Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamuhore

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Költse el Ön az 1 millió Ft konyhapénzt! Csak 30 MAGGI-pontot kell összegyûjtenie ahhoz, hogy megnyerhesse az 1 MILLIÓS UniCredit BANKKÁRTYÁT, vagy a további MAGGI-nyeremények egyikét! Játsszon velünk 2009. július 6. és augusztus 31. között! Keresse és…..
Ingyen cuccok Maggi 2009.07.09 11:04:31
Költse el Ön az 1 millió Ft konyhapénzt! Csak 30 MAGGI-pontot kell összegyûjtenie ahhoz, hogy megnyerhesse az 1 MILLIÓS UniCredit BANKKÁRTYÁT, vagy a további MAGGI-nyeremények egyikét! Játsszon velünk 2009. július 6. és augusztus 31. között! Link:…..
Ingyen cuccok Heineken 2009.06.09 14:36:18
  Egy egyszerű regisztrációval megnyerheted az 50 darab kétszemélyes Heineken Balaton Sound bérlet egyikét!Dia nevű kedves olvasóm küldte!Link: www.heinekenmusic.hu/..
kamuhore 2009.06.29 12:10:15
@zetalax: Tavaly olyan 4-500 volt a sör szóval még határeset. Bár idén tuti drágább lesz...ugye infláció meg 1-étől áfa-emelés is.
BeN97 Fészbúk 2009.06.13 22:10:00
Ha azt mondom, hogy Social Networking, vagy hogy közösségi hálózat, 10-ből legalább 7-8 emberke merev, értetlen tekintettel néz vissza rám. Ha azt mondom, hogy iwiw, na az már más: ezzel a hungarikumnak tekinthető netes barátkereső és kapcsolatápoló szolgáltatással manapság már…..
kamuhore 2009.06.15 15:07:26
@Morfologus59: Hát nekem nem sok külföldi barátom van, de tény hogy odakint a Facebook az ami már a popkultúra része. Mint nálunk a Wiw ahogy Tihanyialadar is írta. Tényleg hülye kérdés de Youtube-támogatás van benne? Gondolom van mert ilyen kalibernél ez már alapfunkció csak eddig nem láttam róla említést...vagy ennyire nem is érdemel?
BeN97 Első bejegyzés 2009.06.05 14:53:00
185 nap, az annyi, mint körülbelül 26 hét, vagyis egy fél esztendő. Ez az idő lehet sok is, kevés is, mindenesetre, ha várakozásról van szó, akkor bizony inkább az előbbi. Gyorsan a lényegre térek, vagyis elárulom, hogy az említett 185 napos időszak mely két időpont között…..
#54 nevezés a blogjátékra Link: www.baba.hu/trukkosjatek/index.html..
Ingyen cuccok Utazás.nekem 2009.05.28 10:23:53
Hűségprogramunkban speciális, és csak a PontNekem felhasználóinak kialakított kedvező ajánlatokkal jelentkezünk minden hónapban, melyet a PontNekemmel szerződött szolgáltatók ajánlanak fel. Jól hangzik? Ahhoz, hogy havonta megkapja a PontNekem speciális ajánlatait csak egy…..
Ingyen cuccok Te filmed. Te nyarad. 2009.05.20 09:25:57
Fesztivál csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra. Fesztiváljegyek, italbón negyvenezer forint értékben és egy meglepetés program.      A fesztivál teljes idejére, 1+3 főre. Mindez egy győztes kisfilmért. A sztori adott, a technikát Rád…..
kamuhore 2009.06.05 12:45:05
@Nusyka2: Értem, köszi szépen. Mondjuk a zsűri "igazságosabb" is mint a sorsolás. Csak azért kérdeztem mert szobatársam csinálta az egyik filmet és napok óta ezen pörög hogy mikor derül már ki az eredmény. Amúgy ez az a film, nézzétek meg: :) www.tefilmedtenyarad.hu/filmek/49
Délelőtt Tivadarral kijelöltük a hercegség határát. Nem mondom, jó nagy az Erbeheim birtok. Hazafelé máris elképzeltem magamban miket fogok tenni az én uradalmamban. Mindenelőtt felveszek embereket, hogy ők végezzék a határőrséget. Nyolc erős ember megvédi mindazt ami az enyém.…..
  Micsoda felemelő érzés itt sétálni embereim között. Csak velük együtt leszek képes megcsinálni a nagy dolgokat. Nagy fejszét vágtam bele a fákba. Életem meghatározó ügyeit kezdem itt e parányi szegletének a földnek. Gondterhes órák és veritékhullatás ez lesz részem…..
Ma amikor megpihentünk Tivadarral Herceghalom gyönyörű parkjában egy olyan szép lányt láttam, hogy a Jujuy tartományi szépségversenyen zsüriként sem láttam szebbet, pedig az argentin senoriták szépek, mint a déli félteke összes csillaga. Ez a lány megbabonált, de most nem…..
Rudolf herceg blogja Falu szépe 2009.06.01 17:08:00
  Teszem ide video kisfilm, amiben látni lehet szép leányzó. Sajnos nem akart szobalánynak szegödni, de lehet későbben áll majd a kötélnek, ahogy nagypapi szokott gyakran mondani. „Nők szeszélyesek, de nem veszélyesek” emlegette sokat. Remélem Felix papi most sem…..
kamuhore 2009.06.03 16:27:14
Tegnapon érkezett egy levél, miszerint jogosan nincs hercegi jussom és nem adnak vissza semmit. Na én ebbe bele nem nyugszom. Nekem egy hatosági ember nem fogja megváltoztatni azt, amit a király anno családomnak adott. Azt csak az Úristen veheti el tőlem, vagy maga a király, aki ma már…..
Tegnap láttam a Kolosy téri piacnál az óriásplakátot, amin Rudolf herceg magának követeli ősi herceghalmi (herceghalomi?) földjeit, alul a webcím: rudolfherceg.blog.hu. Itt a jó herceg videókban és tört magyarságú bejegyzésekben próbálja elmagyarázni, hogy ami az övé, az az…..
A vimeo az egyik legkedveltebb youtube-alternatíva, ha videomegosztásról van szó, ahol ízléses környezetben, jól átgondolt rendszerben töltögethetjük fel a videóinkat. Hogy nem csak felhasználóbarátságban, hanem kreativitásban is élen járnak, azt most egy nagyon látványos…..
Néhány napja száguldott körbe a Samsung furcsa vírusfilmje, amelyben birkákat tekerte körbe izzókkal, és terelőkutyákkal hajtották őket keresztül-kasul a mezőn, ami nagyon jópofa live LED-animációt eredményezett. Ezúttal a Honda rukkolt elő valami hasonlóval, csak éppen ők…..
Elég furcsán kezdte el a nagyközönségnek bemutatni új sorozait az RTL, amolyan igazi magyarosch módszerrel, a házibarkács promóvideók színvonalát sem megütő kisfilmekkel, pedig a milliókért bezsákolt sorozatok ennék többet érnek. Lehet erre már nem jutott pénz? Mindhárom…..