Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boxer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
comment:com Van még mit tanulnunk 2006.12.06 13:23:00
A délutáni talkshow egy külön műfaj, annyi degenerált állat, mint amennyi megjelenik Balázs, Mónika és társaik műsorában nem hiszem, hogy él egy ilyen kis országban, mint a miénk (igen, ezzel azt akarom mondani, hogy fogatlan prolinak fizetnek azért, hogy bevallja: a fiával…..
boxer 2006.12.08 12:40:35
Remélem sikerül pontot tennem az ügy végére - bár miért is hinnétek nekem. Elég legyen az hozzá, hogy évente 2-3 alkalommal, hetekig vagyok Oroszországban, üzleti ügyek miatt. Sok barátom van kinn, és köztudomású tény ma már ezen kis videó eredete:

A TNT egy orosz kábeltelevíziós csatorna, ami pár éve még nem is volt olyan nézett, mikor beindult, kellett a hírverés. Ők minden olyan nyugati taknyot bevállalnak, amit egyetlen más orosz ker. tévé sem - pl ilyen "Balázs"-showk, a big brotherhez hasonló DOM (A ház), és legutóbb a stand up comedy-s showjuk - na az tényleg jó. A Comedy Clubot leszámítva, nem tudnak hosszú ideig megélő műsort készíteni, az orosz mentalitás miatt. Ott valahogy nem szeretnek az emberek másokat nézni egy házban, ahogy esznek, finganak és böfögnek - esetleg dugnak. "Minek? Van nekem is saját életem." - mondják. De ez csak egy példa volt, egy kis bevezető.
Ez a videó legalább 3-4 éve terjeng a neten, de az adásbakerülés körübelül 4-5 éve lehetett. Hetekig erről beszélt odakinn mindeni, és mivel kevesen nézték ezt a tévét (hisz kevés kábeltévével bíró háztartás van), felkerült a netre. Más televíziók híradójába is bekerült emlékeim szerint, hiszen mekkora már, hogy szétzúznak egy stúdiót?!

A koncepció tudatos volt. A sráchoz behoztak két csajt. Mindkettővel kavart és mindkettőnek megígérte, hogy elveszi feleségül. Mindkét lány családját beültették a nézőtérre - erről a srác nem tudott. Az egyik csaj elmondta minden szemétnek, majd közölte, hogy ilyen és olyan bűncselekmények is írhatók a srác számlájára. A srác agya bedurrant, lerúgta a nőt, erre berohnat ugye az a család, akinek a lányát lerúgta. Elkezdték zúzni a gyereket. Erre meg berohant a srác rokonságából pár tag, végül a harmadik lány családjának emberkéi közül is akadt egy-kettő aki beszállt, már nem tudni kinek az oldalán. (Logikusan a srácén, hiszen akkor az ő lányukat választotta, vagy mi van...?)

A TNT stábja tudta hogy balhé lesz, mert megdumálták a csajokkal, hogy amikor eldönti a srác, hogy kit választ, a kikosarazott csaj mondja el jól mindennek. Ez "felkészültség" onnan is látható, hogy a kamerák jókor voltak, jó helyen. (Jobb)Oldalt, ilyen lehetetlen szögben nem tesznek be kamerát egy stúdióba, soha nem használnák, mire? Egy robot-kamera pedig szép lassan pásztázza a stúdiót, miközben épp szétverik. A műsorvezető srác, akinek beverik az orrát, meg erre azért nem számított és probált még dirigálni - de hát ugye le kellett vinni.

Valóban előre megszervezett akcióról van szó - legalábbis én így tudom a sztorit -, de ahogy szokták volt mondani: "Elszabadultak az indulatok."

