Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katee

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tesco házhoz rendelés termékhelyettesítő módszertanával már foglalkoztunk, ezúttal nem is abba kötnénk bele, hogy mit küldtek, hanem a 4 (négy, négy! NÉGY!) hónapja húzódó visszautalási macerával. Tavaly november közepén szállított ki a Tesco, azonban a „helyettesítő terméket” nem vettem át. Én…..
1. Az NKVD alakulatai 1940 tavaszán Lavrentyij Berija belügyi népbiztos utasítására mintegy 22 ezer lengyel hadifogollyal és rabbal végeztek. A vérengzés fő helyszíne a Katyn melletti erdő volt, de Kijevben, Harkovban, Kalinyinban, Minszkben és Szmolenszkben is több ezer foglyot…..
katee 2015.07.07 14:43:17
@Bbogas: jogos. Pont ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is.
"HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!" - ez a felirat díszíti azt a szalagot, amit Orbán Viktor "adományozott", hogy felkössék a magyar nemzeti zászlóra az olimpikonok és paralimpikonok pénteki ünnepélyes eskütételén.Ez a szöveg valahonnan ismerős. Hopp, megvan. Ezzel szokta…..
katee 2012.06.23 09:53:57
@Rick Astley: Megnyugtatlak, szaporodik. Én legalább szültem gyerekeket, nem úgy, mint a korosztályom többsége, akik nem.
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
katee 2010.09.16 14:55:28
@hüjehalyó: ez nem igaz! Én vallásos vagyok és festettem a hajam 18-30 éves koromig. Most 31 vagyok 1 éve sikerült festékben megtalálni a saját hajszínem és tetszett, így most már eredeti.
katee 2010.09.16 15:06:08
@Mitya Ivanov: festett volt úgy egy évvel ezelőttig. Ha festve ugyan az a színe, mint eredetileg, akkor minek fessek még rá?
katee 2010.09.16 15:17:13
@Mitya Ivanov: Mert 18 évesen melyik az a normális nő, akinek mondjuk tetszik a haja színe? Meg a formája? Naná, hogy próbálkozik az ember, ebben is és festeti!
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
katee 2010.09.15 15:36:21
@karlitoszka: ez nagyon jó!
comment:com Bőrgatyában táncol 2010.03.30 16:31:00
A ma estét mindenképpen a Tv2 20:45-kor kezdődő BL-közvetítésével nyitjuk, ha tetszik ha nem, ez ma este Az Esemény, hiszen a Bayern München csapata esik majd neki a Manchester United alakulatának, akiket én természetesen tiszta szívből rühellek, és azt kívánom nekik, hogy…..
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
katee 2010.03.02 13:28:16
@akikaztmondjákni: és valószínűleg már a szorzótáblát is ismerted 10 hónaposan. Az csak városi legenda, hogy valaki 10 hónaposan szobatiszta. Hisz még járni is alig tud, már ha elindult. Hisz még az alapvető dolgokkal sincs tisztában (igen-nem, szabad-nem szabad)egy 10 hónapos. Két gyerekem van, tény a nagylánynál elhúzódott a a bilire szoktatás, de a 17 hónapossal sem kezdeném még el a biliztetést. Sőt még a védőnő sem javasolja ilyen korban!
katee 2010.03.02 13:53:12
@Dariengo: a szinte tehetetlen 10 hónapos és a másfél éves között akkora különbség van, mint a zöldborsópörkölt és a sertéspörkölt közt. Valószínűleg szerencséd is volt, hogy nyárra esett a gyermek másfél évessége. Mert az nagy előny.
Kifordított ország El Hagyó... 2010.02.03 08:00:00
Elment hát... Hiába volt becsületes, hiába tartotta magát a képviselői eskühöz, Hagyót kicsinálta a média, a jobboldal a rendszerváltás óta legnagyobb, legmocskosabb lejárató kampányban(sic!). Hogyan képzelhetnénk egy olyan képviselőről, hogy korrupt, akinek csak egy trabantra…..
