Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...gabka...

387 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Drága olvasóink! Nagyon köszönjük a türelmeteket, hogy ilyen hűségesen vártátok a háttérben zajló munkák végét, melynek eredményeképpen a mai napon szeretettel nyújtjuk át Nektek megújult blogunkat! A blog ezúttal a honlapunkon közvetlenül érhető…..
Kedves olvasók, ahogy a közelmúltban beharangoztam, terveztünk egy új, esküvői meghívókat kategorizáló új honlapot, amely rengeteg befektetett munkaóra után végre elkészült! Remélem, Ti is olyan szeretettel fogadjátok, ahogyan mi dolgoztunk rajta!Oldalunkat a következő linkre…..
Pink és csokoládébarna esküvő dekoráció Amikor még tavaly én végén bemutattam Andi és Pilu esküvői meghívóját, úgy említettem őket a cikkben, mint egy szívemnek igen kedves párt. Őszintén elmondhatom, hogy ez a megállapítás most is teljes…..
Drága olvasók, nézzétek el a nagy csendet! Bár pár hete újra aktív vagyok, (a nagylányom már elmúlt 3 hónapos) ez a blogoláson egyelőre nem látszik meg, gondolhatjátok jogosan. :)Nemsokára kiderül, hogy nem múlattam az időt addig sem, amíg nem tettem ide fel új írásokat…..
Természetközeli hangulatban - ültetési rend esküvői grafika A tegnapi bejegyzésben láthattátok a teljes esküvői dekorációt a maga egyszerűségében és szépségében. Mivel az ültetőkártyák, asztalszámok fa korongokból készültek, egyedül az ültetési rendet kérték…..
Téli esküvői meghívó grafika A következő látványterv olyan friss, hogy még ropog. :) Ropoghatna azért is, mert épp havazik rajta, ugyanis egy igazán téli tervről van szó. Nagyon örültem a felkérésnek, hogy egy decemberi esküvőre kell meghívót készítenünk - és nem…..
...gabka... 2011.10.04 16:03:37
@BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Köszi a tippet! :)
Trükkös esküvői meghívó Férjem hívta fel a figyelmem a következő képsorra (a 2perc blogon bukkant rá, köszönet nekik érte, abszolút a mi profilunkba illeszkedik). A tavalyi szezonban már sok hasonló különleges meghívót tettem közzé, de ez olyan ötlet, ami akár meg is…..
Színek kavalkádja, avagy egy vidám nyári esküvő képekben A most bemutatott esküvő közel áll a szívemhez, ahogy a menyasszonyt is nagyon megkedveltük a közös munka során. :) Krisztivel az első pillanattól kezdve imádtuk az ötletet, hogy színes, vidám esküvőben…..
Ujjlenyomatos fa plakát - fa nélkül :) Múlt héten megmutattam jó néhány elkészült fás plakátot - mára egy olyat tartogatok, amiből kimaradt a fa, mint központi motívum. A kedves megrendelő a tenger témát szerette volna megjeleníteni, ami eleinte okozott némi fejtörést -…..
Ujjlenyomatos fa plakátok Nagyon népszerűek azok a plakátok, amelyre a vendégek saját ujjlenyomataikat helyezik el örök emlékül (az eredeti ötlet itt található) - rengetegen érdeklődtetek ezzel kapcsolatban az idei szezonban. Ma megmutatok Nektek néhány megvalósult…..
Egy elegáns esküvői meghívó Drága olvasók, nagyon régen nem jelentkeztem újabb bejegyzéssel, az elmúlt bő két hónapban az időm nagy részét a babázás kötötte le (sokan tudjátok, hogy 2 hónapja kislányom született). :) Most igyekszem kicsit visszaállni a régi…..
Drága olvasók, ahogy már sejtettétek, kicsi lányunk világra jött egészségben, boldogságban - igaz, két héttel a szülés tervezett időpontja előtt. :)Épp a mai nappal lett négy hetes - őrülten szalad az idő... Nagyon szerencsések vagyunk, a pici kora ellenére már egészen…..
