Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexterland

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnaptól május 7-ig minden hétköznap 15:00-19:00-ig jelen leszünk 4 köztéren. Ezek a helyek gyűjtőhelyként is szolgálnak, tehát hozhatjátok ide is a cédulákat: - Batthyány tér, metró aluljáró - Móricz Zsigmond körtér, 7-es busz megállója - Oktogon - Örs vezér tere, metró…..
Fiatal riporter A7K: Második kör 2008.01.27 20:48:56
Bocsánat a kihagyásért, de sűrű sűrű hetem volt. Emiatt sajnos megint a blog húzta a rövidebbet, és áttételesen azok, akinek tetszik a hét kérdése. Itt az új kör. Mostmár valószínűleg csak számozni fogom őket, mert ez a körözés kicsit béna.Kérdezzetek bármit, a többi…..
Dexterland 2009.01.26 16:38:42
Kedves Fiatal Riporter! Kb két napja találtam a blogodra, és érdeklődve olvastam tapasztalataidat és véleményeidet. Jelenleg most lobbant fel nagyon bennem a fotózás iránti vágy, és hozzád hasonlóan én egy Fujifilm S5500-al figyelem és próbálom megörökíteni a terepet. Az év végére megpróbálok annyi pénzt összegyűjteni, hogy egy DSLR gépet vehessek, és nagyon örültem a Nikon vagy Canon vs-es véleménynek, hogy végül is mindegyik jó és szokás kérdése.

Amikor én most kipróbáltam a DSLR gépeket a markolata és a fogása kezelése miatt elsősorban a Nikon gépek tetszettek meg. Próbáltam magam is utánanézni a tesztek miatt, melyik a jó, rossz stb. És jelenleg egy D60 vagy D80 beruházását tervezem két kitobjektívvel. Nem tudom a kettő közül melyiket érdemesebb Inkább gyűjtsek többet és vegyek egy nem teljesen belépű szintű gépet, vagy kezdjem a D60-al és később ha odáig fajul a dolog, akkor lépjek feljebb? A kitobjektívekkel kapcsolatban, meg azt nem tudom, hogy melyik a jó, mit kell figyelni, mire kell figyelni?
Egy másik érdekes kérdés, hogy ezeket a gépeket itthon elég drágán lehet beszerezni, az ebayon viszont elég nagy kitben (szűrőkkel állvánnyal stb.) szokták árusítani. Melyik éri meg megvenni Magyarországon, vagy ebayen plusz talán kifizetni érte a vámköltséget is?

Köszönöm előre a válaszod.

Szemán Zoltán (Dexterland)
szeman_zoltan@freemail.hu