Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sheva09

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Olyan, mintha állandóan koszos lenne. Tiszta ciki." Ha ismerős a látvány, akkor tudod, hogy mennyire idegesítő, amikor direkt háromnegyedes vagy hosszú ujjú pólót kell keresned, hogy eltakard. Oldjuk ezt meg!  Sok mókusbarátomnak van problémája ezzel, és jómagamnak is, így…..
sheva09 2017.04.27 08:11:07
@vfruzsi: Sokat térdelsz? ;-)
Nevetünk, csapkodjuk a térdünket, már a szemünk sem rebben, vagy éppen idegesek leszünk. Igen, a vagyonnyilatkozatokról van szó. Ezekből ugyanis szinte kizárólag azokat az adatokat ismerjük meg, amit a parlamenti képviselők és más közhatalmi döntéshozók el akarnak mondani. Ha…..
sheva09 2014.02.08 05:36:30
@Brúsz Pringstein: Nincs nyomozás, akkor az azt jelenti, hogy minden rendben. Ugye?
Pontosan a hozzád hasonló "gondolkodású" embereknek köszönhetően lehet még mindig porondon ez a politikai elitnek nevezett fertő!!! Jobb és bal oldal egyaránt! Úgy viselkedtek, mint az orvosi várókban a nyugdíjasok akik azon versengenek kinek van nagyobb és ritkább betegsége. Vajon ki tudja jobban alázni a másik felet? Vajon ki veszíti el több barátját, családtagját a mesterségesen generált megosztottságban? "Az én politikusom után nem nyomoznak, a te politikusod után meg igeeeeen! Bebebeeeee..." Körülbelül erről és így vitáztok, dicsekedtek, agresszorkodtok, miközben kilopják az anyaföldet a lábatok alól!!!
Oláh Lajos még decemberben tette fel írásban a Kérdések Kérdését, hogy miért ilyen drága az Iphone Magyarországon. Az Apple blog még októberben tette közzé, hogy Svájcban 999 svájci frank (237 ezer) egy 64 GB-os 5S, nálunk meg 288 900 forint.A HVG meg arról írt, hogy mivel az…..
A rezsicsökkentés sosem volt más, mint demagóg kampányfogás - a maga nemében persze zseniális húzás volt -, de a nagyszerű rezsibiztos színre lépésével sejteni lehetett, hogy a suttyóság egészen mély szinteket járhat meg. S lőn. Szóval értem én, hogy a liftben is van lámpa,…..
Rezsiharc, mondta tegnap Kötcsén Orbán Viktor, rezsiharc, mondta ma a parlamentben a rezsibiztos, rezsiharc, mondja holnap már mindenki, aki a Fidesz táborába tartozik. Miközben a kormány ellenzéke ironizál, az ötvenes évekkel példálózik, a Fideszt láthatólag senki és semmi sem…..
Éppen ideje volt, hogy nyisson Budapesten egy olyan hely, ahol csak magyar kézműves sörök vannak csapon. De a Skanzen még ennél is több.A Ráday utcáról nyíló Köztelek utcában egy utcára néző magánlakásban üzemelt évekig a Zacc, egy családias, nemdohányzó kávézó, ahol nem…..
autózz! Autóval a várnegyedben 2011.06.03 08:17:00
Korábban volt egy leányfalui hétvégi telkünk, oda kis szűk girbe-gurba hegyi utcák vezettek fel, ahol csak egy autó fért el. Mégsem volt egyik sem egyirányú, általában az itteniek ismerve a kis zugokat, kapubejárókat ügyesen félre tudtak húzódni, nem nagyon volt vita. Másutt is…..
sheva09 2011.06.03 21:07:38
Ha már nem ismerjük(és/vagy leszarjuk) a szabályokat, legalább udvariasak legyünk egymással! Akinek egyszerűbb az húzódjon félre és engedje el a másikat! A minap történt velem hasonló eset annyi különbséggel, hogy egyirányú utcában voltunk. Pécsett a gyermekklinika melletti utcában. Éppen indulnánk haza a gyerek mandulaműtétje után. Állnék ki a parkolóból - egy éppen érkező mentőt még elengedtem. Aztán már tényleg indulás. Sikerült 20m-t megtennünk erre kifordul a kórházból elénk egy autó(föltartva a mentőt is). A mentőnek sikerült befordulni, az autónak kifordulni. Álltunk egymással szemben és mutattam neki, hogy egyirányú úton vagyunk buzi-e vagy? Nem nagyon zavartatta magát, mert szépen lassan csordogált előre. Mellé álltam és megkérdeztem, nem zavarja-e a rossz irányba haladás! Erre ő kijelentette, hogy nem és hogy egyébként is ők mindig erre szoktak menni. Gyanítom, hogy egy önjelölt isten(orvos) volt. Még mondtam neki, hogy ez nem túl szép és bölcs dolog(tényleg aránylag nyugodtan, mert a gyereket megviselte a műtét). Erre az ő válasza: akkor nyaljál sót és elhajtott. Maradjunk annyiban, ha a gyerekem nincs ott, akkor ennyivel és ilyen stílusban nem ússza meg!!! Teszem föl, ha egy sürgősségi esettel érkezik éppen egy mentő? Hangsúlyozom, gyerek kórházról beszélünk. Lehet éppen az-az 1 perc hiányzik az életben maradáshoz, amíg balfaszkodik egy ilyen emberileg 0 orvos, vagy egyéb kórházi dolgozó. Ha szabályos irányban ment volna, akkor kb. 200m-el lett volna több az út. Hát ennyi. Most végre jól kisírtam magam :-)
Mint minden tudományban, a sörészetben is nagyon fontos feladat a tények, jelenségek leírása. Ezért kóstolunk rendületlen, ahogy 250 évvel ezelőtt Linné a lepkéket preparálta. Ennek a munkának egy egyenes folytatása az összehasonlító elemzés. A cél, hogy tisztán lássuk a…..
