Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcsike

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl nagy meglepetés nincs benne, vagyis csak az van, na, csak az nem meglepő, hogy van. Úgysem kapunk választ minden kérdésre, de az milyen már, hogy Maeve, a madám lesz a robotlázadás (feltételezett) vezetője???..
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Szerintem, akik szeretik a hamburgert, azoknak nem lesz ismeretlen a Bamba Marha Burger. Alig több, mint fél éve nyitott a hely, a már évek óta egyre telítettebb burger piacon, ami manapság egyre rizikósabb beruházás, hiszen már így is szinte minden sarkon találunk hambit árusító éttermet. Nem volt…..
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
arcsike 2009.05.17 20:24:47
@Cathy07: én a tippmixet javaslom! már csak azért is mert a lotttónak semmi köze a teniszhez:D:D
Most néztem meg a pontos dátumot.Roger napra pontosan másfél éve győzte le utoljára Rafát.2007. november 17-én, Shanghajban, 6/4 6/1.Salakon utoljára 1 nap híján 2 éve, Hamburgban 2007. május 18-án.2009. május 17-én, Madridban, 6/4 6/4.Roger, jössz egy sörrel Nolénak :)..
Salakblog - Minden, ami tenisz Rod 2009.05.14 11:18:00
Tegnap már nem vártam meg Roddick meccsét Haas ellen, annyit láttam, első szett 0/4 és Andy nem indult el egy rövidítésért.Reggel azért gondoltam ránézek mi lett a vége, de az eredmény helyett ezt a fotót találtam. Őszintén szólva utána nem nagyon hittem, hogy két meccslabdát…..
arcsike 2009.05.14 15:22:30
@dd aka kertagrár: lol:D
azt télleg várhatod sztem:D
engem kapiban az idegesít a legjobban h a ki nem kényszerített hibákra összvissz két tőmondata van! 1: Nem, nem!
2: Ó nem!
:D:D
Nem egy egyszerű mutatvány, picikét megkavarodott idénre minden, azzal, hogy máskor vannak a tornák, mint voltak egy esztendeje. Jelen pillanatban például mindenkinek két római 1000-es verseny szerepel a pontjai között, míg a monte carlóit csak az 500-asok közé tudták besuvasztani.…..
arcsike 2009.05.06 22:26:54
@gazdi17: olvasgattam,(na jó megcsináltam) a matek éretségit just for fun mert én ilyen kis matekos vagyok:D
én értem, de elnézve a mostani középszintű feladatokat ez nem férne be oda!(számológép nélkül 40 perc összvissz)
max az emeltszintűbe, merthogy ez bonyolultabb számolgatás bármelyik ottani feladatnál!
peace out:D
Go Andy(the real Andy)
arcsike 2009.05.07 13:55:51
@.:Zoltán:.: igen azt is tartalmazta a 40 perc:D
mondjuk az igazsághoz hozzátartozik h anno, mikor bevezették ezt a rendszert én emeltszinten érettségiztem 95%ra (matekból) :D
üdv
Azok után, hogy az elmúlt napokban sejtéseim találati pontossága a nullához konvergál, továbbá, hogy tegnap amikor megfestettük a Kicsi Szent Válogatott Szenvedéseit, kaptunk a kommentekben rendesen, elég nehéz dolgom lesz. :)Már csak azért is mert összességében fogalmam sincs mi…..
arcsike 2009.04.03 15:15:21
@noriega77: így van, magyar hokira 1 rossz szót se, ezek a fiúk talán életük legnagyobb veszteségével küzdenek és így is kiállnak játszani, jó h adják a meccset
erről ennyit
@kata797: neked keresni valód nincs nemhogy teniszpálya hanem teniszközvetítés közelében sem. mi az h kérje csak ki az ápolást ha ezzel federert felidegesíti?
ez a játék nem erről szól
(it's a gentlemens game)
sajnos ezt nagyon sokan elfelejtik, és sajnos általában noléval az élen (taróczy teniszfelfogásáról inkább nem is nyilatkoznék(jmdp is elég érdekes jellem))
mindegy
ja és azoknak akik újak és nem tudják, nem utálom nolét, sőt szoktam neki szurkolni is,
de azt nem veszi be a gyomrom ha valakinek a szünetekben minden baja van viszont mikor elkezdődik a labdamenet akkor Bolt se tudná elkapni úgy futkározik egyik sarokból a másikba
legyen jó tenisz és szorosak a meccsek, kár h nem nagyon van kinek már szurkolnom
arcsike 2009.04.03 16:33:52
@glade: én is erre akartam rávilágítani csak kicsit durvábbra sikeredett mert nagyon nem szeretem az ilyen hozzállást!
a hangnemért elnézést!
