Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aemeek

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Animációs filmet készített egy eddig ismeretlen iráni csoport arról, hogyan nézne ki egy pusztító rakétatámadás-sorozat Szaúd-Arábia ellen. Az interneten terjesztett 4 perces filmben a Jemenből indított rakéták sorra rombolják a szaúdi rezsim legfontosabb célpontjait, az olajmezőktől a rijádi…..
aemeek 2016.02.13 19:51:36
A következő 45 évben 2 millióval csökkenhet a népességszám Magyarországon. Minden harmadik ember 65 évnél idősebb lesz, a gyermektelenek aránya pedig még tovább növekedhet – derül ki a KSH Népességtudományi Intézet által készített 2015-ös Demográfiai Portréból. Sajnos…..
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
aemeek 2016.01.26 21:33:17
@zünüke: Ugye még ha drogos is volt , akkor se kell meggyilkolni !???
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2015.11.26 11:13:26
"Retteg a muszlimtól a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény." (via)   A faszkivan tőletek, Viktorom! Értem én, hogy kell ez a népet befosató, migráncsterrorista rémképpel riogató retorika, mint semjénzsoltnak az ölés…..
aemeek 2015.11.27 14:43:24
@vakapad: Haha, az egyetlen tény az, hogy Csintalant megverték, de ez bizony teljesen jogos volt, hiszen éppen Budaházyt nevezte spiclinek, ami szóba nem jöhet.
Felcsút óvodája 60 éves, ami normális országban egy kis közösség számára bír jelentősséggel, de nem országos hír. Kivéve, ha ez a falu Felcsút, mert akkor azon nyomban közügy lesz belőle, ahogyan a felcsúti gázszerelő disznótelepe is közügy, a kis faluban rohadtul sok…..
A Fidesz jelenlegi propaganda-kommunikációja azt sugallja (Kovács Zoltán, Lázár János), hogy Magyarországot 2010-ben a görögországihoz hasonló helyzetben vette át az Orbán-kormány, öt év sikeres kormányzásának eredményeként azonban mostanra szembetűnő a különbség az éppen…..
Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon” weboldal…..
Hosszú vita és pereskedés után, az izraeli bíróság az Izraeli Nemzeti Könyvtárnak ítélte a 20. század egyik legnagyobb írójának, Franz Kafkának több ezer darabból álló, eddig soha nem látott kéziratállományát. A Jeruzsálemben lévő gyűjteményben őrzik Einstein…..
A kőeszközöket a Kenyai Lapos arcú készítette 3,3 millió éve, de kell lennie régebbieknek is. A Lapos arcú (rekonstrukció)   Északnyugat-Kenyában 3,3 millió éves kőeszközre bukkantak kutatók. Ez jóval megelőzi az ember megjelenését és messze a legrégebbi eddig…..
aemeek 2015.05.24 12:58:54
Évek óta figyelem a magyar álláslehetőségeket és a helyzet napról napra siralmasabb. Inkorrekt, hiteltelen szavú munkáltatók keresnek bepalizható, éhbérért is munkát vállaló embereket, valamint „muszájból” meghirdetett állásajánlatokkal kápráztatják el a keresőket. Országunk a…..
Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki. Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy csalt a munkanélküli…..
aemeek 2015.04.17 00:26:39
Már senkinek nem jelent újdonságot, hogy a napelemek január elsejével termékdíjkötelesek lettek, hiszen hallhattunk róla eleget, azonban napelemeken túl is van élet, azaz akad a díjköteles körbe bevonható elektromos eszköz, elektronikai berendezés, amely nem kerülte el a jogalkotó…..
aemeek 2015.02.11 10:50:29
@aemeek: Hordozható személyi hívó ?
Van még ilyen ? Persze, hogy van ! "Szociális riasztó a MultiCom Kft.-től"
Nem történt más, minthogy végignézték az összes hazai gyártó mindenféle termékét és sorra vették őket... hogy EGY CÉG SE LEGYEN, AKI VÉLETLENÜL AZ ADÓZÁSBÓL KIMARAD !
Viszkisdoboz 203. Fejvadászat 2015.01.20 13:15:46
2015. január 19. napján három honvéd ezredest hallgatott ki a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa a Tábornok-per megismételt eljárásában. Egyre jobban tisztul a kép. Egyre több vádlott számol be a katonai ügyészek törvénytelen módszereiről. Egyre többet tudunk meg azokból…..
Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi gúnyrajzokat. Csak hogy értse az ember, mi bajuk a radikális iszlamistáknak a prófétájukon gúnyolódó firkászokkal. (Szentháromság - 2012. november…..
aemeek 2015.01.15 18:09:39
@Androsz: Kérdés persze, ha az újság munkatársait megkérdezték volna a terroristák :
- meg akarnak-e halni, miközben a sajtószabadságot éltetik, vagy
- leveszik, bocsánatot kérnek és életben maradnak ?
Nyilvánvaló, hogy a halált választották volna, hiszen a "sajtószabadságnak" ugyanolyan megszállottjai, mint a muszlimok a hitüknek.
Nos, megkapták, mi a gond ?
És az újság azóta megjelent száma bizonyítja, hogy ők is készek a sajtószabadságért halni... ami nem is baj, csak a színvonal lenne árnyalatnyival magasabb.
Felhívom minden olvasó figyelmét, hogy a következő sorokban megfogalmazott gondolatoknak nincsen semmi köze egyetlen egy céghez sem, de ha mégis a való életből hasonlóságot véltek felfedezni az csak a véletlen műve lehet. Ezek a gondolatok csak a képzelet szüleményei és egyfajta…..
aemeek 2013.04.18 13:30:47
Nyugodtan lehet nevesíteni ! Ez nem kereskedelmi rádió, nem kell az "etikájukat" átvenni...