Szivárognak a holnapi nagy bejelentés részletei, amelyekből egyre világosabb – ha máshonnan nem lett volna az -, hogy a második Orbán-kormány sem tudja elkerülni a kiadások csökkentésének (amit, ha a rivális politikai erő teszi, általában megszorításnak szokás nevezni)…..
Nem tudom eldönteni, hogy Z történetét negatív vagy pozitív sztorinak értelmezzem, mert az lett volna az igazán pozitív, ha nincs miért rendőrt hívni. De egy tökéletes világban ennek a blognak se küldene senki anyagot.Ma (okt. 7.) történt az eset. Maga a kiváltó ok kevésbé…..
Hasonló sztorikat hallottam már én is innen-onnan, mint amit Golem is írt. Lehet, hogy csak egy összeesküvés elmélet az egész, de ha mégsem, akkor egy aljas, undorító dolog. Gyanúsnak mindenképpen gyanús.Hirtelen felindulásból írok nektek. Vádaskodásnak tűnik majd, de…..
Többnyire a 4-es úton szoktam ukrán és román kamionoktól olyanokat látni, amit Pál is megírt a blognak, ráadásul még a tükörből egy fotóra is volt ideje, amin látszik, hogy ez bizony egy magyar rendszámos jármű. Kíváncsi lennék a kamionos és a munkáltatója véleményére,…..
sheva09 2010.04.23 19:43:18
@-d(-_-)b-: Ha lenne legalább minimális vezetési kultúra abszurdisztánunkban,akkor ehhez rendőr sem kellene!!!
Miért nem lehet a "cipzár" elvet alkalmazni ebben a szerencsétlen országban? Múltkor itt pécsett az uránvárosi tecsónál(ahol egyébként érthetetlen módon egyetlen 1 qrva kijárat van)bedugult az egész parkoló,de nagyon durván.
A sok bunkó paraszt meg csak néz előre, nehogy be kelljen engedni egy autót és 4s-al tovább tartson neki mire kiér a dugóból!!! Mennyivel egyszerűbb lenne ha mindenki csak 1 autót engedne be maga elé?
Nevetséges szituk - nevetséges emberek miatt...
sheva09 2010.04.25 03:38:48
@lxrose:
@sheva09: "A sor végén minden második autót küldjenek be a belső sávba."

Én ilyet nem írtam :-)
Egyébként egyetértünk.
Érdekes levelet küldött EZ, tulajdonképpen egy monológot, amiben kiöntötte most a világfájdalmát, legalábbis azt a részét, ami a blogban jelen lévő témaköröket illeti. Lehet, hogy túl sok posztot olvasott mostanában, mert bár előfordul azok mindegyike az utakom, amiket…..
sheva09 2010.04.01 02:27:47
@"autónepper":
"hallod te .. JAAAJ :D:D:D:D használt autó kereskedésünk van " - Ez a mondatod mindent elmond rólad, nagyon egyszerű(amőba szint) vagy!!! Persze ha tudod mi az(google)...
Néha beesik egy-egy olyan levél, amiben annak írója olyan általános kérdést boncolgat, amiről erősen megoszlanak a vélemények. Schdl is egy ilyet küldött, ebben a témában is rendszeresen egymásnak feszül a biztonságcentrikus és a sebességcentrikus tábor. Szerintetek jók így a…..
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...
sheva09 2010.02.10 17:08:41
@~N2O~:
Teljesen egyetértek!!!
Qrva szar hasonlat :-(
Annak is gratulálok,aki engedélyezi a leközlését egy ilyen dumának.
EZ VICCES SZERINTED EMBER???
Felelősségteljes apuka miatt rökönyödött meg ma Renegade, valószínűleg még annál is jobban, mint amennyire én, vagy bárki más tette vagy teszi majd, miután elolvasta a lenti sztorit. Az ilyen ember helyből elmebeteg, vagy csak a hótól hülyült meg? Fél órával ezelőtt (azaz…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
Bigyóblog Wifiből áram? 2010.01.12 15:13:09
Elsőre nem hittem. Másodszorra sem. Arról van szó, hogy bemutattak egy kütyüt a CES-en, mely vezeték nélkül tölt fel akkumulátorokat. Ha jól értem, ha az Airnergy wifit talál, képes valahogy árammá alakítani és feltölteni az aksit. A CES-en ki is próbálták, egy 30 százalékon…..
Szilvay Péter Kreatív-olvasónak köszönjük, hogy észrevette, amit mi nem, hogy a két legcsodálatosabb gyorsétterem-lánc hogyan kezdi az évet! ..
sheva09 2010.01.04 16:03:42
@Veér Farkas:
Ezt a esti lekapcsolós dolgot cáfolnám,mert nálunk látványos a változás - pozitív irányba(sok a műszaki cucc). Minden hónapban figyelem,regisztrálom a pontos fogyasztást. Esetleg akkor el tudom képzelni a "pofont a sza...k,ha rövid időn belül kapcsolgatod föl-le a fogyasztókat.
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..