Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*virág

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan odaviszel a székhez, leülsz és öledbe húzol. Érzem popsimmal az egyre nagyobb vágyad, amit simogatással viszonzol, aprókat körözöl rajta. Egyre hevesebben ver a szívem, amikor hozzáér cicimhez a tenyered... Érintése teljesen felkorbácsolja érzelmeim, bimbóim ágaskodva…..
Egyre forróban elmerülünk a csókban, kezed érintésétől megborzongom, egyre közelebb húzol magadhoz. Csupasz melleim neked feszülnek. Kezem magától mozdul a pólód alatt, érezem az ujjaimon a bőröd, ami válaszol minden érintésemre. Vágyam egyre jobban elhatalmasodik rajtam...
Hirtelen elkábulok amint forró lehelleted megérzem ajkaimon.- Elnézést... - próbálom mondani, de abbamarad, mert ráhajolok a szádra... Kicsit meglepődöm magamon, de édes puha csókod feledtet mindent, megszűnik a külvilág...
Sukitore blog Ruhapróba (8. rész) 2009.03.31 12:39:00
Látom kicsit megzavarodtál, ez még jobban zavarba hoz engem is, de felizgat a gondolat: mi lenne, ha...Kinyúlok a pólóért, és ahogy a kezem odaér egy pillanatra a tiedhez, elképzelem milyen lenne, ha megsimogatnál vele. Tisztára megzavarodtam, de az érintés utáni vágy mindenen…..
Sukitore blog Ruhapróba (6. rész) 2009.03.29 20:38:46
A fülke biztonságában kicsit jobban érzem magam, de zavaromban nem hoztam be minden felsőt, ezért ki kell hogy nyúljak érte, ami annyira már nem is esik nehezemre.- Bekérhetném azt a fekete felsőt is? - kérdezem a világ legtermészetesebb hangját erőltetve magamra, közben gondot…..
Sukitore blog Ruhapróba (4. rész) 2009.03.25 08:54:38
Mikor kicsit magamhoz térek, végre közlöm, mit is szeretnék.Remeg kicsit a hangom - remélem nem nagyon veszed észre -, és elindulsz a felsők felé. Zavartan végig nézlek hátulról, feszes hátsódon megáll a tekintetem.- Ezeket ajánlanám... - mondod természetes hangon, közben valami…..
Sukitore blog Ruhapróba (2. rész) 2009.03.21 11:45:25
Szokás szerint rohanásban vagyok, este még egy jónak ígérkező parti van kilátásban, de valami csini felső kellene. Az első utamba akadó boltba belépve kicsit meglepődöm: egy férfi áll előttem, hangja áramütésként ér mikor megkérdezi, hogy segíthet e valamiben.Próbálok…..
Kezdeti zavaromon gyorsan felülkerekedve végre megértem, mit is szeretnél. Kezem máris nyúl a telcsiért, és pötyögi a cetlin lévő számokat. Ujjaim eközben semmit nem mozdulnak puncimból, lassan masszíroznak belülről, miközben tenyerem csiklómon köröz finoman.Telefon kicseng.…..
Ujjaim egyre vadabban mozognak, tudom, hogy ráérek, de mindennél elsöprőbb ez az érzés... Máris akarom azonnal, mert lassan tovább kell gurulni! Másik kezem határozott mozdulatokkal segítségemre siet, bújnak be puncimba, miközben csiklómat morzsolgatom. Fenekem kicsit kiemelve…..
Még egy lámpányit haladunk előre, de kezem szinte egyre lucskosabb a puncimon. Ujjaim utat nyitnak maguknak, lassan széthúzva ajkaimat, megtalálják duzzadó csiklómat... Másik kezem a kormányról nyakamra siklik, fejem kicsit hátrabillentem, beletúrok dús hajamba, majd visszafelé a…..
Egyre jobban elhatalmasodik rajtam a vágy, kezem mikor oda ér puncimhoz, szinte már süt... Ilyenkor nyáron, bugyi nélkül a legkényelmesebb, és mennyire jól jön ilyenkor. Teljesen elveszem gondolataimban, meg saját magam simogatásában, egyre feljebb csúszik szoknyám, ahogy combom…..
Fülledt kora nyár este van, araszolok dugóban, miközben rohannék már nagyon. Holnap nagy nap lesz, szeretnék pihenni, de miközben eszembe jut mi is lesz holnap, testemen eluralkodik a vágy. Annyira, hogy kezem önkéntelenül indul lassan combomon... mikor is észbe kapok hol vagyok.…..
Te is úgy gondoltad, jobb ez a szórakozás, mint a TV, vagy az alvás. Segítesz kiszabadítani farkad, ami máris tenyerembe siklik és égeti ujjaim. De te sem tétlenkedsz és kezed elindul derekamról felfelé, végig a lapos hasamon, míg megtalálod feszes tenyérbe simuló melleimet. Anya…..
Nem tudom, miért kell nekünk ezt a filmet nézni, de a békesség kedvéért, beülünk a szobába.Kicsit hűvös van még, én meg csak kicsi pólóban, meg rövidnadrágban, így mindjárt egy takaróval fészkelődünk be az ágyra.Vagy 5 perc a címlista, máris unalmas, mit is fogunk…..
Álomképből ébredek, lassan orromba kúszik a narancs és a fahéj illata. Lassan tudatosul bennem: igen, végre karácsony! Örömmel tölt el az érzés, minden nap fontos, de ez a nap mégis más. Hiszek a karácsonyi csodákban, ilyenkor valahogy a szürke hétköznapok is…..