Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szutiv

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Még február végén határoztuk el, hogy elkészítjük Pécsről a világ legnagyobb, 27 gigapixeles panorámafotóját. Azóta a választási és kormányalakítási őrület, a Biszku-film és hasonlók kötötték le erőink nagy részét, de közben azért az óriásfotó ügye is…..
KERESSÜK A LIBERO ARCÁT! Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka…..
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
Ma biciklizés közben megálltam egy padnál, és ott üldögélve láttam egy lányt, aki futás után odasétált a park egyik fájához, átölelte, nekitámasztotta a homlokát, és percekig állt így átkarolva a fát. Eddig még nem tapasztaltam ilyen jelenséget, ezért az emberi lélek…..
Azt már korábban jeleztük, hogy a piacvezető kertévé szerezte be a Terminator: The Sarah Connor Chronicles címre hallgató tévésorozat magyar vetítési jogait (kint a FOX adja), de azt még nem tudtuk, hogy mikortól kerül adásba az emberiséget a robothordák ellen vezető John Connor…..
szutiv 2009.01.27 14:50:03
@Dobee: Itthon is bejön. Állandóan veri a tv2-t.
Sikerült megtudnunk (mert nézegetjük a port.hu-t, muhaha), hogy az RTL Klub korábban bejelentett sorozatai közül pár mikor is kerül végre képernyőre, mert az oké, hogy olvas róluk az ember, de csak jobb már látni is őket. A Mentalista című krimi február 2-án indul 21:20-as…..
szutiv 2009.01.27 14:47:26
@kovácskor: Szerintem inkább magyarország ízlése különbözik a világétól
Elég furcsán kezdte el a nagyközönségnek bemutatni új sorozait az RTL, amolyan igazi magyarosch módszerrel, a házibarkács promóvideók színvonalát sem megütő kisfilmekkel, pedig a milliókért bezsákolt sorozatok ennék többet érnek. Lehet erre már nem jutott pénz? Mindhárom…..
szutiv 2009.01.27 14:44:41
@Lacusma: és a tv-s változat nincs még fent valahol?
Információink szerint az RTL ma délelőtti sajtótájékoztatóján nagy durranásokat jelentenek be sorozatfronton: a visszatérő nagy kedvencek (Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. Csont) mellett négy olyan sorozattal kedveskednek a műfaj kedvelőinek, amiket vétek lenne kihagyni. Bővebben a…..