Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem kereste

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindíg nem az új jelenete a drágának, de twitteren már kiírta, hogy érkezik idén vissza hozzánk és Giorgionál is forgat! Szóval addig is itt van nekünk egy régebbi, de továbbra is kiváló jelenet a mi kis Luciana-nkkal. Természetesen még a szülése és ideiglenes visszavonulása előtt készült amikor…..
Agyhiány Az igazi ECCAVÚ! 2011.03.10 17:22:00
Ez gusztustalan.....
Nem kereste 2015.06.11 14:21:21
Gyönyörű eszmefuttatás… :D ROFL
„Csodálatos” két év lehetett, már az első hónapban jött a felismerés, hogy mégis a retardált majom nyakán fog maradni, majd jött három másik szerencsétlen balfék, akik foglaltak voltak ugyan, de a hibbant kurva megkeféltette magát velük, amíg a fogyatékos hősszerelme külföldön próbált beletanulni a szakmába sikertelenül. Mindezek után pedig szerette volna tisztára mosni magát, hogy mégsem akkora ribanckurva, mint amilyennek látszik, de ebbéli törekvései (is) kudarcot vallottak, és még jobban porig alázta saját magát az ostobája, egy meztelen csiga mögé kerülve ezzel a rangsorban.
Többször rájött az elmúlt két évben, hogy a faszorrú majommal csak a fent említett kilátástalan nyomorúságos kínszenvedés várja, ezért számtalanszor kidobta már, és bepróbálkozott más gazdaszervezeteknél, de mivel állandóra a kutyának sem kellett, max. meghúzták páran, így kénytelen volt mindannyiszor visszakullogni a saját faszorránál tovább nem látó majomhoz, hogy újfent eltartsa.
Mindeközben a munka továbbra is büdös volt számára, és mivel a retardált 30 éves szőrös óvodás még mindig anyuciéknál lakott, így ráakaszkodott a hegymászó exére, a hobbitra, hogy ott lakhasson nála, míg a majommal és családjával finanszíroztatta a lakhatásán túli életét. Miután a partvisszemöldökű hobbitot elviselhetetlen természetével szép lassan kitúrta saját lakásából, és az végleg elmenekült a bolygó másik felére, beköltöztette helyére a fogyatékos lúzert a hegymászótól elbitorolt redvás lyukba. Mindenesetre beszerzett két macskát, hogy legyen értelmes lény is vele, biztos ami biztos. Gondolom a felerezsi úgy lett beadagolva, hogy ő szerezte a lakást (ingyen, a volt faszijától), a majom meg fizeti a teljes rezsit, meg a macskák és a ribanc kajáját. Okos, mondaná erre a költő, de az a baj, hogy itt meg is áll a tudomány, ennél nincs tovább, agybéli képességek és életrevalóság hiányában valóban ott fognak megrohadni, még egy fél szobával nagyobb albérlet is csak filmekben látott álom marad a számukra. A macskák meg simán hamarabb lelépnek, több eszük van annál, hogy a két nyomoronccal együtt szopják be a harcifaszt.
Nos ezek után nem marad más hátra, mint hogy ezúton kívánok neki sok-sok „boldogságot”, és hosszú, kilátástalan vergődést a pokol tüzén rotyogásig. Minden egyes gebasz és nyakba hulló bullshit esetén elég lesz csak a polcon/ágyban lévő ECCAVÚ-ra nézni, hogy realizálja, miért is alakult „VARÁZSÜTÉSRE” így az élete…. Pfffffffff.
Megérdemelte.

Ui.: A második évfordulós ajándék mi lesz? Akciós liánkészlet? Vagy szemölcs leszedetés szemközépről, nehogy tovább nőjön a szarv? ROFL :D
A Marvel Studios immáron 2008 óta boldogít minket szuperemberekkel, a Földet leigázni vágyó űrlényekkel, gonosz és jó istenekkel és végre valahára ezek köreiben köszönthetjük az óriás szuperfákat és mutáns mosómedvéket, hogy a többi rosszarcúról már ne is…..
Nem kereste 2015.02.03 09:15:14
@Mr. Rabbit:
A pontagyú egy önállóan életképtelen parazita féreg, de inkább egy hazug senki. Egykor volt valaki, de sikerült neki az első helyről az utolsóra küzdenie magát; ez nem kis teljesítmény. Peppernek képzelte magát, de miután bizalmat szavaztam neki, kiderült, hogy Jezabel.
Már megtaláltam az igazi Pepperemet és boldog vagyok, csak sajnálom a parazitára fordított energiát, időt és pénzt, no meg azt, hogy még nem érte utol a karmája. De ami késik, nem múlik.
Mindez csak a Vasember 3 kapcsán jutott eszembe, no meg hogy pont két évvel ezelőtt követtem el életem legnagyobb baklövését, amikor összeköltöztem vele. A Marvel felirat kapcsán mindig ez fog eszembe jutni....