@kata797: azt nem mondtam h taróczy nem lenne egy nagyon jó teniszező mert nagyon sok mindent elért, de mint ember és főként mint teniszező nagyon szomorú h ő is úgy tekint az ápolásra mint nole!
olyat meg főként nem mondtam h közvetítenél valamit is!
ja és nole nem azért van a legjobbak közt mert "beteg"-ahogy te írtad hanem mert egy nagyon jó képességű teniszező, viszont mint ember...
Ági megverte Schiavone-t, mégpedig szetthátrányból, hosszú-hosszú idő óta a legértékesebb győzelmét aratva ezzel. Talán a wimbledoni győzelem Medina Garrigues ellen, vagy Bartoli legyőzése Berlinben volt hasonló.Az meg ugye elég rég volt!A döntő játszmában ráadásul 79%-ban…..
Sokat szoktunk beszélni arról, hogy a feltétlen rendben van-e, hogy a lányok ugyanannyi pénzt kapnak egyik-másik tornán, mint a fiúk. Gyanítom a posztot követő kommentek is erről fognak szólni, pedig nem ez a cél. Meg nem is ez az igazság. Vagyis igazságnak igazság, csak akad egy…..
Atléták.És ezt a szót most nem pejoratíve használom, annál is inkább, mert ezt a szót én képtelen volnék pejoratíve használni, hanem csak mint tényt jegyzem meg.Két játékos, akik a teniszt az elmúlt egy, illetve fél évben uralták, uralják, akikről mégis az embernek…..
Az első meccsüket még Rog nyerte 2005-ben a bangkoki döntőben, és akkor igen komoly jósnak kellett lenni ahhoz, hogy valaki megmondja, hogy így alakul majd kettejük párharca, ahogyan alakult az elmúlt egy évben.Vagy nagyon kellett érteni a teniszhez.Majd egy évvel később, amikor…..
Asszem ez pillanatnyilag mindent visz, de azért várjuk a további javaslatokat/szavazatokat...
Spanyol döntős.97 óta először, összességében harmadszor, nyerni azonban spanyol még nem tudott.Igaz Carlos Pete-tel játszott, Gimeno meg Laver-el.A holnapi győztes pedig Rogerrel fog.Nem egy rossz névsor, akár rossz ómennek is nevezhetnénk, de azért ha Rafa jut tovább, biztosan…..
arcsike 2009.01.30 11:08:48
arcsike 2009.01.30 13:21:02
@mereditty: olvasdd el az AO honlapján a tegnap feddel készített interjút, vagy keresd meg a kövi topikban mert oda már beírtam egyszer! a válasza röviden az h verdascoval:D
Namármost. Fernandónak van egy jellegzetes győzelmi öröme, mostanában elég sokszor mutathatja be. Kinyújtja a kezét előre, mintha azt mutatná: 5, és ordít hozzá. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, vagy miért csinálja?Ezek után ellágyul a tekintete, és küld egy puszit valakinek,…..
arcsike 2009.01.30 12:46:44
@HeadMan: hát csak azért h lássátok nem véletlenül nem fogják ők meg azokat a labdákat:D
arcsike 2009.01.30 13:17:40
@Drogba870521: döntő szett sima lesz!
szóval azt akarod mondani hogy a kövit verda nyeri? :D
úgy legyen:D
Most kéne elmondani a nagy okosságot persze, de nem nagyon lehet.Sima volt.Elég sima.Andy az elején dadogott picit és az most már biztos, hogy ez ellen a Rog ellen nem nagyon lehet dadogni. Nadaltól lefelé semmiképpen sem. Nem játszott annyira rosszul, mint amennyit a 2/6 sejtet, de az…..
arcsike 2009.01.29 17:52:22
@'cos_am_free: ne haragudj de te ezt nézted hajnalban élőben? azért ez kemény! női meccsért olyankor felkelni:D
Három meccs, mondhatnánk - ha nem akarnánk a dolgot túlbonyolítani -, három labda híján négy orosz lánnyal, viszont azt a három labdát, azt Serenának hívják, ami azért némiképp bezavar a képbe.Mert Serena azért Serena ugye.Ha rajtam múlna, lenne egy év edzője díjátadó is,…..
Már sokszor volt róla szó, hogy Andy a sajtótájok királya, különösen, ha Rogerről van szó.Édes, ahogy tudja, hogy nem csak az adogatáson múlik minden: We always have a good laugh when we see each other in the locker room, when I try to push him over and injure him :)    ..
arcsike 2009.01.28 21:34:09
@fancs: csak az a nyerő ütés ami lepattan kétszer egymás után az egyik térfélen:D
ESP - FRA 2:0 g: Verdasco 188' Nadal 148'...
arcsike 2009.01.28 13:41:22
@ettumifilii: teljesen így van ám,
ezek az emberek akik a százban vannak, képességileg ha nem is ugyanolyanok de nagyon közel vannak egymáshoz, de mivel fejben nagyon messze, ebből vannak a különbségek.
sztem erre a legjobb példa a két federer,
az egyik majd mindent nyer és top2 mióta, a másik meg jószerivel alig bír bejönni néha a 10be.
