Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettegett Ignore

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
Rettegett Ignore 2011.09.19 20:22:07
@redriot77:
Kiegészítve azzal, hogy gyermeke születésnapján dögöljön meg, tüdejét kiköpve.
Telik az idő, minden változik, főleg az álláspontok. Más ellenzéknek, és megint más kormánypártnak lenni. Köszönjük a szemléltetőpéldát a Zinternetnek! Szijjártó Péter, 2009. március 22.   "Kiderült, hogy ugyanaz a játék zajlott, mint eddig bármikor - jelentette ki…..
Rettegett Ignore 2011.09.08 14:56:22
@petakats: Gyógyszer messze gurult? Agyat hány fokon mosnak?
Oké, csökkentsenek kadást. Szakértőket, egyéb léhűtőket, Mancikákat kirúgni a francba! Autó, ingyen telefon, nuku. Politikusok fizetését negyedelni, még így is érdemeiken felül lesznek fizetve. Fizessen a politikus is, azért amiért én. Utazás, egyebek. Alap Suzukinál nem jobb autó nekik.
Az ország 2/3-t elvették tőlünk. Vegyék úgy, minden adósságot rendeztünk, előre.
Rettegett Ignore 2011.09.08 15:07:48
@Gunther: Annyira jól csinálta, hogy bedőltem neki. Profi, a srác.
Belsőség A majdnem autó 2011.09.06 09:46:00
  A cél nyilvánvalóan nem reprezentálás vagy bármiféle örömautózás lesz, mert arra alkalmatlan, nem is arra készítették. A haszonállat szerepkörét azonban majdnem hibák nélkül valósítja meg - majdnem tökéletesen a majdnem autó. Majdnem ajánlom is bárkinek. De…..
Rettegett Ignore 2011.09.06 18:58:49
Érdekel valakit, hogyan lett cipőmániás, frusztrált picsa Carrie Bradshow-ból? Vagy az, mitől lett nimfomán Samantha Jones? Ugye, milyen kevesen tették fel a kezüket. Na, ők mostantól reménykedhetnek, mert ha minden igaz, a The CW előzménysorozatot forgatna az HBO-sitcom elé, a…..
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
Vitatkoztunk picit a monitorral, amikor a Megasztár 6 válogatásán rögzített anyagot nézegettük. A próbálkozók nagy többsége a bátor kategóriába sorolható, akik 19-re húztak lapot. Persze hogy mindenki befuccsolt, de mégis volt valami szórakoztató ebben a sajátos zenei…..
Nesze!szer Ez nem mellesleg bizarr 2011.07.31 16:20:00
    Sikerült megint egy elég érdekes beauty termékre bukkannunk. Ez a Top Pink Jelly nem arra szolgál, hogy rózsásabb legyen az orcád. Nem, ez bizony mellrevaló (kell ilyennek lennie, így írva, ha van fülbevaló is!). Ezzel a mellbimbót kell kenegetni, hogy szebb és…..
Rettegett Ignore 2011.07.31 23:52:12
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Az előbb véletlenül belefutottam a Különben dühbe jövünk-be valamelyik magyar csatornán, és egy ideig össze voltam zavarodva tőle. Pontosabban nem a filmtől, mert az továbbra is ugyanaz a nem túlságosan bonyolult, infantilis buli volt, mint eredetileg, hanem a szinkronon. Mert hát…..
Rettegett Ignore 2011.07.18 14:14:07
@csillámpóni:
No no. Én szeretek filmet eredeti hanggal nézni. Ezt vallottam addig, míg bele nem futottam egy-egy francia, vagy japán filmbe, vagy németbe. A francia idegesít, ráadásul Belmondonak nagyon szar az eredeti hangja, valamint nem jó úgy fenyegetőzni, pisztollyal a kézben, hogy
- zso tulutütü chus, de la tratoax-agyfasz, azonnal
A japán nyelv se nézőbarát, a német meg idegesít. Tehát, angol nyelvű filmet, csak eredetiben, minden más szinkron. Egyébként igazad van.
Rettegett Ignore 2011.07.18 14:32:21
@Hamster: Biztos jó, de nem szeretem a német nyelvet, nem tudom miért. Szlovákul se tudnék megnézni semmit.
Igen tényleg újraszinkronizálták a BTF-t, minek, azt nem tudni. Eredetiben megvan DVD-n. Szinkronnal még nem néztem.
Ha magasról szarol a villanyszámlára, illetve ha kibogozhatatlan számodra a "minél-több-energiát-használsz-hűtésre, annál-inkább-melege-lesz-a-Földnek" egyenlet, vegyél légkondit. Használtat lehetőleg, aminek olyan a hangja, mint egy szovjet traktor-alkatrészekből…..
Először költői kérdésként akartam feltenni a poszt címében, hogy vajon tényleg jó döntés volt-e a Spar Jó döntés! kampánya, de rájöttem, hogy ez még viccnek is rossz lenne, nemhogy költői kérdésnek. Valahányszor meglátom a tévében valamelyik jódöntéses filmet, vagy…..
Júliusban kerülhet a könyvesboltokba VV Olivér memoárja, amiben nemcsak rövidre sikerült villabeli életét meséli el, hanem receptet is ad a Való Világ5-be jelentkezőknek arra, hogyan kell bent maradni és győzni - írja a Bors.Az időzítés nyilván nem véletlen, az RTL Klub…..