A papnövendék kedvenc hobbija a horgászás – talán ennek köszönheti, hogy egy belevaló nő akadt a horgára. A lányt éppen szakítás után vigasztalja a leendő reverendás, nem is sejtve, hogy ebből több lesz gyónásnál. Most újból szembesülhetünk az ősi krédóval,…..
katee 2010.01.20 12:10:23
@Kedves Nard: Te nem vagy normális! Alapjában hülyeség, amit írtál, és persze valótlan is. Kevés olyan posztot olvastam, ami katolikus témáról szól, és ne gyalázták volna a pápát a kommentekeben. Hát ez most is sikerült. Gratulálok! Mindig lesznek baromállatok!
katee 2010.01.20 12:21:21
@reccs: én a mostani pápára vonatkozólag értettem a hülyeséget. Tény, hogy a "sötét" középkorban voltak furcsa dolgok, az Egyházban is.
Újra benéztem Dominika könyvelő-nővér irodájába. Átrágta magát az anyagon és azt javasolja, hogy fogadjam el a Tímea féle cégek felügyeletét. Hosszasan beszélt a számokról és bevallom, a vége felé picit elkalandoztak a gondolataim. Túl tömény volt nekem a sok-sok száraz…..
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
„Sokasodj és jobbítsd a világot” - tanácsolta Bajnai Gordonnak a pápa. A magyar miniszterelnök pénteken délelőtt vett részt az audiencián. A beszélgetés során érintették az itthoni politikai helyzetet, de eszmét…..
Lusták voltak átcímkézni a leértékelt bébitápszert az Árkádban, a Brendon bababoltban, bár az akció - állítólag - lejárt, de persze teljes áron számlázták, majd amikor a vevő ezt észrevette és visszament, hepciáskodtak a kucsafttal. No és a slusszpoén az, hogy ahelyett,…..
katee 2009.10.05 14:25:36
@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: én elvből nem vásárolok semmit a neten, szeretem látni mielőtt megveszek valamit. Pont a múlt héten hallottuk a férjemmel, hogy valaki az E-bayról vásárolt egy babakocsit, nem is olcsót és kapott egy szép nagy dobozt tele mindenféle papírral, meg valamivel, hogy a súly kb. azonos legyen a babakocsiéval. Mi sem mindent a Brendonból szerzünk be, de ha kell valami, amit épp a közelben nem szerezhető be, akkor ott vesszük meg. Ez így volt 9 éve a lányunknál, és így van most is. Nem kell nagy dolgokra gondolni, hisz egy 1 évesnél a nagy dolgok már megvannak, de ajándékot (játék, babatea, meg azmegaz, na azt onnan, mert így egyszerű. Ja és nem vagyunk anyagilag eleresztve, nagyon nem.
katee 2009.10.05 16:44:46
@Kitalátor feljegyzetei: látszik, hogy nem vásárolok a neten, mert nem tudtam, hogy mi az eladó minősítése, bocs magamra vettem :-)
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
A tegnapi Torkos Csütörök után volt, aki  nem bírta kivárni az emésztést sem, JGy is azon melegében billentyűzetet ragadott, és írt az Öreghalász Étterem vezetőségének. A féláras akcióról nem tudva egy hónappal ezelőtt foglalt asztalt törzshelyén, de a pincérek…..
Mikolt szerette volna melepni az öccsét egy wellness hétvégével, ám a telefonon ajánlott Panoráma Wellness Apartman Hotel nem várt meglepetéseket tartogatott: a kedvezményhez kötelező előadás is járt volna, amit sajnos ezt először elfelejtettek megemlíteni.A vizsgaidőszak…..
katee 2009.01.28 13:53:14
@psmith: Üdülési csekket tényleg a dolgozónak adják, persze tovább is adhatja, az nem bűn, de nem olyan valakinek, akinek van egy 3 hónapos babája. Én egy kicsit felháborodtam volna, ha ilyet kapunk karácsonyra, hisz nekem is egy ilyen korú fiacskám van. Persze a szándék számít...