Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogi@mailbox.hu

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Jobbik vs. melegek 2009.06.19 13:01:00
Avagy az SZDSZ-kampány életrekelt. Úgy hírlik, hogy a Jobbik idén is meg szeretné akadályozni a melegfelvonulást, együttműködést kezdeményeztek más szervezetekkel, és az együttműködés első konkrét célja a Meleg Méltóság Menet megakadályozása lesz. A melegszervezetek…..
A SZDSZ remek EP választási plakátjai szokás szerint megmozgatta az emberek fantáziáját. (A plakáton szereplő két arc közül a szabad, demokrata valószínűleg ez az alak, a brutális-radikális meg ez az alak.) Mellesleg gartulálunk az SZDSZ-nek, akik ma leadták az OVB-nek az…..
bogi@mailbox.hu 2009.05.06 14:12:39
@eszkep: nyilvánvaló hogy az szdsz plakátok mintájára KIK és MIÉRT készítették a fent bemutatott plakátokat. csak ezt mondom, és ez a bajom továbbra is. az otromba stílusra nem szokásom hasonlóképp reagálni, sőt ezentúl egyáltalán reagálni sem.
a három csapás -amennyiben a visszaeső bűnösök erős büntetéséről szól: igen, helyes dolog!
nem, ne vádolj hülyeségekkel. nem kifogásolom hogy kritériumokhoz legyen kötve a segély: hanem támogatom.
A fidesz is olyan mint a többi, nem mondtam semmi sértőt rájuk ha elolvastad. még mindig a fidesz az összes közül a legjobb. :P :P :P
és van cigánybűnözés, de nem a fajgyűlölet a megoldás hanem a törvények érvényesítése, kivétel nélkül. aki elolvasta a hozzászólásaim, -és nem gőzölt be az agya a gyűlölettől-annak kiderült, hogy a bemutatott módosított plakátokkal van a bajom, azzal, hogy ebben fajgyűlöletet érzek. nem rasszizmussal dobálózok, mert ezek a netes plakátok igenis rasszisták! és mindazok akik tervezték, közzétették az eredeti oldalon!
és ahogy én megadom az embereknek a tiszteletet, úgy én is elvárom hogy a véleményem miatt ne akarjatok megfojtani.
hogy mondjam másképp hogy megértsétek mit nem akarok? mindegy, nem fontos. kár egyáltalán az időért amit erre a hsz-ra szántam.
bogi@mailbox.hu 2009.05.06 16:40:14
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_sz%C3%A9ls%C5%91jobboldal
www.delmagyar.hu/belfold_hirek/plakathaboru_firkara_uszit_a_szelsojobb/2097694/
cél: "A jelenlegi alaptörvény helyett a Szent Korona-tanra épülő Alkotmány megalkotása."

hogy épp elrejti a választások idejére az agyarait, én nem veszem be.
egyébként a kedvetekért teljesen részletesen végigolvastam a programját a jobbiknak. csábítóbb, mint annak idején a szocik ígérgetése. de biztos vagyok benne hogy óriási meglepetés lesz mikor elkezdenek mosolyogni.
Sir Winston Churchill városligeti szobra gyakori célpontja a rongálóknak, néhány hete immár körülbelül hatodszorra festették össze, ezúttal a "cionista", "killer" szavakat és Dávid-csillagot pingáltak rá, arcát pedig leöntötték piros festékkel. A budapesti…..
bogi@mailbox.hu 2009.04.27 10:17:54
www.hetek.hu/belfold/200904/oklevel_melegeknek

csak megcsinálták. igen, megcsinálták!
:( :( :(
Vastagbőr Fábry SZDSZ-paródiája 2009.04.09 13:01:00
Több, mint négy hónapos ez a videó, de én csak most akadtam rá. Fábry jól eltalálta "kedvenc" pártunk lényegét, a maga utánozhatatlan stílusában rendesen kifikázta őket: ..
bogi@mailbox.hu 2009.04.09 15:01:52
www.szon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/olaszliszkai-per-biro-elott-fenyegette-megtaposassal-a-tanut/cn/news-20090409-12530282

brutális embert ölő "emberek" elítélésekor a bíróság napolgat!

mire buzdítja ez a népet? milyen biztonságérzetet közvetít ez a magyar társadalomnak?

