Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Derben

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
Ingyen cuccok A közösség szíve 2009.09.23 14:29:00
Nem egyéni nyereményről van szó, hanem közösségek, önkormányzatok nyerhetnek.  - Játszóterek  - Parkok  - Sportlétesítmények felújítására pénzt. Vagy Graffitik eltűntetésére, és ezzel szebbé tehetik a környezetüket. Link: akozossegszive.hu/..
Idén második alkalommal gyűjt lakóhelyek szépítésére A közösség szíve (köszi) program. A CBA és a Procter&Gamble közös kezdeményezése, amely már több tízmillió forinttal támogatott helyi közösségeket, 2009-ben "Szívvel-lélekkel a lakóhelyünkért" mottóval…..
Képet kell feltölteni, helyszínt választani, és kísérő szöveget írni. Link: www.hajutazas.hu/ ..
Derben 2009.05.07 14:53:43
@Era Baba: ingyen minden jól jönne nem? :) Mondjuk egy döglött tehén nem kéne
Miközben majdmindenki azt számolgatja, hogy mennyit kell a MU-nak botlania a hátralévő fordulókban ahhoz, hogy a Pool - vagy esetleg a Chelsea - legyen a bajnok, addig az aktuális fordulóban a két trónkövetelő hullajtotta a pontokat. Igaz, gyökeresen különböző mérkőzéseken. A…..
Sofoblog Bavaria vs. Heineken 2009.02.28 12:33:00
Volt ugye ez a Heineken reklám, amikor a párocska lakásavatóra hívja a barátokat. Női szakasz a hatalmas ruhás-cipős gardróbszobának örül, a srácok meg a walk in fridge-nek, ami dugig van gyöngyöző üvegű Heinekennel: Na ezt fejelte meg most a Bavaria az alábbi szpottal: Nem…..
Derben 2009.04.24 16:26:48
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..
Vatera - Nyerjen egy zsák pénzt minden napLink: www.vatera.hu/napiszaz/index.php..