Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Storm-Mos

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Storm-Mos 2012.09.05 14:39:18
@váj mí: Tudod az baj, hogy ezek nem belsos ceg policy-k, hanem altalanosan ismert menedzsment szemleletek, aminek jol lathatoan hianyaban allnak a magyarorszagi munkaadok.

Masik, nyugodt szivvel meg merem mutatni az osszes posztomat a munkavallaloknak, ugyanis en senkit nem savaztam, nem fenyegettem kirugassal, az meg hogy valaki gyengebben teljesit, mint masik kollegak, teljesen nyilvanvalo hazon belul, nincs miert szegyenkezni senkinek nalunk, magas a merce. Szeretnék sok magyar irodaban ilyen munkahelyi kulturat, amilyen nalunk van, es ez legtobbszor nem penz kerdes, csupan hozzaallas. A rossz vezeto szamon ker, a jo vezeto megmutatja, hogy hogyan csinald...Csak magyarorszagon meg rengeteg a szamonkeres, ahelyett hogy tanitanank...

Latom, nehez kilepni abbol a kiruglak vagy sem kategoriabol...Nem a te hibad, en sem ertek a nagy hadronutkoztetohoz, nem is okoskodom rola...:-)
Storm-Mos 2012.09.05 15:01:34
@váj mí: Istenem, veled jo lehet dolgozni...:-)
Egyszer sem emlitettem sem kirugast sem mas szankciot...De nem probalom beleverni az agyacskadba, ugy latszik te eltevedtel picit...Mi van ha beazonisithato? Nem irtam semmi olyat, amit ne vallalnek barki elott nyiltan. :-)

De sajnos kezd annyira alacsony szintre esni a hozzaszolasok minosege, hogy inkabb kiszallok, felre ne ertsd, nem csak miattad...:-)
Storm-Mos 2012.09.05 15:19:09
@Akitlosz: Bocs, Neked meg valaszolok. Egyebkent alapvetoen egyet ertek, de mivel en nem kertem elore munkaber igenyt, igy leulltem ugyanugy beszelni a 200e HUF-ot kerovel es az ennek hatszorosat kerovel is. Mint emlitettem, nem CBA eladokat kerestunk, igy a szemelyes benyomas sokat valtoztathat egy 200ezeres berigenyen es egy masfel millioson is. Ha 60 embert kerestem volna lehet elgondolkodtam volna, hogy kerek berigenyt is, mivel nem errol volt szo, mindenkinek eselyt szerettem volna adni, akiben valamilyen szintu kompetenciat lattam a CV alapjan, mindezt a berigeny nelkul...Mindettol fuggetlenul nem tartom szerencses dolognak a berigeny elore megjeloleset...de ez szemelyes velemeny...
Sziasztok, Csibéim, látom még mindig zajlik itt az élet és jól megvagytok nélkülem, a blog alapítója nélkül is. Nem is azért kerülök elő, hogy jelezzem: élek és virulok, hanem történt valami olyan, amit mindenképp meg kell osszak veletek. Az az egy baj van csupán, hogy az új…..
A gazdasági válság kirobbanása óta a hitelminősítők a nehéz helyzetben lévő országok mumusává váltak. Hétről hétre kerülnek országok bóvli kategóriába, miközben az unió minden erejével a gazdaság beindítására törekszik, azonban a rossz besorolások mellett egyre…..
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
Storm-Mos 2010.12.20 16:19:41
@az igazi Sipi: Te vagy a szépen adózó, jól kereső, mintapolgár?
Közben végetért a nyár, de a sztori örökre aktuális marad: ANGLIA A SZAKÍTÁS FELLEGVÁRA!Az én (lány) történetem nyár végén lesz két éves. Közeleg a nyár..talán ezért aktuális.Szakítás után voltam, aztán volt egy két futó pasi ügyem, de gyakorlatilag csak épp kezdtem…..
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
A Sárdobáló – a jóval korábban beharangozottaknak megfelelően – az egyik nagy szabadkőműves páholy elnökével beszélgetett egy kiadósat. Íme. – A szabadkőművesség vallás? Miben hisznek a szabadkőművesek? – Nem vallás, és minden szabadkőművest…..
Storm-Mos 2010.01.08 09:41:47
@-dobray- (dszg): Szerintem kiderül melyik irányultsághoz tartozik az illető...Teljesen egyértelműen benne van...