Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virubiru

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A cukkiniszezon visszavonhatatlanul elkezdődött.Nem hittem volna, hogy a világhírnévhez egy keserű cukkinivel kikövezett út vezet. Azt sem, hogy ez egy világméretű probléma, ami nagyobb, mint az olajfolt a Mexikói öbölben. Most már azt is tudom, hogy engem azért nem zavar ez a…..
Életem Lapjai VÉGRE!!!!!!! 2010.06.07 19:41:00
Jaj Istenem, rég jártam itt pedig zajlik az élet:) Na szóval végre valahára DOLGOZOK ,jaj nagyon jó. Komolyan. Hostesskedek egy nagy áruházban. Kicsit körülményes volt mire el jutottam az Első mumkanapomig. Mivel múlthét  szombaton kapok egy telefont,hogy ki kéne mennem…..
A cím magában bonyolult,de amit önnmagában rejt az végtelenül egyszerű. Mikor az ember életében valami változás van,akkor azt valahogy a környezete akarva,vagy akaratlanul kételkedve fogadja. És természetesen nem is ,hisznek benne. Ezen oknál fogva öszötönösen el kezdig a…..
Életem Lapjai A RANDI 2010.04.14 16:20:00
Hiába nem lehet meg ítélni egy embert a képek alapján. Mivel azért az csalóka. Esetmben is így volt. Szóval találkoztam Ében-nel. (ez lesz a neve). Teljesen pózítvan csalódttam,helyes gyerek. Kedves,aranyos udvarias. Remekül el beszélgettünk mindenről, sokat is…..
Kezdjük Az Elején!!!1, Szóval unalmas perceimben csináltam néhány képet magamról. Fel is került oda ahova kell. Innentől kezdve el indult egy fajta szó vagyis inkább komment háború. Amint feltettem a képeket mindjárt kaptam egy olyat a volt báratnőmtől .hogy Idézem:"Te olyat…..
Újabb csodálatos sorok arról ,hogy lehet egy pasíból "hülyét" csinálni vagy inkább el csábítani? Ezt még nem tudom:)   Nő létemre sok pasival találkoztam de ilyennel még nem!!!!. Gyorsabban változnak az érzelmei mind a tözsdén az index:). Egyszer azt mondja…..
Hunor&Minka&Zsigu Új élet 2010.01.25 12:52:00
Sok-sok érzés kavarog most bennem. Újak, sosemérzettek. Fura az emberek kedvessége, ráérőssége, és az, hogy a szomszéd kisboltban ahelyett, hogy morózus pillantásokkal, esetleg cinikus megjegyzésekkel illetnék legifjabb fiatalemberünk polcpakolászásait, megmosolyogják, mert…..
Életem Lapjai Bemutatkozás 2009.12.01 17:01:00
HaliHol is kezdjem? Nem tudom. Egyenlőre nem akarok senkit untatni a részletekkel, majd később. A lényeg annyi ,hogy ezt azért hoztam létre mert valahol ki kell adnom a fájdalmamat és azokat a dolgokat amiket nem tudok és nem is akarok el mondani senkinek. Ha valaki el olvassa annak…..
A kórházban nyugalom és látogatási tilalom van. Néhány eltökélt látogatón kívül senkit sem látni... tovatűnt az emlékeimben ismert jövős-menős osztály hangulata, mindenki óvatosan, üvegajtón keresztül nézegeti a kicsiket és az anyukákat. A halvány szürkületi folyosón…..
Tegnap délután volt megbeszélve az a védőnői látogatás, melynek során kézhezkaptam a kismamakönyvem. Kicsi csalódás volt számomra, az előzőn még egy kalózkendős kiskrapek vigyorgott, majd hála a lakásfelújításnak és az elkóborolt kismamakönyvemnek, lett újabb dizájnosom…..
Egy ideje már kezdte érvényét veszteni a blogom címe, hiszen a gömbölyödős hónapok már rég elmúltak és már jó ideje nem számítok kezdő kismamának sem, hiszen egy 16 hónapos örökmozgó, rutinróka anyukája vagyok. Amikor naplóírásra adtam a fejem, igyekeztem úgy…..
virubiru 2009.04.19 20:08:47
A jó idő beköszöntével szinte minden blogban megtalálható egy-egy negatívabb hangvételű bejegyzés a játszóterekkel, az ott fellelhető anyukákkal, konfliktusokkal kapcsolatban. Magam is tele vagyok ambivalens érzésekkel, mert egyik felem igenis szükségét érzi a langymeleg…..