Megjegyzés: A műsor érdekes módon következő adásnapon (kb. egy hétre rá), vadonat új díszlettel, új technikai megoldásokkal, teljes design-váltással folytatódott. Szóval persze az is lehet, hogy ezek felbérelt bontó-emberek voltak.
Nem mondom azt hogy ez a full igazság, de ez a közismert sztorija odakinn.
Azaz az adott sorozat utolsó epizódja, amikor elméletben minden kiderül, mindent lezárunk, és a néző elégedetten dőlhet hátra, hiszen megtudtuk, hogy a kopaszembernek mitől gyógyult meg a lába, és azt is, hogy Meredith akkor most végleg megmarad-e Sheppard doktor mellett. Persze ez…..
comment:com Csintalan szakért 2006.10.01 20:23:00
Meglepetéssel vegyes ijedelemmel észleltük, hogy a Hír TV nem kisebb gondolkodót kért fel a választási műsor egyik "szakértőjének", mint Csintalan Sándort. (A másik két szakértő Horkay-Hörcher  Ferenc von Heti Válasz, és Szerető Szabolcs.) Szóval felmerül az…..
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
boxer 2006.06.13 03:59:56
hmm... milyen szerencsés vagyok hogy én nem vagyok magyar származású. legalább fél évet itt élek egy évből, itt dolgozom, részben magyar fizetést kapok. első barátnőm volt magyar, (a mostani is az) neki köszönhetem a nyelvet, meg azt hogy egyáltalán erre jártam és "itt is ragadtam".
Ennyit rólam, ez csak azért volt fontos, hogy nem egy "kommunista bérenc" vagy egy "fasiszta kéjenc" írja a sorokat...

hát kezdem a topic témánál, az interjúknál. Sváby egy zseniális üzletember. Egy remek baráti kört hozott össze Interaktív Kft. néven, ahol - rajta kívül - vérprofi tévések dolgoznak (tehetséggel vagy anélkül), és szeretik amit csinálnak. Ez fontos. Sváby azért ült oda, mert mégiscsak ő a "helyi basszájba". "Aranyos" volt ahogy féltette a jövedelmének 4%-át, és látszott rajta, hogy ma már annyira jól él, hogy elfelejtette hogy is élnek az "átlag-magyarok". Azt hiszi, mint sok jobbos ember, hogy az emberek többsége ma nem munkás és nyugdíjas, hanem "közepesen vagy kicsivel szarabbul élő" POLGÁR. Akinek nincsenek napi problémái, sőt megtakarításai vannak. S ezeket ez a csúnya, nagy orrú ember elakarja venni... Hahó, ébresztő magyarok! Úgy gondolom előbb a sok munkanélkülinek, a sok 150-200 ezer forint alatt kereső embernek kellene normális életet biztosítani. Mindig azoknak jár a legjobban a szája, főleg a narancsos oldalon vannak ilyenek, akik már úgy ahogy jól élnek, és a legnagyobb problémájuk az, hogy megéljék a "magyarságukat". Sváby nem fideszes, nagyon nem, de neki is az a hit van a fejében, hogy ebben az országban az emberek már úgy ahogy de egész jól élnek - hiszen ő jól él, nem látja direktben a szegénységet. Tudja hogy van, csak épp messze az ország sarkaiban... Meg a "nyóckerben".
Szánalmas volt, ahogy érvelt, ahogy elpróbálta magyarázni, hogy ez a kemény miniszter-elnök most kicsinálja az embereket... Őket. Titeket. Azt a 6-7 millió magyart, akinek már szerencsére nem az a legnagyobb problémája hogy holnap mit eszik, hanem az hogy mégjobb ruhákat vegyen meg mégjobb telefont stb.
Ezek jó része megy ki nagy terekre, megélni a nemzeti identitásukat, mondván miért ne lehetnének arra büszkék hogy magyarok. Én nem tudom srácok, hogy ti hogy vagytok vele, de mi Lengyelországban nem ugrálunk orgazmus-közeli állapotban azért mert mi lengyelek vagyunk. Tudjuk, érezzük ha ünnep van, meg ha nyerünk egy foci-meccsen és kész.
Nevetségesek vagytok olykor, és ezt a világon sok helyen látják... BBC, CNN... A magyarok ma sok helyen ön-tömjénező, két részre szakadt, átmeneti ország benyomását keltik. Olyanokét, akik azt hiszik magukról hogy ők már olyan rohadtul nyugatiak, pedig pont a lényeg hiányzik belőlük: a szív.