  Újonnan sokkal áramvonalasabb volt, legalábbis nekem úgy tűnik az átalakítás előtt készült utolsó felvételen: ..
Subba Lélegzetvisszafojtva 2014.09.30 10:17:50
A filmipar majdnem az összes víz alatti jelenete egy montázsba összevágva. Rendőrakadémia 4-től az Avatarig  ..
Bj Baldwin kapott a szponzoroktól egy 850 lóerős pazar autót, hogy csapasson le vele a tengerpartra Ensenada városka utcáin keresztül. Megcsinálta.  ..
Nem kereste 2014.09.18 11:55:19
Subba Alekosz csülök módra 2014.09.14 16:37:02
Elvan a binyiőr, ha iszik  ..
Nem kereste 2014.09.14 17:46:39
@Tronik:
Nem a PB palackkal van a probléma, hanem azzal, hogy egy lúzer balfasz senki az ember, és azt hiszi magáról, hogy ő a király. Még a nyereménye nagy részét is elbaszta, és csak addig lesz csülök, amíg a szülei eltartják, meg amíg el nem issza a maradékot. Aztán mehet vissza a tüzép őrbódéjába DOLGOZNI.
Szóval ha ekkora (mű)májer valaki és azt hiszi, hogy ő fosta a spanyolviaszt, akkor legalább vezettesse be a fater házába a gázt, cserébe az ősökön élősködésért. Szerintem.
"Akkor most mi az ábra...? Leszopsz. Az mondjuk 25-30 perc... Feltéve, ha elég ügyes vagy és jól csinálod annyira, hogy ne akarjak minél hamarabb elélvezni. Ezért vegyek ki két órára egy lakást? (Rövidebb időre nem lehet.) Másfél óráért fizessek feleslegesen...? Nem lehet…..
Nem kereste 2014.09.12 13:00:52
Látom, nagyon büszke vagy arra, hogy egy „faszszopó kurva vagy”, hogy „felizgulsz és csupa lucsok vagy attól, hogy szájba baszott ringyó lettél”, de ki kell ábrándítsalak, nem tudsz te semmit sem felmutatni a testeden kívül (aminek a minősége csak romlik idővel), mindössze egy szánalmas véglény, egy emberi hulladék vagy.
Azt viszont el kell ismerni, hogy legalább ŐSZINTE ribancként mutatkozol be. Ismerek olyat, aki „tényleg szereti a faszt”, akárcsak te, de eszelősen tagadja, hogy „faszimádó, jól szopó ribanc” lenne, pedig ugyanolyan büdös kurva, csak még magának sem meri bevallani, inkább eljátssza a szende kislányt. Skizofrén, pszichopata ribanc az ilyen, aki átveri a férfiakat, mert pontosan tudja, hogy amint megismerik valódi énjét, azonnal lapátra teszik. Kinek kell egy olya ribanckurva hosszútávra, aki több faszt fogott, mint kilincset. Nos az ilyen hazug ribancok a gödör legalján úszkáló fostengert képezik, ennél még az útszéli kurvák is tisztességesebbek, mert ott is őszinte az üzlet.
Egyszóval nem vagytok ti mások, mint 3D-s ürítő-edények, akik kb. annyit érnek, mint a NEXT gomb a pornóoldalakon. Aztán majd amikor rengeteg férfi használt el benneteket, akkor fogtok feleszmélni, hogy a kutyának nem kelletek többé, és rájöttök, hogy talán nem így kellett volna élni. Addig viszont élvezhetitek a nyomorúságos életeteket.
Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Hát akkor kovácsoljatok serényen, ribancok. :D
Nagyon ijesztő időről-időre ráeszmélni, hogy mennyit torzult a személyiségem pár év alatt. Ezzel mindig akkor szembesülök, mikor összefutok véletlenül, egy-egy rég nem látott jó baráttal. És látom rajtuk, hogy ők egy egészem más lányra emlékeztek és most itt áll velük…..
Nem kereste 2014.09.11 17:25:03
A címben feltett kérdés megválaszolásához nézzük meg, hogy mi a különbség a kurvák, a ribancok és a rendes, normális, barátnőnek/feleségnek való nők között.
A kurva: pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó nő. (Rövid távú partner)
A ribanc: a kurva szinonimája, és/vagy partnereit sűrűn váltogató, rosszindulatú, szemétláda nő. Annyiban különbözik a prostiktól,hogy míg azok csak és kizárólag pénzért csinálják, a ribancok ezen felül még ajándékokat is elfogadnak a férfiaktól. (Rövid-, és középtávú partner)
A rendes, normális barátnőnek/feleségnek való nők ellenben NEM váltogatják sűrűn a partnereiket, nem akarnak mindenáron faszt magukba, ha épp nincs senkijük, nem a partnerük pénzéért/anyagi javaiért szexelnek, hanem mert SZERETIK a férfit, és örömet kívánnak neki (és maguknak is) okozni a szeretkezés (nem ám dugás/kefélés (!)) során. (Hosszú távú partner)
Az első két variáció csak időleges megoldásnak tűnhet, (vagy még annak sem) egy normális férfi számára, aki hosszú távú, tartós kapcsolatot akar, viszont sajnos manapság a harmadik típus olyan ritka, mint a fehér holló, ám igény lenne rá bőven.