Hogy lehetséges hogy ilyen emberek még életben vannak, a bírók meg napolgatnak?
kik fizették le ezt a bírót, hogy ennyire magabiztosan mozognak ott a gyilkosok?
Vastagbőr Orbán a hibás 2009.04.09 10:01:00
"Nem Bajnai Gordonnak hívnák Magyarország következő miniszterelnökét, ha a Fidesz hajlandó lett volna együttműködni az MDF-fel, és kihasználja, hogy az Országgyűlésben az ellenzék van többségben. A Fidesz azonban semmilyen együttműködésre, tárgyalásra nem volt…..
Tegnap Bajnai eljuttatta az aláírandó ultimátumát a 188 MSZP-s képviselőnek, hogy pénteken délután 2 óráig legyenek szívesek aláírva visszajuttatni. Nos, 19 képviselőnek - a hivatalos álláspont szerint - ez roppant nagy gondot okozott. Persze lehet, hogy nincs kedvük aláírni,…..
A hirado.hu volt a leggyorsabb, megvan a híres (hírhedt) Bajnai-ultimátum, amelyet minden MSZP-s és SZDSZ-es képviselőnek alá kell(ene) írnia:   Nem igazán látom benne azt az adócsökkentést, amitől mi, dolgozók jobban járnánk ...;..
Vastagbőr Két őszinte vélemény 2009.04.02 11:01:00
Ma reggel két őszinte interjú is megjelent, Szabó Máté ombudsmannal és Gulyás József SZDSZ-es ügyvivővel. Lehet, hogy azért tűnt őszintének (nekem), mert nem a szokásos sablonszöveget nyomták, a legfontosabb részek:  Szabó Máté ombudsman:  "-Említette, hogy a…..
bogi@mailbox.hu 2009.04.02 11:57:40
@rolika: hát nem tudom... attól még demokrácia lenne ha nem lenne koalíciós kormányalakítás...
bogi@mailbox.hu 2009.04.02 12:32:43
@Awkward: a 34%-os párt kormányozna, és a 30 %-os párt a politikán belül kapna olyan megoldandó feladatokat, területeket amikkel nem árthat a kormánypártnak de felelős és számonkérhető. de semmiképpen nem a 6%-os párttal kormányoztatnám az országot...
A mostmár állandó háziszerzőnk, Rorgosh újabb írással jelentkezett:     Manapság olyan vidám és egyszerű ötleteket hall az ember arról, hogy mit is kellene tenni annak érdekében, hogy újra egy sikeres, a lakosság részére munkát és jólétet biztosító országban…..
Vastagbőr A Válság érthetően 2009.03.31 11:01:00
Köremailben terjed, de hátha valaki még nem kapta meg: Mandy, akinek Berlin-Kreuzbergben van kocsmája, fejébe veszi, hogy megnöveli a forgalmát. Ettől kezdve hitelre is ad innivalót a törzsvendégeinek, a főleg szociális segélyből élõ iszákosoknak. Egyszerűen felírja a…..
Ha volt olyan elvetemült, aki vasárnap hajnali 8-kor egy buliból hazakúszva, még ledobta magát a nagymami fotelébe, Lánchíd rádiót bömböltetni, míg a vbk okozta savci leülepszik, az hallhatta Spanyol kollégát a Reakciótól, és a mi Zeronkat, mindenfélét összehordani és…..
bogi@mailbox.hu 2009.03.30 16:15:32
www.tkmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=68&mode=thread&order=0&thold=0

Gordon hiteltelensége és nem becsületes magatartása ellen nincs törvény?
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
Kiszivárogtatták egyes körök Gyurcsány utolsó blogbejegyzésének eredeti, nyers változatát, még mielőtt Gréczy Zsolt kihúzta volna a dőlt betűs részeket: "Aki nem tud büszke lenni saját teljesítményére, az nem érdemli meg a jövőbeni sikereket sem. Magyarországnak…..
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..
Ez a válság minden szart a felszínre hoz ... Hétfőn a Kormányzati Jósda bukkant fel, mégpedig a Mokkában. Aki már elfelejette, hogy miről is van szó, egy kis ismétlés: A Kormányzati Tanácsadó Jósda  egy civil szervezet, amelynek tevékenységének egy része…..
bogi@mailbox.hu 2009.03.19 13:07:35
bogi@mailbox.hu 2009.03.19 13:16:40
@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/: ráadásul Te voltál a 66. hozzászóló.. pont ennél a cikknél. :D
Rorgosh kollega újabb remek írással jelentkezett (előző: Egy új (gazdasági) világrend felé 1.rész és 2. rész):  Napjainkban – egy nem is annyira vicces (sokan kibírjuk nevetés nélkül) gazdasági válság közepette – a bankok mérgező eszközeivel, és a…..
bogi@mailbox.hu 2009.03.17 12:34:42
@Geza: akinek ünnepnap ha van mit tenni a vajaskenyérre, azt úgysem érdekli hogy hány -és milyen adalékkal készült a párizsi. :(

teljesen a magyarok pénztárcájához szabták a minőséget. kár hogy az árat nem...