Ha olyan nagy magyarok vagytok, miért nem tudjátok szeretni a magyar testvéreteket? Csak azért mert egy másik pártra szavazott? Csak azért mert az ő apja vagy ő maga komcsi volt? Valamiben hitt. Te meg nem hiszel semmiben, csak Orbánban, a magyar-zászlóban és jól megéled hogy magyar vagy. Csodálatos közösségi érzés, én elhiszem, de ebből nem éltek meg. A politikának irodákban van a helye, meg a híradóban. És k*rvára mindegy, hogy ki honnan jött, csak az számít hogy hová tart!! Hogy mit akar csinálni.
Gyurcsány most takarít. Állítólag megnézik, hogy kinek milyen "feltűnő" vagyon gyarapodása volt... Nála is kezdhetnék, tudom. De ő legalább már idáig eljutott és komolyan gondolja. Csinálja, amíg le nem lövik... Mert le fogják, ha nagyon mélyre nyúl. Ezért kérdezte tőle Sváby, hogy: "Nem fél?" Akármit is gondoltok fideszesek, nagy kár lenne érte. Végre egy ember aki takarítja azt, ami itt a legnagyobb mocsok alapja: a szétosztogatások. 92 óta járok ide és én is láttam/látom mi folyik itt. Barát a barátnak adja az állami munkát, nem fizet adót stb. Ilyen máshol is van, otthon is, de NEM ÍGY. Itt kezdődnek a gondjaitok.

A másik, Győrffy-féle interjú.
Vicces. Jót nevettem. Az mtv-nél is kéne egy kis takarítás. Több ezer alkalmazottja van, amíg egy kereskedelmi tv meg van pár száz emberből és csak 1-2 felsővezetőből.
Majd ha olyan dolgozik ott is, aki ALKALMAS rá, akkor nem lesznek ilyen interjúk.

-------------------------------------

Még mielőtt kiutasítanátok az országból közlöm:
Csodálatos zenétek van, amire a többségetek furcsa mód nem büszke. Igen a népzene, a "mulatós"-zene, és még a cigányzene is, bár ezt sokan nem tekintitek magyarnak, pedig szoros a kapcsolat a kettő közt. Nem az a lényeg, hogy szereted-e pl. az Mc Havert, hanem hogy büszke vagy arra amiből ez a mai "förmedvény" kialakult? Mutasd meg másnak akkor is, ha te magad hányni tudsz tőle.

Csodálatos nyelvetek van, amióta megismertem folyamatosan fejlesztem, ennek köszönhető az, hogy ma ilyen "jól" (?) tudok fogalmazni és igyekszem helyesen írni. Ez egy kincs, egy csoda, egy egyedik gondolkozás mód. Nem kellenének bele az angol szavak, szerintem... Védjétek így a magyarságotokat.

Csodálatos verseitek vannak, csodálatos íróitok és költőitek. Az a sok fiatal, aki kinn ugrál, és alig várja hogy Orbán elé térdeljen miért nem olvas Petőfit, és miért a "k*rva kommunista anyádat" kifejezést üvölti, a Nemzeti dal helyett?

Utolsó - költői kérdésem - nektek miért nem jó semmi sem? És miért mindenki saját magának akarja kikaparni a gesztenyét?

Nem tudom olykor hogy undorodjam a magyar szívtől, vagy imádjam a másik felét. De az biztos, hogy a politika az egyik olyan dolog, amire mindannyian alkalmatlanok vagytok.
Mindenkinek van valami sérelme, mindenkinek van valami szárzamási problémája.
Emberek. Egy országban éltek. Gyurcsány is, meg az Orbán is. Építsétek az országot, országépítők és akkor büszkék lehettek magatokra. Addig nem.