Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobN

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Aki kereskedelemben  szezonális osztályon dolgozik, tudja, hogy a szezon elején az áruház kifejezetten magas árat ad a terméknek, majd a szezon vége felé szépen viszi lefele, készlettől és visszáruzási lehetőségektől függően persze. Így lehetséges, hogy ugyanaz a medence…..
RobN 2011.12.17 07:24:46
@adrfst:
A megoldás: RESET a politikában, a gazdaságban,és rengeteg ember fejében (mint itt is látszik).
De lehet, hogy elég lenne csak az emberek gondolkozását,empátiáját, összetartozását emberi szintre hozni!
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
Ha majd elindul az értelmiségiek begyűjtése, ne az NBSZ-re mutogasson senki. Mi éveken át jeleztük újra meg újra, mi lesz a vége a viccweimarizálódásnak. És tényleg, mit mondjak majd a benzines palackokkal támadó csürhének, ha kinyomtatva felmutatják Bobolysza levelét?…..
RobN 2010.02.17 09:43:28
@egyittlakó:
Két variáció van:nem vagy magyar ,vagy egy nulla vagy.
De ezzel nekem semmi bajom!
  2010 télutóján sem áll jobban a Fidesz a német nyelvű sajtóban, mint bármikor a korábbi választások előtt. A napokban sorra jelennek meg a Bajnai Gordont avagy Bokros Lajost dicsérő cikkek a Handelsblatt című német gazdasági lapban, valamint a jobboldali Die Presse és…..
Szinkronicitás vagy bosszú, ez a két magyarázat lehetséges. Volt ugye az előző Soproni-szpot, ami megszólalásig hasonlított egy régi Molson-reklámra, ami egy kanadai sörmárka (erről többet itt), most pedig ugye fut a Soproninak az új filmje (bővebben itt): amire, hát,…..
A cinematrixon futottam bele abba a hírbe, miszerint a Stop Avatar Movie aktivistái úgy érzik, hogy James Cameron sci-fije, az Avatar túlságosan is diszkriminatív. A filmben nincsenek meleg katonák és a természettel harmóniában élő na'viknál sem látni olyan figurákat, akik az azonos…..
De csak három hétre, mert Németh Kristófnak fáj a bokája. A szerepét erre az időre Karalyos Gábor színművész veszi át.Helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében. Az RTL Klub közleménye ezt írja: "Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is…..
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
Az amerikai Kongresszus alsóháza, a Képviselőház kedden nem kötelező érvényű határozatban ítélte el a magyar Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) legutóbbi rádiós műsorszolgáltatási döntéseit, egyben a jogállamiság tiszteletben tartására ösztönözte…..
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
RobN 2009.11.19 22:23:35
@egy hülyemagyar: És Bartók!
A TÁRKI legfrissebb kutatása szerint a magyarok 34,3 százaléka az RTL Klubot választaná, ha egy évet kellene eltöltenie egy lakatlan szigeten és csak egy tévécsatornát nézhetne. A második helyen a TV2 végzett, jóval elmaradva konkurensétől (11,7 százalék), és igen közel a…..
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
RobN 2009.11.09 19:31:59
@anyátok: Egy diktatúrában (háborúban) ki és mit tudott volna tenni a hadsereg ellen? Ma demokrácia van (MSZP-SZDSZ szerint)és demonstrációért (Sztálin könyv-tojástartó) testüreg vizsgálat jár.A komolyabb rendőri "intézkedésekről" nem is beszélve (2006).
Egyébként meg undorító,hogy az áldozatok emlékével milyen manipulációkra képesek egyesek még mindig!
RobN 2009.11.09 19:45:22
@anyátok: Mo. Németország szövetségese volt, Franciaország nem.Eközben sok Magyar a Donnál haldoklott.
RobN 2009.11.09 21:05:45
@Pásztortáska: Mindig tetszenek az ilyen nyelvőrködő hozzászólások!Fától az erdőt.
Három dologra voltam kíváncsi a New York-i magyar évad megnyitóján. Hogy a Carnegie Hall tényleg a világ egyik legjobb koncertterme-e. Érdekli-e a sznob New York-iakat a cigányzene és a klasszikus zene elegye. És hogy milyenek a sznob New York-iak. A fentiek közül egyedül az…..
RobN 2009.01.26 14:43:18