Fentiek alapján megállapíthatjuk, hogy az „ugye” kérdőszóval feltett kérdésre akkor IGEN a válasz, ha az adott ribanc szerepet játszott, és előadta a fent vázolt fehér holló női típust, átverve ezzel a tartós kapcsolatot kereső gyanútlan férfit. Ha pedig még le is húzta komolyabb összegekkel, kikunyerált ajándékokkal akkor még inkább IGEN lesz a válasz. A mai tendenciákat nézve azonban ha így intéznénk el a hálátlan ribancok kiiktatását, akkor szinte nem maradna 20 és 35 év közötti nő életben. Így jobb híján meg kell várnunk, amíg a sors veszi kezébe a ribancokat, és löki oda őket, ahová valók: a pokol tüzére. :D
Subba Subba poresz: Paksi házibuli 2014.09.06 21:36:45
Ads Fgh úrnak köszönjétek ezt a selymes gyöngyöt, a srácok lazák és poénosak, a rányi teszi a dolgát rendesen, átjött a fíling, vbk is volt rendesen. Fasza produkció, na B) ..
Nem kereste 2014.09.07 22:06:47
Óhhoohhhóóóóóóóóóóóóóóóó PAKS PAKS PAKS, yeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jóóóóóóóóój milyen kicsi és puha mindkét kukika, hogy szopogatja a petyhüdt guminyalókákat, a
wwwwwww. :D Pedig az ilyen PAKS-i kurvákat egy vastag és kőkemény lófasszal kellene seggbe analizálni, hogy megtanulják, nem lehet következmények nélkül kurválkodni.
Bár lehetséges, hogy nagyobb büntetés nekik az ilyen szőrös majmok puhapöcse, aminek felállítása még viagrával is reménytelen vállalkozásnak tűnik, a nevetséges méretéről nem is beszélve. De úgy látszik vannak olyanok, akik ugyanabban a folyóban tapicskolnak FESZT, és folyton kicsi puha kukikkal és annak szánalmas gazdáival küszködnek.
Jóóóóóóóóóóóóój. :D :D :D
Művésznevei (aliases): Sabrina Rose, Trisha, Edina, Sabina, Sabrina, Lolita, Vivian Nemzetisége (nationality): magyar (Hungarian) Képek száma (number of pics): 16..
Nem kereste 2014.09.05 22:35:49
@roli101:
Lényegtelen ez a szlávarcú, pattanásmellű, 43-as lábú liba, nem értitek a lényeget.
Kedves poszt-toló, nekem a vitéz már nem fért ki, de azért így sem panaszkodhatom, ugye...? :D
Igen...
Nem kereste 2014.09.04 11:40:03
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
Ismerek pár olyat, akit nem vettek fel a szülei, amikor sírt, meg is makkantak mind.
Bediszkózva maradt a fiú úton hazafelé  ..
Subba Beszopták a hakapeszik 2014.09.04 11:02:59
Új-Zéland kosárcsapata a rituális Haka nevű tánccal félemlítette meg a Dream Team-et. Mégis kaptak    ..
Nem kereste 2014.09.04 11:19:25
Subba Eközben Érden 2014.09.03 09:49:54
Nagy Alekosz befektetett az internetbe. Magát meg az új számítógép darabjaival megrakott asztal mögé fektette be.  A kompjúter a helyén, az ember nincs a képen. Mindenki boldog ..
Nem kereste 2014.09.03 15:01:45
@Zsuzsikám (the 4th):
Majdnem. Azt jelenti, hogy nem kedvelem az olyan embereket, akiknek a szájából ömlik a bikaszar, más néven bullshit. Azokat meg kifejezetten rühellem, akiknek még az agyuk helyén is bullshit van, vagy netán önmagukban egy nagy szarkupacok.
Az itt kommentelők természetesen kivételek. :D
J. Lee Grady-től itt a blogon már jónéhány írás megjelent, sőt, azt kell mondjam, az ő szerzeményei lettek a legnépszerűbbek, talán azért, mert annyira pontosan ragadja meg a lényeget. Most sincs ez másképp, mikor a hölgyek az egyházban illetve a keresztény családokban…..
A főcím nem valami havi ciklus megjöttét jelenti - ugyan van némi hasonlóság - hanem a szarvasok őszi nászát. Tegnap este, hol máshol, mint  a kedvenc lesemen ülve, legalább öt-hat helyről hallottam komoly bőgést. Más, hőségtől terhes években is, úgy augusztus huszadika…..