Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeahyeahyeah

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Óriás hírleveleit mindig öröm olvasni. Mi legalábbis elég jól elszórakozunk rajta. Azt nem tudjuk ki írja ezeket, mert kollektíven Órisáként (vagy ennek valami vicces változataként) írják általában alá, de mindegy is. Mivel eme műalkotásokat valószínűleg nem mindenki…..
yeahyeahyeah 2010.02.19 12:39:32
B-oldal TOP20 István EVÖR 2009.08.20 10:20:00
Béláim az Úrban, egyesüljetek! Legyünk Istvánok egy napra, államalapító Szent István a király kedvéért. Ma két sztárt is beöltöztettünk Istvánnak az ünnep tiszteletére, csak jelmez, természetesen alatta ott az adekvát fehér ing, sötét nadrág illetve lányoknak…..
yeahyeahyeah 2009.08.20 12:53:32
yeahyeahyeah 2009.08.20 12:54:51
 A Képgyár szerkesztősége egy emberként örül a Roham magazin most megjelent dupla számának. Így megvan az apropó ahhoz, hogy végre írjunk Magyarország legfurcsább művészeti magazinjáról anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene, eddig miért nem tettük meg. A Roham ugyanis…..
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
Tegnap Londonban megtartották a K! Awards-ot, ami az év legrangosabb metáleseményének számít. Az augusztus 19-én az Azfesztre érkező Enter Shikari két kategóriában is kapott jelölést, azonban üres kézzel távozott. Duplázott viszont a Slipknot, aki bezsebelte a Legjobb élő…..
GPS szopás sötét éccaka:D 2009.06.21 22:37:00
Na, hazaértem, még jó, hogy a mai koordináta (nem véletlen:) közel van az albérletemhez:) Félig jó volt a ma este, félig nem. Igazából utólag azt mondom, azzal a tudattal, hogy idegenek keresnek, nem jó a sötétben a hátsó kis utcákon sétálgatni, másrészt viszont hamar…..
yeahyeahyeah 2009.07.30 22:48:42
Tovább bővült az Azfeszt külföldi fellépőinek listája. Valószínűleg sokan örülnek majd az „elvis-metal“ élcsapatának, a Volbeatnek, akik sokak szemében az elmúlt évek egyik legnagyobb durranása voltak, mára pedig Dánia egyik vezető csapatává nőtték ki…..
"Sosem szoktam elvállalni kiállítások megnyitását, mert akkor később az összeférhetetlenség miatt esetleg nem tudnék róla írni" - mondtam az Inverz című kiállítás egyik művészének, Horváth Katalinnak, aki mellesleg az Index egyik dizájnereként két és fél…..
léggitár A 21.század punkzenéje 2009.06.02 14:58:00
Gallows Grey Britain 2009 Warner A Gallows első lemeze az Orchestra of Wolves, nemcsak tökéletes bemutatkozás, de egyúttal az utóbbi évek egyik legjobb punk/hc anyaga is volt. Becsúszott ugyan 1-2 gyengébb pillanat, de az olyan gigaslágereket, mint a zseniális Abandon Ship, vagy a…..
 A hetedik kerület az áron alul eladott épületekkel, ledózerolt régi házakkal, és a helyükbe felhúzott igénytelen panelekkel betonozta be magát az építészeti közbeszédbe, úgyhogy amikor a Dob utcában megpillantottam a sárga és fehér falanszter, akkor egyből páradús…..
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
Ismét egy rockzenei tartalmú könyv, amit a keresztények kapásból támadni fognak. Egy könyv, amit egyenesen a Sátán Egyházának tagja írt. Nevezetesen Joel Gausten, aki a „warlock” fokozatot érte el az említett „hitközösségben”. Nem mellékesen a Misftis…..
yeahyeahyeah 2009.01.27 19:12:41
Drága Olvasó! A terveink közt szerepelt, hogy indulásra feltöltjük most induló blogunkat az ország néhány új és furcsamód lehengerlő küllemű épületének kritikájával, ahogy tettük egykor itt. Bemutatunk pár izgalmas, magyar street artos csoportot. Aztán közzé tesszük…..