Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolandee

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
rolandee 2011.03.16 23:35:21
ha kamionban ülök és 9 órás vezetési idővel számolva autópályán óránként 5 kilóméterrel kevesebbet tudok megtenni, akkor napi bontásban 45 kilóméter mínusz, ami azt is jelentheti, csak másnap érek oda a megadott címre, holott óránként csak 5 Km/h- val lassabban mentem, mert az előttem haladó ennyire volt képes....aki akrja megérti, aki nem akarja, úgy sem fogja.
ha személyautóban ülök és utolérek 150 km/h- val egy 90 km/h-val közlekedő kamiont, akkor nyílván rosszul esik... de nem ártana tényleg eljutni oda, hogy mindenki toleráljon mindenkit.
HOZZÁTESZEM 2 halálos kamionbalesetet láttam közelről, mindkét esetben személyautó ment neki frontálisan a kamionnak, ami az ütközéstől irányíthatatlanná vált és felborult és maag alá gyűrt egy másik vétlen autóst...csak mert a kretén személyautós NEM ALUDT, VAGY RÉSZEG VOLT? VAGY CSAK EGYSZERŰEN IDIÓTA... szóval mindegy mivel közlekedünk, minden közlekedési eszközt emberek vezetnek, van aki kulturáltan, van aki ész nélkül...
Egyébként szerintem a teherautó és nehézpótkocsi vizsgát legalább 3 éves, de inkább 4 éves iskolában(akár érettségi) szakmai tárgyakat oktatva KELLENE megejteni. MErt azért nonszensz, hogy egy szamunkás szakács 20-30 óra oktatási idő után beülhessern egy 40 tonnás szerelvénybe!!!! Fogalma sincs a súlypontról, fékútról stb, no ez rejti magában a legnagybb veszélyt!!! A kamionosok szakmai képzését kelelne szigorítani, DE NEM IDIÓTA nemzetközi méregdárga semmit érő tanfolyammal!!! Hanem valódi szakmaként, szakmai tárgyakkal stb. A 21. száázadban ez már elvárható lenne. És akkor a kamionosok jobban átlátnák a helyzetet...
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..