Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Funky

332 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy menekülő autótolvaj döntötte ki pénteken a felújított Ferenciek terén, vasárnap a Belváros első embere már büszkén feszített az új oszlop mellett. Viszont egyik olvasónk a Hild-téren az imént eldobott csikkeket látott, reméljük, Polgármester Úr már úton van! Aki az…..
Íme Kiss Péter gépészmérnök, az MSZP képviselőjelöltje. Ha a szórólap olvasóinak esetleg ismerős az arca, az nem véletlen, hiszen már találkozhattak vele különböző rendezvényeken, esetleg fogadóórákon: Kiss Péter ezzel a bemutatkozással elnyerte a legszerényebb…..
Elképesztően kiváló fotók kerültek ki reggel a miniszterelnök Facebook-oldalára: Orbán Viktor Rudolph Schuster volt szlovák miniszterelnök nyolcvanadik születésnapjára látogatva ejtette útba a mecenzéfi hámort. "Aleksander Kwasniewskivel ütöttük a vasat" - írja humorosan.…..
Mesterházy Attila nagyon örül a kiemelt médiafigyelemnek, ami az egységes baloldal miniszterelnökjelöltjének jár, és örömének a Facebook-oldalán hangot is adott. Innen már csak egy laza összekötő mondat kellett, hogy a paksi bővítést puccsnak, az arról Putyinnnal Moszkvában…..
Hoffmann Tamás, Újbuda fideszes polgármestere értesül MSZP-s elődje ítéletéről, és reagál. Update: Ha már ilyen jót lájkolt, Hoffmannt pártja a hivatalos reakcióval is megbízta. Ennek lényege, hogy "a baloldal összezár a korrupt Molnár Gyula mögött", hiszen hiába…..
A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről régóta tudjuk, hogy a megcsontosodott, rossz rendszereket játszi könnyedséggel veti a történelem szemétdombjára. De mivel a magyarság a kommunizmus elleni végső győzelem felé tart, Orbán Viktor pedig személyesen is többször…..
Furcsa érzés lesz, mikor a külügyi és külgazdasági államtitkár újra felveszi majd Volkswagen-logós futsal mezét, miután részt vett az év leghaszontalanabb, sajtótájékoztatónak álcázott PR-eseményén, ahol a Mercedes és a Tesco hazai vezetőjével mérték össze, ki a jobb…..
Úgy tűnik, anya kissé rasszista: barnára fotosoppolt Orbán-kép tűnt fel, majd el a bajnaista Milla 107 ezres FB-oldalán. Több mint húsz percig volt kint az Egymillióan a Sajtószabadságért (Milla) Facebook-csoport oldalán az a montázs, melyen Orbán Viktor barna bőrrel szerepel, a…..
Lázár János megszabadult arcszőrzetétől Napjaink magyar demokráciájának kulcskérdése volt az elmúlt hetekben Lázár János arcszőrzete. A csupasz képpel megismert politikus mindenkit meghökkentett augusztus 12.-i sajtótájékoztatóján, amikor, immár szakállasan, leuzsorázta…..
Hamisítatlan városi túlélőtúrára hívja péntekre a sajtót a Demokratikus Koalíció. A trafikmutyi elleni tiltakozásul reggel 9-kor a Széll Kálmán téren "táblákkal, transzparensekkel" elfoglalják a "4-es vagy a 6-os villamost". Hogy miért most, miért a villamost, és  ezt…..
Dávid Ibolya nem értett a focihoz, ezért miniszterként nem tudott véleményt alkotni a focimeccseken történő rendbontásokról és antiszemita megnyilvánulásokról. Kovács Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár még nem járt Érpatakon, így nincs véleménye a…..
A Fidesz győzelmi jelentése bármelyik Maksa-híradóban vezető hír lehetne. Mindig is tudtuk, hogy a Fidesznek remek a humorérzéke, és három éve már mást sem csinálnak, csak röhögnek. De a legutóbbi viccük annyira zseniális, hogy vezető hír lehetne bármelyik…..
