Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikulas

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életemben nem ettem még korábban Margeritha pizzát, mert úgy voltam vele, hogy ha már eszem pizzát, akkor azon legyen is valami extra, ne fapadosan egyem. Múltkor azonban megkívántam egyet a hűtőpultból és Dr Oetkereset már nem veszek (rohadt vékony és aránytalanul drága is)…..
Mivel állítólag az indavideó nem megy a külföldről nézőknek (wtf?), feltöltöttem Vimeo-ra  Mutánsok from Filmbaratok on Vimeo...
Blogolkodom, tehát vagyok PS1, PS2 2011.01.11 09:30:50
Nemrég elővettem újra a két konzolomat és rájöttem, hogy milyen jól lehet játszani ezekkel is még. Hiába van jó pár játékom mindkét konzolra, gyakorlatilag csak a Playstation 1-et használtuk és ott is az NHL 2000-et és az NFL Blitz 2000-et.Playstation 2-re vettem úgy…..
"Kedves Cukiság és Olvasói!Szeretném nektek bemutatni Szotyit, a fél éves degumat. Nagyon kíváncsi és nem ismer félelmet. Sajnos egyedül van, de mivel rengeteget tudok vele foglalkozni, nem tud unatkozni. Legjobban a pulcsim alatt szeret aludni és a vállamon figyelni minden…..
Minap megkaptam, hogy valami biztosan elromlott bennem, mert az egyszerűen lehetetlen, hogy én ne szeressek egyetemre járni... Lehet van benne valami.Biztos volt már Veled is úgy, hogy érezted, valami nem jó, mégsem tudtad, mi az. Csak az üres, kongó, zavaró érzés. Átgondolsz mindent,…..
Van, akinél ez nem akadály, és van akinél ez nem a merni vagy nemmerni kérdése. Ugye. :) Ma éppen azt latolgattam, mi lészen velem majd a jövőben — adott esetben, hogy majd mit szeretnék a szakmai gyakorlatomon.RB kedves barátomat nagy szerencse érte. Egyrészt azért, mert…..
mikulas 2010.08.07 07:21:53
ZooLeee blogja 1.7 #371 2010.08.03 22:05:00
Hétvégén rendezték kicsiny városunkban a Történelmi Napokat. A rendezvény apropója, hogy 1664. augusztus elsején került sor a szentgotthárdi csatára (Raimondo Montecuccoli vezetésével Szentgotthárd mellett ütközött meg az egyesített császári, birodalmi és francia sereg a…..
mikulas 2010.08.04 08:43:09
ZooLeee blogja 1.7 #370 2010.08.03 21:53:49
Van egy lány, az egyszerűség kedvéért nevezzük most Beának (nem így hívják, tényleg!), akit viszonylag régebb óta, ámbár eléggé felületesen ismerek. Minap találkoztam vele a városban. Még mindig ugyanazzal a fiúval (mostanság muszáj külön hozzátenni) jár, aki teljesen…..
Hetek óta fontolgattam, hogy levágatom a hajam, ma hirtelen felindulásból végül csak beültem az olló alá.....
mikulas 2010.06.16 20:44:28
ZooLeee blogja 1.7 #356 2010.06.12 13:56:00
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.Mondotta Albert Einstein. Az elmúlt héten ezen sokat emlegetett mondásra milliónyi példát találtam közvetlen környezetemben. Most mégsem ezekről írnék, inkább egy szép…..
Tévedés ne essék: hit és vallás nem ugyanaz! Hihetek egy magasabb rendű létformában, aki/ami a világot irányítja és mozgatja, melyet Istennek szokás nevezni, anélkül, hogy a keresztyén anyaszentegyház dogmatizált rendszerét kövessem. Pongyolán: hihetek Istenben templomba járás…..