  Aki eddig kételkedett abban, hogy a magyar nyelv szitkozódásra milyen sokrétűen alkalmazható, nézze meg ezt a videót. Ha a szerelő leleményességét verbális véleménynyilvánítása helyett a munkánál is felhasználná, lehet, könnyebben felmenne az az olajteknő a helyére.…..
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
Ma David McCandless egy korábbi infografikáját szeretném figyelmetekbe ajánlani. Néhány érdekes statisztikai adaton keresztül mutatja be, hogy csökkentsd az esélyét annak, hogy repülőgép-szerencsétlenség áldozata legyél.Nagyításért kattints a képre!..
József eleget tett a felhívásnak és letette az autót, hogy vonatra váltva juthasson el a munkahelyére. Természetesen saját bőrén is megtapasztalhatta, mennyire is tartja a MÁV a menetrendet. A levelében arról érdeklődik, hogy jogos -e az IC-k előnyben részesítése a többi…..
Rettegett Ignore 2011.06.17 21:55:09
@efi:
Mert megállni bármikor egy kurva benzinkút, vagy kávézó mellet, az totál elképzelhetetlen?
Ja, a vonat nem akkor megy, mikor én akarom, ott is megáll ahol semmi dolgom, olyanokkal utazom, akikkel egy bolygón lenni is szar.
  Nagyjából a templom tetejéről lőhették. Jobbra beficcen az Anker-ház, középen a bazilika kupolája, a bal felső komplett háztömb pedig ma már hiányzik. Mármint fizikailag, szerintem jobb hogy a Gödör és egy kis zöld placc van a helyén. A képet Sadia szúrta ki a…..
Rettegett Ignore 2011.04.12 09:14:25
@Kiskertes:
Szegeden jártál-e?
Új tehetséggel bővült a csapat. Tóth Edu-t már jól ismerhetik azok, akik az elmúlt hónapokban többször is jártak a Fiatal Félőrültek Fesztiválján. Ahogy Hajdú Balázs és Felméri Péter a lassú beszédével égeti be magát már első hallásra a közönség emlékeibe, úgy Edu…..
Rettegett Ignore 2011.03.19 14:45:06
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Rettegett Ignore 2011.03.07 12:07:39
@lecsekkoltam:
Ez egy nagyon naiv gondolat. Szerintem cigót te csak a tv-ben látsz sírni-ríni. Én meg ismerem őket. Azért nem fognak SOHA integrálódni, mert nem akarnak. Nincs rá igényük. A majmot kiviheted a dzsungelből, de a dzsungelt a majomból, soha. Ez van velük is. Ha utálom őket rasszista vagyok. Tapasztalati úton váltam azzá, nem így neveltek, igaz csak velük szemben vagyok az. Ha ő agyonver, utál, az részéről oké, mert kisebbség.
Én amondó vagyok, ha nem tetszik itt nekik, akkor tiplizzenek. Integráció,phüha
Annak idején, 1965-ben Ford Galaxie 500 XL-ként hagyta el a gyárat, 6.4 literes V8-assal és négygangos padlóváltóval. Aztán valaki, valamikor, egyértelmű céllal átépítette az autót, megkapta a 427 köbös (7 literes) motort és egy másik, erősebb váltót. Moonshine runner lett…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Rettegett Ignore 2011.02.15 10:53:50
@Tibike15:
De, ezek korruptak, és tehetségtelenek.
Vagy úgy gondolod van még ezeknél is lejjebb? Szerintem nincs.
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Rettegett Ignore 2011.02.10 09:48:42
@szeplabak:
Te korlátolt barom. Mindenki azt vesz amit akar, meg amit tud. Egy üzletember vegyen Lambot, vagy bármit. De, egy senkiházi politikus, közpénzen ne verje a nyálát!
Rettegett Ignore 2011.02.10 10:00:03
@Bordo:
A munkája abból áll, hogy fontoskodó arccal aktákat tologat. Meg telefonál. Ő egy bólogató kutya. Bármelyik droid képes elvégezni a nem létező munkáját. Ha nem lenne sofőrje, azt se tudná hol dolgozik. Mindegyik politikus ilyen. Egyet tud, a pin kódját. De nagyszerű marketinggel kimosták az emberek agyát, és azok elhiszik, hogy milyen kemény ez a meló. Többször voltam a szarlamentben, meg ilyen városházi szarságokon, ahol, az ilyen gázár féle faszjancsik játszák az agyukat. Kb annyira fontosak, mint egy muslica, de inkább annyira se.
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Rettegett Ignore 2011.02.09 11:11:31
@Enrico72:
Én is szeretnék AUDi-t. Küldj pénzt! Nagyképű és köcsög leszek, mint lázár elvtárs, ezt megígérem, mást nem.
Bazz! Te pénzt küldesz a fidesznek? Politikusnak pénzt, önként? Téged így miden nap kiengednek az emberek közé?
Anyád tud róla?
Rettegett Ignore 2011.02.09 13:11:39
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport:
Fülkeforradalom, meg a fényes szelek.
Agyamputált, korlátolt hülyék vagytok.
Nektek aki nem fideszes, az komcsi. Hát nem. Semmi sem fehér és fekete. Van szürke is. Én pl. utálom a szocikat, de nem vagyok se hülye, se vak, hogy ne látnám, hogy biza megrohadt a narancs.
Ráadásul OV. komcsibb a komcsiknál. Nagyjából abban különbözik rákositól, hogy van déligyümölcs ,meg Nike cipő a boltokban. A személyi kultusz, meg a kreált történelmi hőstettek(fülke forradalom) ugyanúgy megvan.