Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiDzs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem vagyok az a fajta újságíró, akinek három ujja már elcsökevényesedett, mert a sajtótájékoztatós pogácsák felcsipegetésére kettő is elég (csakúgy, mint a sajtóközlemények kopipésztelésére, miként azt el is daloltam egykor). Ám mivel nehéz időket élünk (ugye a…..
KicsiDzs 2012.05.07 10:13:32
@Apo: Keszthelyen gyalog kell közlekedni. Nem nagy város. 15 perc alatt bárhova el lehet jutni ahova érdemes. A partra meg mindig lefelé kell menni. Elég nagy a Balaton ahhoz, hogy ne lehessen elvéteni :)
Mondhatnánk persze, hogy Isten áldása a hévízi tó maga – de ez a lezárt tó a maga jegyáraival jó ideje már csak a németeké és azoké, akiket az orvos odaküld, egészséges magyar paraszt nem nagyon dughatja bele csak úgy a lábát. Mi viszont pont ilyenek vagyunk, ebben a…..
 Pedig alapvetőleg az 5. generációs Civic egy szép autó, de persze van akinek túl szép és tesz ellene.Beltér:..
Szintén József küldte ezt a wolfsburgi csodamasinát, akitől a mai napon már láthattuk a Sciroccot is.Az auto meg rendelkezik 1 par extraval ha erdekel hivj. Vagy nezd meg. dizel csere erdekel, az ar alkukepes. csak akkor hivj ha ertekeled a tuningot. a nem hozzaertők kimeljenek.Nem, nem…..
V8 / 5.956 cm3 / 380 PS / 470 Nm @ 3.900 / 0 - 100 km/h: 5,4 s / Vmax: 250 km/h / 5 db készült belőle (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Kerepesről jöttek képek, mégpedig egy Ignisről. Pár szó a küldőtől, vasembertől, akinek ezúton köszönjük a képeket!Biztos vett egy kilométer csíkot,és úgy olcsóbb volt.A Barom inkább tett volna valami hasznosat ahelyett,hogy nincs egy centi érintetlen terület…..
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..
Modorosblog A simlis mixer 2010.06.10 07:00:00
A grátisz Unit Magazin 2010. 3. "szirup"-számából kapjátok a mait - keressétek a lelőhelyeken, - itt pedig digitális formátumban is megnézheted a cikket, megszokottan frappáns illusztrációval.Ha pedig csatlakozol a facebookos Modoroldalhoz, legközelebb te is már korábban…..
Jajj,de csúnya! Akkordot fogunk.. 2010.05.26 22:25:01
Gyurma találta az alábbi Hondát, a többit mondja el Ő:Múlt hétvégén Pécsen lőttem ezt a gyönyörűséget. Nem egy showcar, de a hótoló, a csirkeháló, a küszöbök és a kisfelni megteszi a hatását. :D A tetőcsomagtartó már csak pont az i-re, de az legalább Thule.. ..
Vasutas70 volt, aki megörökítette eme kék, oroszlán emblémával ellátott versenyszemélygépjárműnek álcázott négy keréken guruló szappantartót. Ezúton is hatalmas köszönet érte! ..
KicsiDzs 2010.05.12 23:03:46