Az Alpari pl. demószámlán nagyon alacsony spread-eket ad, az embernek az az érzése támad, milyen egyszerű is a perces vagy az alatti skalpolás...

A nulla spredesek pedig a tényleg alacsony spread mellett magasabb jutalékot számítanak fel.
1 Lot kötésre kifizethetek akár 18-20 dollárt is, és teljesen mindegy az, hogy ez most a spread-ből vagy jutalékból jött össze, hiszen annak ellenében kell majd nyereségesnek lenni, amit mindegy minek nevezünk...

Mi az, hogy "a bróker" nem engedi a skalpolást ? Mindegyik leírja, hogy engedi, vagy nem engedi...

Az Fxopen még azt is leírja, hogy hírkereskedni csak úgy lehet, ha a hír után valahány percig még tartod a kötést, különben érvénytelen...

Egy fontos dologról nem írtál, nem is szoktak beszélni róla: ez az árfolyamkompresszió, tessék csak futtatni különböző cégek demóit egyidőben...

És akkor jótanácsok kezdőknek:
1. Ne kezdd el !
2. Ha mégis, akkor magas spreadet kínáló céget válassz - 3 pip EUR/USD, ha azon megtanulsz kereskedni, később sem lesz problémád.
3. Ne legyél daytrader
4. Agyonszabályozott cégekkel (USA/Kanadai célra) ne foglalkozz
5. A trükközés megengedhető legyen:
(hátha erre vetemedsz)
skalp, ne legyen FIFO tiltás, mint az FXCM-nél, (nem tudsz egy nyereséget lezárni, amíg le nem zártál esetleg egy veszteséget is, hiába a legnagyobb cég ez az FXCM , szerintem lehúzós társaság)
stb...
6. Kezdés: USD számla, 500$, 1:500-as áttétel, mikroszámal !!!, kezdetben 1-2 kötés, mindegyik 0.01-es, trend esetén lehet hozzátenni. A számlazárolási szint 30%, de max 50% legyen.
Sokat keresni így nem fogsz, de egy kezdőnek az is legyen sikerélmény, ha keveset veszít !
7. olyan szolgáltatót válassz, amelyik tőke-bónuszt ad, 30-50% is lehet...
8. sokan kárhoztatják a magas tőkeáttételt, nincs igazuk, minimális kötésnél, maximális tőkeáttételnél, nagyobb biztonságban vagy a számlazárolásig.
9. Ha folyamatosan veszteséges vagy, de mégis ezzel akarsz foglalkozni, akkor a számlát bizony a fizetésedből kell apránként újratölteni, tőled lesz likvid a piac :))))
10. vannak jó indikátorok is, ha nem is vettél meg egy fizetős rendszert, a jelszó nélküli változatát még letöltheted innen-onnan és használhatod az indikátorait
11. Nem igaz az , hogy kevés munkával fogsz sokat keresni, reggeltől estig a grafikonokat fogod bámulni, egyik lehetőségtől a másikig futni, rámegy a munkahelyed, a barátnőd, a család.
12. Mire megtanulod, már csak te is oktató szeretnél lenni...
13. Ja és a pszichológia: csak akkor leszel nyugodt és biztos a dolgaidban, ha már rengeteget kerestél, az meg hosszú évek munkája.
