Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egon Olsen (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
Egon Olsen (törölt) 2009.02.27 19:14:12
@regabo:
Az ami nekünk kedvességnek tűnik, az a thaioknak nem szükségképpen jelenti ugyanazt. Pld az szlávok számára mást jelent egy másik ember szájára adott csók, mint Magyarországon.
A thaiok azért kedvesek másokkal és azért mosolyognak, mert ez a társas viselkedés része. Ezt a farangok félre értik, és mint Regös úr is téves következtetéseket vonnak le. Áljon itt egy történet erről:
Huszonéves angol pasas fél éve élt Bangkokban és nagyon unatkozott. Prostikra nem vágyott, a rendes lányok viszont nem áltak szóba vele. Elment egy klúbba hétvégén és összeismerkedett egy lánnyal. A lány nagyon kedves volt azt mondta egyetemista. A sok beszélgetés tánc és felment a pasi lakására. Végig mosolygott, ölelgette a pasit és azt mondta, hogy mennyire szereti. A lakásban jó thai szokás szerint kiszolgálta a férfit, sorban hozta a söröket a hűtőszekrényből. A pasi egyszercsak elaludt (valami volt a sörben). Reggel arra ébredt, hogy a lakás kirámolva, nincs tv hifi útlevél pénz. A rendőrök egymás hasát fogták nevettükben, hogy megint valaki bedőlt ennek a trükknek.
Hát ennyit a pénzért vásárolható érzelmekről, üdvözlöm Regös urat.
Egon Olsen (törölt) 2009.02.28 10:17:35
@pang02:
Hát ha ez téged boldoggá tesz, azt csinálsz amit akarsz.
Újra nyomatékosan szeretném kijelenteni, a prostitúció bűncselekménynek számít Thaiföldön, de arra tényleg kicsi az esély, hogy lebukj. Amúgy a fenti hozzászólásodból arra következtetek, hogy nem okozna gondot számodra, ha le kellene fizetned a rendőröket a feljelentés helyett (legalább megszonzorálod a rendőrt is, hátha ő is házat épít valahol és egy csekély részben hozzájárulhatsz).
A masszázsszalonok egyébként rendszeres szponzorai a rendőrségnek, aki nem fizet, azt be is záratják rövid időn belül. Szerinted vajon miért, ha nem illegális tevékenységet űznek?
Elhiszem, hogy nagyon lelkes vagy, de néhány nap évente kevés arra, hogy vélemény alkothass egy országról.
 Kitűnően tölthették idejüket tegnap a Klubrádió Ötös című műsorának hallgatói: Kuncze Gábor vendégével, Dessewffy Tiborral boncolgatta, hogy miért olyan hálátlan a nép, miért nem tudja értékelni azt a sok jót, amit választott vezetőitől kap. Itt hangzott el a…..
Hát, irtózatos indulatokat sikerült elszabadítanom. Kaptam itt hideget, meleget, minden voltam, csak tisztességes ember nem ezért a bejegyzésért. Én lettem a tipikus jogvédő liberális, aki rosszabb, mint a cigánybűnöző. Mindezt azért, mert feltételeztem, hogy jó eséllyel ez a…..
Egon Olsen (törölt) 2009.02.24 15:17:45
@Fedor:
A fenti blog egy Matula színvonalú összeesküvés elméletet ad közre, konkrét tények és bizonyítékok nélkül. Igen, ez szörnyű, hogy lelőttek egy 5 éves gyereket, de azért mert ez téged megvisel ne gyárts teóriákat.

Sajnos puskaporos a levegő, nem most kellene fikciókkal előálni. Elég indulat van az összes érintett oldalon, hagyjuk meg a rendőrségnek a vádemelést.

Persze, az is lehet, hogy simán csak élvezed, hogy provokálod a népet...
Egon Olsen (törölt) 2009.02.24 13:30:23
@Fedor:
Szerinted most ezzel megoldasz valamit?
Úgy tűnik neked, hogy a kommentezők álláspontjai közelednének?
Egy klasszikusan populista felvetést tettél, erre beindultak a kultúráltnál kultúráltabb hozzászólások. Ez csak arra jó (mint a legtöbb magyar blog), hogy az emberek kiengedik a felgyülemlett gőzt, és kisimult arccal hátradőlnek, hogy "na most jól odamondtam".
De ettől még nem fog megoldódni semmi, mert ami itt történik, az nem a probléma kibeszélése.
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
"Akár le is sittelhetnek!" - kiabálta bele a diktafonokba Mr. Booth, egy Grimsby-környéki horgásztó-tulajdonos, jelezvén, hogy akkor is kitiltja vizeiről a Kelet-Európai horgászokat, ha lengyel emberjogi aktivisták potyognak az égből.A derék gazdánál az olvasztotta le a…..