Hunor&Minka&Zsigu Mint a nagyok 2009.04.07 11:40:00
A napjaink, oly könnyedséggel telnek, mióta alsóhangon kétszer lemehetünk a jóidőre való tekintettel. Csöppöm hihetetlenül kommunikatív lett, igaz szókincse még mindig a kristálytisztán kimondott "nem"-re, "anyá"-ra, "pápá"-ra és "apá"-ra…..
Elromlott. Mentehetetlenül. Az én jósokáig alvó, olykor csak 10-kor ébredő kismackóm, mostanában egyre rémísztőbb és kétségbeesjtőbb időpontokban fújja meg a reggeli harsonákat. Eddig ugye, 7 és 8 között ébresztgetett a nyálas, teliszájú puszijaival, gondoltam az…..
Hunor&Minka&Zsigu Ajánló 2009.03.27 11:00:00
Egy nagyon kedves ismerősöm oldalát szeretném most a figyelmetekbe ajánlani. A Cuccoló egy olyan hasznosdolog szeretne lenni, mely segítene a kismamáknak, friss anyukáknak tájékozódni a bőséges kínálatban, ötleteket, tanácsokat adna a szürke hétköznapokban felmerülő…..
... számisztógép ügyben, ezért csak nagyon óvatosan és nagyon keveset vagyok bekapcsolva. Szerencsére már nem én foglalkozom az üggyel, de érzem, hogy akár még bármi is történhet... (a bármibe még bele sem akarok gondolni, de azért naponta többször beleszoktam...)Azt viszont le…..
Olyan jó lenne, ha:mindig tökéletes lenne a frizurám/ruhám/sminkem/alakomaz arcomon hálivudi mosollyal és a lelkemben örökderűvel tudnám fogadni a váratlan helyzeteketszép lennék, boldog és tettrekész, légyen az házastársi hancúr vagy éppen pincetakarítástürelmes lennék és…..
Világunkban megszaporodtak a zseniképzők, szinte már természetessé vált a csecsemők (!) idegennyelvre való oktatása, a képességfejlesztő játszóházak gyakori látogatása. Valahogy könnyű belecsúszni ezekbe a trendi dolgokba és sodródni az árral. Képességfejlesztő…..
Hunor&Minka&Zsigu Metamorfózis 2009.02.16 16:20:00
Mielőtt még a feledés olykor jótékony ködfátyla belengené elmúlt napjainkat, kihasználom Hunor délutáni szusszanását (nomeg azt, hogy  tegnap előre főztem és takarítottam, hogy a plasztikusabb oldalról is említést tegyek...), hogy pár sorban összefoglaljam pár napos…..
Hunor&Minka&Zsigu Megindult! 2009.02.09 19:45:00
Megállíthatatlanul és vissazfordíthatatlanul megindult, Csöppöm ma reggel óta leginkább már csak kétlábon hajlandó közlekedni. Az ekkora mozgáshoz hatalmas energia-mennyiségre lehet szüksége, ugyanis ma annyit evett, mint egy kisebbtermetű mamutbébi és ezzel egyenes arányban…..
Alig léptünk túl és lélegeztünk fel Manci kéz-sütögetésén, rögvest nyomába léptem Hőnszeretett Fiamnak én is egy apróbb balesettel.Vega barátosném kedvében szerettem volna járni legutóbbi nálunkjártakor, (bár akkor ez nem sikerült, mert nem ismerve az avokádót, sikerült…..
Hunor&Minka&Zsigu Hétvége 2009.02.02 19:42:00
Péntek kora délután nyakunkba vettük a várost és az idei téli diznyóvágási szertartásunkat is megejtettük messze Somogyországban. Tavaly könnyebb dolgom volt, toltam pár métert a Hunorral teli babakocsin, majd órákon át aludt a friss szabadlevegőn. Idén már teljes embert…..
Ugyanolyan álmos délelőtt volt ez is, mint az összes többi... ugyanolyan nehezen ébredtem, (talán a hajnal 2-ig olvasásomnak köszönhetően?), Hunc ugyanolyan könnyedén pattant ki mellőlem, mint bármely más reggelen, és ugyanolyan vidáman duruzsolt attól a pillanattól kezdve,…..
Mindez hónapokkal ezelőtt kezdődött, amikor is rájöttünk, hogy Hunorvirágszál eszméletlenül jól érzi magát a konyhában, az etetőszékében, már amennyiben elfogadható programmal tudunk számára szolgálni. Legjobban a kóstolással egybekötött látványkonyházást kedveli,…..