(aki nem értené annak: a másik federer=teuqsag=reredefibéb)
asszem agyamra ment a nemalvás:D
arcsike 2009.01.28 13:48:16
@noriega77: fizikálisan csúcson? azért én tudok egy kivételt:D
szerintem róla egy 20ast simán le lehetne szedni, rendesen pocakja van:D
de azért nagy arc, meg nagy küzdő
arcsike 2009.01.28 14:43:52
@ettumifilii: ígyvan:D
@FedererRafa: Nalbiról és nem hülyeség, ha Andyről le lehetett szedni 10-et akkor róla simán lejön az a 20.
de most miattad utánanéztem és nem kicsit röhögtem. AO honlap szerint Nalbandian 78.5kg-eddig ez a nap vicce,
mondjuk ennyinek kéne lennie, az nem vitás:D
Megy a nagy vita, hogy be kéne-e húzni a tetőt ilyen kánikulában, vagy nem. Egyet le kell szögezni: a szervezők legalább következetesen ragaszkodtak ahhoz, hogy az Ausztrál Open outdoor torna, és ez így van rendjén. Így legalább mindenkinek egyenlő esélyei vannak a nappali…..
arcsike 2009.01.28 13:15:53
@atti73: én erre csak annyit tudok mondani hogy te egy csökött állat vagy! mióta olvasom a blogot tőled csak azt lehet olvasni hogy az AO szervezői csalnak! te ezt ígyis gondolod vagy csak sok benned a felgyülemlett figyelemhiány? mert ez szánalmas! és ha már altereljük a lebonyolítási rendszert akkor azt úgy kéne, hogy lemegy a torna Nadal nélkül és aki megnyeri az játszhat Nadallal az AO címért, nem? bár gondolom így se lenne jó mert akkor Federer nem játszana mindnekivel. igaz!
akkor legyen úgy hogy az első 128 aki bejut főtáblára mind kap egy kiemelési számot, Federer kezd az n-edikkel (128assal) és a győztes játszik az n-1-edikkel és így tovább. és aki túléli az játszhat Rafával!
így már jó lesz?
tiszteletem
arcsike 2009.01.28 13:21:34
@ettumifilii: de azért lásdd be, így van a legnagyobb esély arra hogy federer kikap valahol a rafáig vezető úton:D
arcsike 2009.01.28 14:35:08
@fuzzy_dunlop: nem bele mentem, csak gondoltam megmutatom a csaló(S)dott barátunknak h mekkora hülyeség amit magyaráz:D
Novak Djokovic feladott meccsei:2009 Aus Open QF Roddick 7/6 4/6 2/6 1/22008 Monte Carlo SF Federer 3/6 2/32008 Davis Kupa Davydenko 4/6 3/6 6/4 0/02007 Wimbledon SF Nadal 6/3 1/6 1/42006 Umag F  Wawrinka 6/62006 Roland Garros QF  Nadal  4/6 4/6 0/02005 Metz Quali Schlukin 6-4 4-62005…..
arcsike 2009.01.28 12:46:45
@Nasty: na erre csak egy gondolat! igaz hosszú.
rendben van h mennyi meccset játszanak! és lehet hogy fáradt a szentem, de szerinted a többiek nem ugyanennyi meccset játszanak?
náluk hol látod h feladják a meccsek akár 1%-át is? azért szállt rá mindenki mert csak ő csinálja ezt! én megértem ha viszalép mikor kimegy a bokája, vagy neadj isten elesik és összetöri magát! de ilyet hogy ő fáradt, meg süt a nap! ez azért durva
és azért idegesítő ez az egész nagyon, mert ott volt előtte egy Azarenka aki már eleve vírusos fertőzéssel ment fel a pályára és mikor már majdnem összecsuklott akkor sem akarta abbahagyni, úgy kellett az edzőnek lekönyörögni a pályáról, pedig ő nem világranglista harmadik. Bár lehet hogy éppen ez a baj, azt hiszi hogy mostmár ezt is megengedheti magának. legközelebb mi lesz? feladja mert álmos? ez nem profi mentalitás!
ebben példát vehetne például Nadalról, akit amúgy szívemből utálok.
mert mikor tavaly Ferrero ellen játszott és a lába úgy nézett ki hogy azon én nem tudom járni hogy tudott, ő akkor is visszament az ápolás után és futkosott a labdákért. hiába természetesen, mert ha jól emléxem 6-1 lett az a szett, de ő becsülettel végigvárta hogy megverjék és nem vette el a megérdemelt győzelmet Ferrerotól.
Lehet hogy Djokó top 3as játékos, de hogy fair playben nincs az első 100ban az is tuti.
Ez az én véleményem