Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergelyk3

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
gergelyk3 2009.08.27 16:48:46
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
A Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött arról, hogy uniós pályázati források segítségével közösségi kerékpárkölcsönző-rendszert építene ki. A budapesti rendszer célja, hogy a belvárosban egyre többen közlekedjelenk biciklivel, és egyúttal csökkenjen az…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
gergelyk3 2009.05.19 14:52:02
@Macskanátha: 6-os lottó? Egyszerre többen nyernek? (mondjuk 30an akkor osztoznak). Tanuld meg a lottót utánna pattogj.
gergelyk3 2009.05.19 15:31:26
@Ló Béla Lóbál: szerintem nem a vasarlas tenyeben kivancsi a szavazasra hanem inkabb a penzosztasban :)
A hirdetési felületek beállításának lehetősége új funkciókkal bővült. Egyrészről az ETARGET dobozt tettük színesebbé, mert többen panaszkodtatok, hogy az egyenváltozat nem illeszkedik blogotokon a sablon színvilágába. Tizenkét különböző színkombinációjú doboz közül…..
gergelyk3 2009.05.15 09:47:24
@L.A.: Es az melyik doboz, tudom hogy hulye vagyok dehat ez van, szuzkez
gergelyk3 2009.05.15 13:23:16
@bandesz: Köszönöm bandesz
A történéseket élőben kommenteljük a twitter.com/hh címen. Csatorna: #digitalfestival. Az élő képet az indexesek szórják:  Visszajátszások itt...
gergelyk3 2009.04.29 14:53:21
Kerékagy Új térkép Londonról 2009.04.27 17:50:00
2010-től lesz érvényes a pöttyös térkép London belvárosáról. A város jövőre tervezi megnyitni a párizsi stílusú bérbicikli-kölcsönző hálozatát.A helyi BKV, a TfL (Transport for London) már bejelentkezett a kerületekhez a 400 dokkoló helyéért.Ha megvalósul, a…..
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..
Újra eljött a Nemzeti Beszívás Napja, ami kiváló alkalom az ősi hagyományok a marihuána sajnálatos újkori történetének átnyálazására. A jeles nap alkalmából csak ma ingyen meg lehet nézni a High: The True Tale of American Marijuana c. filmet itt. Szintén elég jó, sőt szinte…..
Történelmi jelentőségű akvizícióra készül az Oracle. A hivatalos bejelentés szerint 7,4 milliárd dollárért felvásárolják a Sun Microsystems-t (Java, Solaris, MySQL, stb). Pár hete még az IBM látszott esélyesnek. Azonban ők végül elálltak a biznisztől. Az Oracle-tranzakció…..
gergelyk3 2009.04.20 14:39:41
Webisztán Neonomád menni 3G 2009.04.17 14:00:00
Zerking és HH is eljutott élete azon pontjára, amikor úgy érezték, hogy 3G-vel kell megtoldaniuk eddig wifihez kötött neonomád életüket. Mindketten leírták tapasztalataikat egy-egy postban. Azonban nem beszélték meg, hogy mit fognak írni. Csak a téma volt adott. És a post…..
gergelyk3 2009.04.20 10:12:08
tvblog KITT a TV2-n tér vissza 2009.04.20 08:33:00
Bár a tengerentúlról nem csak pozitív hangvételű tudósítások számolnak be a Knight Rider tévésorozat újraélesztéséről, modernizált változatáról, azért mégis csak egy popkultúrális tényezőről beszélünk, ha a sorozatot vagy annak karaktereit, Michael Knightot és KITT-et…..
A hétfő reggelt kezdjek egy utaspanasszal. Olvasónk az utastájékoztatásra panaszkodik levelében. Nemrég InterCityn utazott, ahol az utasok 4 kocsiban nyomorogtak. Majd a vonathoz „hozzácsaptak” még 6 kocsit, bár erről az utasoknak elfelejtettek szólni. A vonat 40 percet…..
gergelyk3 2009.04.20 09:47:54
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
A hálózati rajz, vagy hálózattérkép dokumentálja az épület alaprajzán a számítógépes hálózat kábeleit, végpontjait, elosztóit, routereket, swicheket és internet csatlakozási pontokat.Mire jó ez? Nagyszerűen használható, ha fejlesztést tervezünk a hálózatban.…..
Az LG Las Vegaban bemutatta a világ első átlátszó billentyűzetű készülékének funkcióit. Az LG GD900 februárban debütált a barcelonai Mobil Világkongresszuson. Három inches az érintőképernyője, mely kétujjas navigációt is lehetővé tesz. áttetsző a billentyűzete. A mobil…..
Olvasom Józsi írását arról, hogy nem adnak a művészeti vezetőknek elég szabadságot a nagy, főként technológiai irányultságú/alapítású cégeknél. És ez szerinte baj. Mert hadd döntse már el az art director, hogy milyen széles legyen az a border. Ne jöjjenek itt mindenféle…..
Gábor internetszolgáltatót akar váltani. Egymás közt mondom, örülhet, ha nem szúrják ki a kocsija kerekét, nem keresik meg egyenként a rokonait és nem mutogatják szocialista megyei elnökök képét a kutyájának, amíg vonyítani bír. Gábor direkte jól járt, mert csak annyi…..
Igazi hangulatos, mondhatni pikáns sztorit írt meg nekünk Sz.G. Egykori Magenta-alkalmazottról van szó, aki bevallottan rendetlen mobilszámla-fizető (hasonlóan, sajnos, a Homárhoz), gyakran késik és fizet is érte. No és a jelek szerint nem veti meg az alkoholt. Ezúttal az történt…..
Régóta adós vagyok ezzel a posttal. És bár már mindenki elmondott mindent az MSI Windről, gondoltam leírok pár hosszabb távú tapasztalatot is. Hátha segít azoknak, akik netbook-vásárlásban gondolkodnak. Nos, az én választásom az újabb U-100-as modell lett. Van benne 2 giga…..
Milyen szerszámok kellenek egy rendszergazdának? Ez a kérdés akkor vetődött fel bennem, amikor asztalos ismerősöm egy közös ügyfelünknél megjelent bútort összerakni. 3 nagy láda szerszámot, kiegészítőt, csavart s miegymást hozott magával a helyszínre, hogy összeszerelje a…..
gergelyk3 2009.03.13 10:49:04
Webisztán Network.hu FAIL 2009.03.05 11:58:00
Valószínűleg elfogyott az erő és a lelkesedés a 62. magyar közösségépítő szájt a Network.hu háza táján. Úgyhogy azt találták ki, hogy egy nyereményjátékot szerveznek, és a felhasználóikat arra kérik, hogy adják meg iwiwes, citromailes, freemailes, myvipes, yahoomailes vagy…..
A szoftvernyilvántartás egyszerű módon is megoldható, egyetlen adatlappal minden számítógép mellé. Kevés géppel rendelkező cégeknél ezt a módszert ajánljuk.A szoftvernyilvántartás adatlap minta letölthető innen...
Hamarosan indítjuk interjú rovatunkat is, egész pontosan 2009. március 2-án. Az interjúkban az informatika minden területéről igyekszünk elismert szakembereket megkérdezni véleményükről, gondolataikról.Hogy tisztázzuk már most az esetleges félreértéseket, nem a médiában igen…..