyira jó, hogy valamivel a fele után elkezdtem aggódni, hogy túl hamar vége lesz, úgyhogy a gyors folytatás helyett inkább (félig-)pótcselekvésekbe menekültem: moziba mentem, befejeztem két másik könyvet, görkoriztam, meg ilyenek – csak hogy minél távolabb kerüljön a pillanat, amikor a…..
Könyv, egó, entrópia Napiegó 2014.04.04 01:11:23
Még mielőtt belekezdek abba, amit valójában mondani akarok, valami mást mondok: köszönöm, hogy jó néhányan komolyan vettétek a kb. három hónappal ezelőtti kérdésemet/kérésemet, és megírtátok, hogy milyennek látjátok a blogot, ahogy mostanában van. Sokat jelentett a…..
Már egy ideje nagyon vágytam egy kis Stephen Kingre (újra), mert az utóbbi időben alig olvasok, amit meg olvasok, az többnyire mindenféle okos könyv – olyanok, mint amilyenek a Tortúra-beli regényíró, Paul Sheldon nem-Misery-regényei. Jók, persze, az okos könyvek is (meg egyébként…..
Az idétlen magyar című (miért „India, India”? mit jelent ez a béna, egzotikuskodó, lekezelő, jópofizós cím?), s ezért ebben a posztban az eredeti címén emlegetett Fine Balance kapcsán nem merültek fel bennem olyan gondolatok, amik gyakran eszembe jutnak, ha indiai regényt…..
Juci ajánlotta a figyelmembe Scarlett Thomast, aminek nagyon örülök, mert eddig sosem hallottam róla, de most, hogy elolvastam ezt a könyvét, kiderült, hogy az írónő tényleg nekem való.   A The End of Mr. Y a bölcsész-kalandregények alműfajába tartozik. A történet hősnője…..
Az előző rész folytatása következik, a megígért témákkal. Egyéb párkapcsolati alternatívák és a női identitás   A Marian életében fontos szerepet játszó két férfi mellett érdemes egy pillantást vetni a regény mellékszereplőire is, akik a lány előtt álló…..
Bookline A meztelen Juliet 2010.05.31 12:39:00
Nick Hornby legújabb regénye, A Meztelen Juliet egy minneapolisi bár WC-jében kezdődik. Ahogy a főszereplő Annie-től megtudjuk, ez a WC sem más, mint a többi bár WC-je, lepukkant, szürke, graffitikkel a falon, csakhogy egy maroknyi ember számára ez a világ legkülönlegesebb WC-je. A…..
ilweran 2010.06.03 12:24:46
@wilbury: Nahát, nem is hittem, hogy ez előfordulhat :) Köszönöm.
Megérdemlem a született tehetség díjat.Szerintem nem.De persze köszönöm neki a díjat.Szabályok:1. Ha valaki adja, elfogadom.2. A logót kipakolom a blogra.3. A szabályzatot is kipakolom a blogra.4. Megnevezek 6 másik bloggert, akinek továbbadom.5. Kitöltöm a  tesztet, és…..
a Kreatív Blogger díjat MC-től (már asszem tegnap, csak lusta voltam postolni róla).Persze én sem tartom magam különösebben "kreatív bloggernek" (ahogy ezt számos eddigi díjazott leírta már magáról:)), mindenesetre köszönöm szépen a díjat és most a díj szabályainak…..