14. Az, hogy fiatal vagy és egyedülálló még nem jelent semmit, ha erre teszed fel a pénzed, belegondoltál mekkora stressz lesz, feleséget, gyerekeket, kocsikat, nyaralót, utazást, tanulmányokat eltartani pusztán "tőke-kockáztatásból" ? És mekkora kiinduló összeg kell ahhoz, hogy ezt el is tudd kezdeni ?
15. REKLÁM: Azt javaslom menj az IFOREX-hez, 100-200 dollárral számlát nyitnak neked, kapsz egy könyvet, személyes oktatást, 3-5 pip-et EUR/USD-n, ha csak nem vagy különleges tehetség, a pénzedet, pár tízezer forint, gyorsan elveszíted !
DE csak ennyit és nem milliókat !
Szerintem ezen a piacon még az ilyen hozzáállás a legbecsületesebb...

16. Vagy menj az Oandához, ahol állítólag 0.0001 Lotok is léteznek, jól el fogsz szórakozni azon, hogy, amíg mások ezer dollárokat veszítenek, te csak pár száz forintot...
aemeek 2013.04.18 13:43:57
@aemeek: egy kicsit eltértem a témától, elnézést ...
Már nem sok hiányzott a férjem újabb jöveteléig, addig is igyekeztünk a hétköznapokat színesíteni. Egyik hétfőn például az ebédre éppen hazajövő két gyerekkel fogtuk a saját készítésű pizzáinkat és sütijeinket, majd felmásztunk az egyik domb oldalára piknikezni. Elég…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Rettentő kíváncsi voltam, hogyan fogja a Fidesz ellehetetleníteni a Jobbikot, és főleg arra, hogyan fogja földbe döngölni a nőies, karakán reklámarcát, Morvai Krisztinát úgy, hogy mindez ne tűnjön izzadtságszagú erőlködésnek. Hát kérem, így. Ügyes taktika. Merthogy a volt…..
aemeek 2009.06.05 22:03:09
@gattamorte: 94-től boldog város ?
Csibém ! Te átaludtad a horn-érát, a kommunisták újbóli hatalomra kerülése után minden egyes nappal hátrébb és hátrébb szorult a demokrácia, minden egyes nappal nagyobb lett a félelem,
akkor Te nem is vetted észre azt a hatalmas hónapokon keresztül tartó csendet, ami a volt tömeggyilkosok visszaérkeztekor volt "észlelhető".
Csak nem azt akarod mondani, hogy téged is le lehetett szerelni a járdák sárgacsíkos kettéosztásával ?

Kötöttségek nélkül Miért is? 2009.06.03 10:01:00
Engedély nélkül tartott lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a Nógrád megyei Dejtár községben, majd a további házkutatások során Balassagyarmaton és a Pest megyei Bagon is, az eljárásban három férfit őrizetbe vettek. _____ A három férfi egyike szerződéses katona volt,…..
Grafter Győzhet a Jobbik? 2009.06.02 09:08:00
Az EP-választások közeledtével egyre nagyobb tömegben zúdulnak ránk mind a plakátokról, mind a TV-spotok vagy vírusvideók révén a pártok  választási üzenetei. Szó esett már eddig az MDF, SZDSZ és MSZP kampányanyagáról. Lássuk most a „nagy mumus”, a Jobbik…..