Drága olvasók, nagyon régen nem jelentkeztem, az idő rohan, mi pedig hetekre, napokra vagyunk a partraszállástól... Gyakran előfordul, hogy így a babavárás végső szakaszában is csak 6-7 hónapos terhesnek gondolnak az emberek, és még mindig van derekam, ami egyszerre…..
...gabka... 2011.06.30 22:46:36
@cscsalád: Köszönöm - azért voltak ám kilengések (gyorsétterem, pizzázás, fagyi, süti, keksz, még csipszre is vetemedtem egyszer, pedig évek óta nem ettem), de az alapmeder az tényleg egészséges irány volt... Igazából én alapban így éltem, sőt, ahhoz képest sok lazaságot engedtem meg magamnak. :)
De láttál, és tudod, milyen gondtalan volt az egész babavárás - tényleg megérte. :)
Menyasszonyi csokor tulipánból Íme ilyen az, amikor a menyasszonyi csokor megelevenedik az ara kezében: A csodálatos fényképet Hrotkó Bálint készítette. Forrás: Wedding Design ..
A sün, akit meg lehet simogatni - egyedi esküvői meghívó Csak nekem van meg kiskoromból a diavetítés varázslatos hangulata? :) A mai gyerekek el sem tudják képzelni, hogy akkor még nem voltak mesecsatornák a TV-ben, ellenben hétvégén összeült a család,…..
... csak a csapat egyik fele Kriszti irányításával már nyakig benne van az esküvő szezonban, ami azzal jár, hogy megállás nélkül, éjjel nappal dolgoznak a hét folyamán végig, hogy a hétvégi esküvők minél tökéletesebben sikerüljenek. :)Jómagam pedig másfél hónap múlva…..
Lepkék és virágok - esküvői meghívó Egy újabb látványtervet mutatok meg Nektek, ami még szintén nem biztos, hogy végleges, csupán egy lehetőség, meglátjuk, hogy a menyasszony mit választ. :) Mi lehetne romantikusabb néhány virágnál, szálló pillangónál? Az…..
Zenés szerelem lehalkítva :) - esküvői meghívó A tegnap bemutatott meghívó látványterv a gramofonnal még nem a végleges verzió volt, ezért most kicsi betekintést nyerhettek a műhelytitkokba, mert megmutatom Nektek, hogyan alakult, formálódott a meghívó készre, milyen lett a…..
Drága olvasók, nézzétek el nekem, hogy kicsit kevesebbet jelentkezem, tartalék erőforrásaimat inkább az esküvős blogunkon használom ki - ott ugyanis dübörög a szezon - gyereket csinálni/nevelni meg egész évben lehet/kell. :))A holnapi nappal hivatalosan már csak két hónap van…..
Zenés szerelem - rusztikus esküvői meghívó gramofonnal Mivel a címben mindent elmondtam, amit a következő meghívóról gyakorlatilag össze lehet foglalni, ezért most beszéljen helyettem a látványterv: A meghívó kétoldalas kártya formátumban készül, a hátoldalon a szöveg…..
Vendégkönyv helyett - ujjlenyomatos fa plakát Talán emlékeztek még egy nem olyan régi bejegyzésre, amely nagyon népszerű lett olvasóink körében: amelyben egy fát ábrázoló képet mutattunk be, melyet a vendégek egészítenek ki ujjlenyomataikkal, így mindenki hozzájárul…..
Régen jelentkeztünk már tematikus bejegyzéssel, így ma újra belehúzunk és mutatunk egy vidám szülinapi bulit, néhány egyszerűen követhető ötlettel, amellyel egyedivé lehet tenni saját gyermekünk zsúrját. Ezúttal egy igazi pasis tematikát, egy űrbéli dekorációt…..
Esküvői meghívó lila rózsákkal, virágfüzérrel A mai meghívónk egy egyszerűen elegáns darab: gyöngyházas papíron kevés motívum, szépen ívelő girlandok egy-egy halvány rózsafejjel kiegészítve - klasszikus választás. Forrás: Wedding Design ..