Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fulmi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Durva, hogy milyen gyorsan véget ért a nyár, és szeptember elején már tanulnunk is kell :(, de azért még van időnk nektek egy jó kis összefoglaló bejegyzést írni!   Első körben szeretnénk azokat a számlákat kiejteni, amelyek (érthetetlen módon) havi díjat…..
Aki adatforgalmi korlátos mobilnet-díjcsomaggal rendelkezik (márpedig a BlackBerrysek táborában gyakorlatilag mindenki ilyen) bizonyára egyszer-kétszer került már olyan helyzetbe, hogy felötlött benne a kérdés: vajon elég lesz-e a keret a hónap végéig? Mióta a szolgáltatók a…..
1642 -ben az angol király elmenekül Londonból. Hová?- Bournemouth- Grimsby- Newport- NottinghamMert: "A következõ napokban pedig szemben találta magát a felfegyverzett londoni néppel. 1642. Január 10-én az északi Nottinghambe tette át székhelyét. Anglia 2 táborra szakadt, és…..
Fulmi 2009.02.05 18:36:27
Véget ért az Ausztrál Open, de ezúttal nem köszönünk el. Mint már írtuk év elején, idén szeretnénk egész évben vinni a blogot. Tudjuk, hogy a Grand Slam tornák a legizgalmasabbak, de azért reméljük, hogy két GS között is visszajöttök hozzánk, és olvasgattok, beszélgettek…..
Fulmi 2009.02.01 21:22:01
1. Ez lesz Rafa és Roger hetedik egymás elleni Grand Slam döntője.2. Ez abszolút rekord, hiszen Agassi és Sampras, valamint Lendl és Wilander ötször-ötször, Borg és Connors, valamint Borg és McEnroe négyszer-négyszer csaptak össze GS döntőben.3. Ez lesz a 19. egymás elleni…..
Fulmi 2009.02.01 14:23:10
@agimano: nem nekem, hanem az osszes szurkolojanak akik most csalodtak benne...
Fulmi 2009.02.01 14:26:22
@ettumifilii: de hidd el nem azert nezem h kuzdjon hanem azert h nyerjen...
Serenát egy Grand Slam döntőben csak úgy megverni nem lehet. Ahhoz valakit Venusnak kell hívni, esetleg Sharapovának. Vagy annyira pimaszul teniszezni, mint Marat tette, 2000-ben a US Open döntőjében, bizonyos Pete Sampras ellen. De Dinara nem Marat, Dinara Dinara.Ha Marat lenne, nem lenne…..
Serenát egy Grand Slam döntőben csak úgy megverni nem lehet. Ahhoz valakit Venusnak kell hívni, esetleg Sharapovának. Vagy annyira pimaszul teniszezni mint Marat tette, 2000-ben a Us Open döntőjében, bizonyos Pete Sampras ellen. Más út nincs. Úgyhogy ennyit az esélyekről...
Őszintén szólva Petránááááááááááááááál jobban én is nehezen tudom megfogni a lényeget.Talán ha azt írom, hogy elég áááááállat volt.Verda kezdett jobban, breakelőnyhöz is juthatott volna, még egészen az elején, de elhibázott egy lecsapást, ami azért Nadal ellen…..
Namármost. Fernandónak van egy jellegzetes győzelmi öröme, mostanában elég sokszor mutathatja be. Kinyújtja a kezét előre, mintha azt mutatná: 5, és ordít hozzá. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, vagy miért csinálja?Ezek után ellágyul a tekintete, és küld egy puszit valakinek,…..
Spanyol döntős.97 óta először, összességében harmadszor, nyerni azonban spanyol még nem tudott.Igaz Carlos Pete-tel játszott, Gimeno meg Laver-el.A holnapi győztes pedig Rogerrel fog.Nem egy rossz névsor, akár rossz ómennek is nevezhetnénk, de azért ha Rafa jut tovább, biztosan…..
Három meccs, mondhatnánk - ha nem akarnánk a dolgot túlbonyolítani -, három labda híján négy orosz lánnyal, viszont azt a három labdát, azt Serenának hívják, ami azért némiképp bezavar a képbe.Mert Serena azért Serena ugye.Ha rajtam múlna, lenne egy év edzője díjátadó is,…..
Fulmi 2009.01.28 21:14:33
@arcsike: playerre fizess elo vagy isohuntrol le lehet majd tolteni esetleg masik torrent oldalrol :D
@bordin: ehhez ket darab "h" betubol all ;)
@serena: nagy dagadt diszno nyogo, essel ki! :D
@dementieva: aranyos sexy szoke cica, nyerd meg!
@safina: izmosabb mint en ugyh csak dontos legyel :)
@federer: peRFect rozsé! te vagy a bajnok :)
@nadal: mindig jol jatszik ugyhogy megerdemli a masodik helyet. :P
Boldog szülinapot Marat!Úgy könnyű, ha a huszonnegyediken egy John McEnroe vezényelte teltházas Rod Laver énekel neked :)  ..
Salakblog - Minden, ami tenisz Este 2009.01.27 11:32:00
Csak mert néhányan félreértették.Amikor Djokovic esti programot kért és nem kapott a szervezőktől, akkor azt nem Federerrel szemben kérte és nem kapta, hanem Jelena Dokiccsal szemben...
Őszintén szólva nem tudom hányan bíztak Fernandóban. Mondjuk a szurkolóin kívül. Mert bár kétségtelenül hivatalosan ő a Davis Kupa hőse, hiszen ott volt a párosban, és övé volt az utolsó egyes is, és azóta is nagyon pörög, de azért:-Ha szakmailag nézzük Feli (Lopez)…..