ZooLeee blogja 1.7 Vasárnapi idill 2010.05.23 12:33:00
Emlékszem, mikor még kicsi voltam, a vásárnapok rendre a következő ütemterv szerint zajlottak:Felkelés, álmosság, reggeli, templom, takarítás, porszívózás, aztán ebéd. Ahogyan cseperedtem felfelé egyes elemek el-elmaradoztak. A felkelés 10 utánra tolódott, a templomba járás…..
ZooLeee blogja 1.7 #343 2010.04.29 22:54:00
Tegnap az esti órákban ellopták a kerékpáromat. Nagyanyámék zárt (kódos kapucsengő) lépcsőházában hagytam éjszakára. Reggelre már hűlt helye volt. Mivel fél délelőttömet az önkormányzatnál töltöttem gondoltam bejelentem, hátha. Meg is írtam szépen a jegyzőkönyvet,…..
Március hónap elsődlegesen anyu születésnapjával azonosult még néhány évvel ezelőtt. Azóta nem kicsit szaporodtak meg Gábor keresztnevű ismerőseim, így mára már nem csak anyum öregbedésének hava ez, hanem ezen becses nevű ismerősöké is.Mivel 24-e a hónapban szerdára esett,…..
ZooLeee blogja 1.7 #336 2010.03.20 13:35:00
Egyre kevéssé értem az embereket. Biztosan van valami pszichológiai vagy szociológiai módszerekkel megmagyarázható háttere viselkedésüknek, gondolkodásuknak, de azért néha nettó elképesztő.Vegyük például az előző bejegyzés kommentjeit. Két dologra tudok gondolni első…..
ZooLeee blogja 1.7 #335 2010.03.18 13:46:00
Kezdenek felpörögni az események. Megyei választmányin mondták, hogy így kampány-időszakban mindenkinek mindenről a politika jut eszébe. Elkezdtem olyan témát keresni, amiről nem: elsőként a havazásra gondoltam, mert hát azért mégis... Aztán beugrott, hogy magyarázható az is.…..
mikulas 2010.03.19 21:12:00
Az elmúlt héten leneveltem a napi 16 órás függésemet a netről. Na nem mintha sok választásom lett volna ha át akartam menni a vizsgákon..Az elmúlt héten sok dologgal lett bővebb a tudás-zsákom. Ezek közül persze a legtöbb senkinek nem újdonság, és én is hallottam már róluk,…..
Ma rájöttem valamire. A rock segít átélni a fájdalmat, a Kispál a melankóliát (gyakran nálam okozója is :D ), de a trance és a dance (vagy nem tudom, én nem vagyok annyira tisztában a különbségekkel) ami kirángat belőle. Akárcsak ma 3 órás szenvedés után délután kettőkor…..
Utazásom története Zalaegerszegről Ercsibe.Menetrend szerinti menetidő: 4h 47minTényleges utazási idő: 8h 30minAz egész ott kezdődött, hogy havazik. Biztos ismeritek a viccet, amlyikben két hulló hópihe megvitatja, ki hova tart — egyik a téli olimpiára, másik meg Budapestre…..
Korábbi hasonló című bejegyzésem egy roppant sikeres sziltan ZH-ról számolt be. A mostani egy közel ugyanilyen hidrológia II. ZH története.Minden kedd reggel kezdődött. Felébredtem olyan dél tájékán, és nem nagy örömmel tapasztaltam, hogy cudarul vagyok. Valamit reggeliznem…..
Az alábbi poszt egy a RendszerGazdámnak küldött levél.Most iszonyú mérges vagyok!Először is azért, mert teljesen meghalt a DVD meghajtóm. Egyszerűen nem pörgeti fel a diszkeket. Egy dolog, hogy karcolta őket. Ezt megoldottam azzal, hogy a sorozatos DVD-m addig volt benn, míg végig…..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Ahhoz, hogy egy jó ZH-t írj, először is tanulnod kell (vagy szükséges beszerezni egy segédeszközt, de ez most nem az a szituáció). Aztán rá kell készíteni magadat, hogy most teljesítened kell, és jól meg kell csinálni a feladatokat, helyesen válaszolni a kérdésekre. Ahhoz, hogy…..