Maga a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke, Jeszenszky Sándor rúdtáncol és nyúl magához a számítógépén talált fotókat közlő a Anonymous szerint. A pornós gárdistalány munkássága után most végre a hölgyeknek is jut valami! A NÉM elnökére hasonlító férfi többnyire…..
Szerdánként a szerkesztőségben rituális felolvasással segítjük az emésztést. Szijjártó Péter és Török Zsolt közleményei már számtalan kollégán segítettek, újabban pedig az Együtt2014 dörgedelmes levelei is egyre hatékonyabb orvosságnak bizonyulnak a szorult…..
Ahogy közelednek a választások – persze csak akkor, ha a fideszes többség nem halasztja el bizonytalan időre –, úgy kap lábára a politikai költészet. Hogy hány szavazót lehet ezzel a műfajjal befolyásolni, azt nem tudni. Egy biztos: Király Gábor legújabb verse szép karriert…..
Egy nap sem telt el, és rájöttek a Békemenet szervezői, hogy nem teljesen kóser, hogy a lengyel Szolidaritás logóját nyúlják egy az egyben. Íme, a Demokrata műhelyében, Baranyai Jenő művészeti vezető által megfogalmazott, tegnap nyilvánosságra hozott logó: Bencsik András…..
Nem kellenek ide a Hír TV vagy a Magyar Nemzet manipulatív fotói az MSZP-s rendezvényekről. Tudják, amikor alig vannak a képen, és azok a kevesek is jóval hetven éven felüliek. Gőgös Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselőnek a XIII. kerületi Köztársaság…..
A rezsicsökkentés és a kormány kapcsolódó önfényező propagandakampánya nem hagyta érintetlenül a Mandiner szerkesztőségét. Az egyébként csak elvétve tréfálkozó konzervatív lap munkatársai a jobboldali hírblokkban az elárasztásos technikával viccelődnek a valahol a…..
Emlékeznek még arra, hogy pár hete a fél ország, így a Riszpekt Ház stábja is, azon ügyködött, hogy valami képet kapjon Orbán Viktor rejtélyes főtanácsadójáról, Habony Árpádról? Arról az emberről, aki egyes vélemények szerint az egyik legbefolyásosabb alak a …..
A Twitter-bejegyzéseivel a nagyközönséget gyakran szórakoztató Deutsch Tamás EP-képviselőt nem hagyta érintetlenül Szaniszló Ferenc Táncsics-díja. Az Echo-tévé műsorvezetőjét a szokásos, fékezetlen habzású dajcstomis stílben "elmeháborodott zsebnyilasnak" nevező fideszes…..
Vannak olyan hírek, amelyeken semmit sem szabad változtatni, mert úgy jók, ahogy vannak. Ilyen a kommunizmus bűnei kereszténydemokrata munkacsoport mai közleményéről beszámoló MTI-hír is. KDNP: a diákság ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat a baloldali pártok…..
Bazmeg Gyula legalább ne kamuznál - rontott rá az interneten Zagyva György Gyula jobbikos képviselőre az LMP-s Vágó Gábor, de nem elégedett meg ennyivel, a parlament folyosóján is kérdőre vonta őt. A téma mi is lehetne más, mint a közvéleményt tegnap óta lázban tartó…..
A facebookon mutatta be új logóját az LMP-ből kivált Párbeszéd Magyarországért. Az első reakciók szerint a logó nem aratott osztatlan elismerést. Volt, aki a Pénzügyminisztériumra, más a post mortemre (halál után) asszociált. De akadt olyan is, akinek nagyon tetszett. Minket a…..
Szepesi Miklós Zsolt, debreceni ultra, a Fidesz 2010-es képviselőjelöltje társaival hétfőn meglátogatta a Hallgatói Hálózat gyűlését. Az itt elhangzott véleményét a vagy.hu videófelvétele alapján a Képviselő Funky szó szerint közli. "Akkor itt álljunk már meg egy…..