egyébként kérdeznék:OFF:
ha pultban veszel májkrémet, kimérve, akkor honnan tudod hogy miből készül? a fogyasztóvédelem erre nem gondol... hogyan tájékozódhatok? sehogy?
bogi@mailbox.hu 2009.03.17 13:34:59
@Geza: és most ezeket az elveket a politikusokra is alkalmazzuk! :D
bogi@mailbox.hu 2009.03.17 14:41:59
@szmoker: sz*rból palacsinta... :P
Vastagbőr Ki a nap pofátlanja? 2009.03.17 13:01:00
Srácok, ez jobban fog fájni, mint Raffaelnek a Borsodis üveg. Három nagy kedvencünk megnyilatkozott, méghozzá szinte egyszerre. Lehetett valami a levegőben, vagy csak az a mocskos Vénusz kacsintott rossz szögben megint a földre, nem tudni, de ekkora arcátlanságokat összehordani…..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a rendőrök nem bántalmazták Morvai Krisztinát - közölte vasárnap éjjel a BRFK. A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint vasárnap nem sokkal 22 óra után "a József Attila utcában a demonstrálók egy csoportja megtámadta…..
bogi@mailbox.hu 2009.03.17 08:32:51
www.szon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/a-romak-alaptalanul-felnek-miskolcon---hiszteriakeltes-a-hatterben/cn/news-20090316-05420441


erről a cikkről is le lehet húzni néhány bőrt, nagyon elszomorító, hogy ha egy magyarnál tojástartó van azt bekísérik, de ha egy románál molotovkoktél van akkor :
"a rendőrség lefoglalt több Molotov-koktélt, amelyet helyiek készítettek, de nem használtak fel. "
csak ennyi.....
Dübörög a válság ... de vannak szerencsés csillagzat alatt született civil szervezetek, akik még ezekben a nehéz időkben is nyernek EU-s és állami pénzt ... A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete a "Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt…..
Vastagbőr Kálmán, a szívtipró 2009.03.12 09:01:00
Végre lehullt a lepel, megtudhattuk, hogyan alakul ki férfiszerelem a börtönben. Hiánypótló videó a tegnapi Mónika-show-ból:  Nagy tapsot Kálmán anyósának, remekül bírja.....
bogi@mailbox.hu 2009.03.12 16:20:30
www.hetek.hu/belfold/200903/kvazihazassag

ha megengeditek, ez egy cikk a homoszexuálisok házasságáról szóló törvénymódosításokról.
bogi@mailbox.hu 2009.03.13 09:21:58
@Horizont: a szexualitást befolyásolhatják génhibák. de nem vétózzák meg a természet rendjét! a gének által női nemi jellegekkel született ember női jellegű génekkel rendelkezik, ez logikus. és a hiedelemmel ellentétben: Nincs homoszexualitásért felelős gén!
ez olyan mintha azt mondanám, hogy a művészeti hajlamért felelős gén, vagy intelligenciáért felelős gén, vagy toleranciáért felelős gén.. a gének nem ki- be- kapcsoló gombok egy klaviatúrán, hanem egy bonyolult biokémiai rendszer, ami csak úgy vizsgálható, hogy egyszerre működik minden. csak 1-1 gén vizsgálatára nincs is lehetőség.
a homoszexualitással kapcsolatban:
van aki a stresszhelyzet miatt kialakuló hormonproblémákra hivatkozik. van, aki az apjával való viszonyára. van aki a környezetének hatásaira. végső soron mégis az dönti el, hogy az "én"-nek milyen belső erkölcs- és értékrendje van.
a nevelésnek is nagy hatása van: a testi jegyeknek megfelelő erős identitást közvetít megfelelő belső erkölcsi normákkal.
Az "év legnagyobb sületlensége" verseny komoly dolog, csak oltári nagy dobással lehet bekerülni. Draskovics András, a Bács-Kiskun megyei Magyar Gárda kapitány valami egészen kemény szöveget tolt a toborzásra betévedt lakosok arcába Solton. Nincs is kellemesebb esti…..