Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HZ323F

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
Megmondom őszintén, erre nem számítottunk..... Kolor, aki saját emberei szerint is terhére van a cigányságnak, nagy meglepetést okozott: a szociális kártya kapcsán nem rasszistázott, sőt. Tá-mo-gat-ja az ötletet! Reménykedjünk, hogy ezt nem csak a hatalma/szabadsága…..
Szeretném most megelőzni Hagyó Miklóst, akihez a Nagy Zarándoklat miatt lassabban jutnak el a hírek. Apraja Demszkyfalván ugyanis újabb "esemény" van kibontakozóban ... Szétesik a Nyugati téri felüljáró Betondarabok hullanak a fővárosi Nyugati téri felüljáróról az…..
Számomra teljesen felfoghatatlan, ami történik. Engem úgy tanítottak, sőt, nem is tanítottak, egyszerűen belenőttem abba, azt láttam, tapasztaltam, hogy ha felszállunk a buszra, akkor - köszönünk a sofőrnek - kérünk jegyet, majd kifizetjük azt - ha van hely, leülünk; ha nincs,…..
A sok politika után végre valami üditően más téma: a Lidl csodálatos zebrája után újabb közlekedési remekmű született, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcai kereszteződésben. Hogy-hogy nem, a vadiúj közlekedési csomópont egyik sávjában benne…..
Az új politikai elemzőközpontról, az Optimum Intézetről még nem esett szó eme blog hasábjain. Ennek két oka is van: A Reakció remek posztot írt, én meg nem akartam elhinni hogy ilyen létezhet. De ma reggel a Mokka a pofámba tolta a hideg, bűzös rothadó valóságot ... De…..
Szinte lehetetlen feladat az olaszliszkai lincselő hordát mentegetni. Még a mindig mindenre kapható Mohácsi "Cozma biztos cigányozott" Viki is csendben hallgatott. De a ballib/jogvédő tábor azért tett egy halovány kísérletet, a hálátlan feladatot Nagy N. Péterre, a…..
Mintegy 500 helyi lakos részvételével tartott közmeghallgatást (=lakossági fórumot) Kiskunlacházán. A nagyközség eddig 30 millió forintot költött a közbiztonságra Horák Nóra novemberi meggyilkolása óta. Bekamerázták a várost, s új körzeti megbízotti irodát is…..
Érzékelhető, hogy sorban telik be mindenkinek a pohara. Dolgozunk vég nélkül (a munkahelyen pénzért, otthon csak úgy igényességből), de gyarapodásra esélye sincs az átlag magyar állampolgárnak, a rezsi és a kaja elviszi a jócskán megadóztatott fizetés nagy részét, egy…..
Vastagbőr Zebra wanted 2009.05.05 13:01:00
2009. április 20-án megkezdődött a a Hegyvidéki Önkormányzat (XII.kerület) és a kerületi reklámügynökségek közlekedésbiztonsági kampánya: Pokorni Zoltán polgármester kezdeményezésére és kérésére a XII. kerület három nagy reklámügynöksége - az ACG Hey, a Well és a…..
Rorgosh barátunk tovább folytatja (1. rész itt):   Az állam által nyújtott szociális szolgáltatások három kategóriába tartoznak: jövedelempótló és kiegészítő támogatások valamint az egészségügyi szolgáltatások, bár az utóbbiak egy része jövedelempótló jelleget is…..
HZ323F 2009.04.14 21:43:26
Az első részig még nem lapoztam vissza, sőt, nem vagyok szakember sem. De ebből sok ötletet jogosnak és életszerűnek tartok.
Egy a baj! Mi
f@szt keres ez egy blogon, és a tisztelt politikusaink mi a f@szt keresnek a parlamentben? Helyet kell cserélni. Hiszem, hogy meg lehetne tölteni értelmes emberekkel az országházat.
Az orbán meg értékelje az évet a freeweb egy kis elbújtatott zugában 8 olvasóval, odavaló!
A nap talánya számomra, hogy vajon miért kapnak szponzorautókat a celebek? Milyen reklámot kap az autómárka, ha a kedves celeb elutazik Szegedre meg vissza ...? Nem értem, ebben mi az "üzlet" a cégnek, pont most, a nagy válság közepette, mikor 50%-kal csökkentek az…..
HZ323F 2009.03.12 21:40:36
@Algopirin: Marketing költség címszó alatt szórják ki valószínüleg.
És ennek bizony komoly reklámértéke van.
Ti is láthattatok már olyan gazdagokat, vagy pénzeseket, akik még a szomszéddal is versengenek, hogy kinek miből van jobb, szebb, elegánsabb. Vagy éppen, kinek van olyan kocsija, mint a sztárnak, a celebnek. Nem kell mást tenni, mint az unatkozó feleségnek olvasni a Storyt. Nagy betűkkel benne, hogy pl. Erős Antónia a Volvo XC fasztudja mennyivel érkezett piripócsra. És az asszony meglátja szíve kedvencét kiszállni a verdából, már mondja is, hogy neki is ilyen romhalmaz kell.
Ez az egyik tipp. A másik, hogy ezek az emberek, sokszor sok fontos, vagy gazdag emberrel találkoznak, megjelenésükkor valószínüleg nem kék Ikarussal érkeznek, ott is elhintik a cég reklámmagját. És jók erre a célra a lesi fotósok is. Presser azt mondja: "Az anyját, lekaptak amikor a piros lámpánál túrtam az orrom"
A Saab marketing szakembere azt mondja: "Lefotózták a kocsinkat, most eladják egy lapnak, és a jelvény is látszik!"