Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z666

0 bejegyzést írt és 728 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Török Gábor okosan azt írta ma, Lázár előtt két út áll: vagy "beleáll az ügybe, példák, előképek sokasága áll ehhez rendelkezésére: beszélhet megvágott felvételről, félreértett szavakról, őszinteségről és még sok minden másról ... vagy rendhagyó módon…..
Vastagbőr A Széll-Orbán csomag 2011.03.01 13:03:00
"Széll Kálmán büszke lenne ránk." - mondta Matolcsy csomagbontás közben. Na persze ... A csomag elnevezése után remélem a Moszkva térből nem lesz Széll Kálmán tér, nem hiszem, hogy Orbán első csomagjára aggatott Széll Kálmán nevét szeretnénk Budapest…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
z666 2011.02.11 12:18:16
@Refuse/Resist!: "Zero, ez a poszt azt mutatja, hogy fogalmad sincs a demokrácia alapjairól."

A DEMOKRÁCIA alapja: Ne csináljunk semmit, mert talán 4 év múlva jobb lesz.

Zseniálisan kitalálta a zsidaja...
z666 2011.02.11 12:33:32
@Refuse/Resist!: Nem ilyen egyszerű a világ, de a rövid hozzászólásokban kellenek ilyen - reményeim szerint frappáns - megfogalmazások.
Nem lehet mindig oldalakat írni... :)
z666 2011.02.11 13:38:46
@Kismac: Ez egy koncepció arra, ha mindenképpen szavazósdit akarunk...
Szerintem egy diktatúra jobban működhet, HA rátermett és tisztességes vezető van hatalmon. (pl Attila, Árpád, Mátyás)
Emlékeztetőül: "A Magyar Universitas Program 2005 és 2008 között a magyar felsőoktatás legnagyobb mértékű infrastrukturális minőségi fejlesztése, mintegy 175 milliárd forintos - éves átlagban mintegy 44 Mrd forintos - befektetési összeggel. Az Európai Unió támogatásával…..
z666 2011.02.07 10:47:47
@laspalmas:
No, már Te is antiszemita lettél? :)
Ezt hívják elfajzott művészetnek... (És pár kiválasztott meg tud belőle gazdagodni.)
Most olvastam el Sándor "Papa" István nyugalmazott rendőr alezredes 54 oldalas tanúvallomást, melyet 2000-ben tett az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt. (Köszönöm a tippet!) Röviden: aztakurva ... Egészen elképesztő összefüggések és sztorik vannak, na…..
Mikor már azt hinné az ember, hogy már nem tud meglepődni hogyan loptak közpénzt, akkor mindig előállnak egy még keményebb esettel. Kőröshegyi völgyhíd? Nem megfelelő minőségű M6-os autópálya a 4 csodálatos alagúttal? A BKV-polip? A fővárosi közműcégek? 40 centis kilátó…..
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
z666 2011.01.26 14:41:36
@Secnir: "mivel ez _élete végéig_ jár neki, javaslom, hogy még az első kifizetés előtt tegyük el láb alól."

Tökéletes, konstruktív megoldás! :)
Nem mondhatnák, hogy csak tiltakozunk minden ellen...
Európai Parlament, foglalkoztatási bizottsága, a magyar uniós elnökség programjának bemutatása: "A romák integrációjához az emberbaráti megfontolások mellett jelentős gazdasági érdek is fűződik, hiszen bevonásuk a munkaerőpiacra nagyban hozzájárulhat a versenyképesség…..
z666 2011.01.26 13:07:14
@Tapmancs: "A probléma alapja az hogy a cigánykölkök eleve a lepukkant környezetbe születnek bele, a kezdetektől kezdve rossz nevelést kapnak (ha kapnak), és emiatt önhibájukon kívül azt hiszik hogy ez a normális."

Ebben benne van a tipikus liberális agymosás. A cigányok nagy része gyakorlatilag genetikai selejt, pl. sokkal alacsonyabb átlagos IQ-juk van, mint a fehéreknek. Mitől is lennének okosabbak, hiszen több ezer évig sokkal kevesebbet használták az agyukat. (Valamiféle primitív ravaszság viszont kialakult.)

Másrészt a hülyéket is lehetne úgy nevelni, hogy akár hasznos tagjai lehetnének a társadalomnak...
(Egy részükkel teljesen felesleges foglalkozni. A vita tárgyát az képezi, hogy 10% vagy 90%-ról beszélünk.)
Van egy budapesti közlekedési projekt, aminek a terve majdnem két évvel ezelőtt fogant, de jelenleg úgy tűnik, sosem fog megszületni belőle maga a "gyermek". Vagyis a "Budai fonódó villamosok", ami pedig a M(ég)4(év) után kifejezetten örömmel tölti el az ember…..
z666 2011.01.24 13:09:48
@minimalista: "Nem mellesleg, nekem egyelőre úgy tűnik, hogy Tarlós fényévekkel rátermettebb és minden tekintetben jobb főpolgi, mint az előző volt."

Ha egy kupac sz*r ketült volna demszky helyére, arra is igaz lenne a fenti megállapítás...

Ceterum censeo, demszkyt ki kell végezni!
z666 2011.01.24 13:27:45
@minimalista: Az már nem aktuális... :)
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..
z666 2011.01.20 11:21:20
@Mészáros Laci: "Az index általában becsületes..."

Na neeeee!! Az index többet árt, mint a retek-klub. Fontos híreknél nagyon durván csúsztatnak és hazudnak.
A szerkesztőség tele van szélsőséges zsidókkal.
z666 2011.01.21 13:14:05
@Kurt S. Earp: "Az index oknyomozó, tényfeltáró cikkei, elemzései nem véletlenül jelentenek hivatkozási alapot, hátteret a híradók vagy más hírportálok, blogok témáihoz."

Érdekes, amelyik cikkükkel kapcsolatban konkrét információim voltak (tehát ott voltam, láttam), ott szinte kivétel nélkül mindig durván hazudtak. Egy tipikus példa:
Tomcaték sokhelyszínes tüntetésén volt egy transzparens:
"Ne bántsd a magyart, az adójából élsz!"
Ők ezt írták helyette: "Ne bántsd a magyart, az adójából él!"

Csak két betűs csúsztatás, mégis értelmetlenné teszi az egész mondatot...
Figyelem: erős vastagbőr tartalom! Esztergom város önkormányzata eddig már 25 millió forint közpénzt költött Meggyes Tamás (a volt polgármester) és Bayer Zsolt újságíró magánvádas pereinek ügyvédi költségeire. Októberben Tétényi Évát választották meg…..
z666 2011.01.20 13:54:35
@El Topo (Sgt. Elias): "Azért azt ne felejtsük el megjegyezni, hogy Gyurcsány viszont emberek szemét lövette ki! "

Ez a demokráciák szépsége: választhatsz a Redvás Szendvics és a Gennyes Tus között. (South Park)
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
Roppant megnyugtató érzés, hogy külföldön is vannak hülye politikusok. Kettő biztos, rögtön a szomszédban. A történet a következő: A hagyomány szerint az EU soros elnöki tisztét ellátó ország feladata, hogy feldíszítse az Európai Unió Tanácsa brüsszeli székházát, a…..
Vastagbőr Önként és dalolva 2011.01.14 09:01:00
Megérte feltenni a kérdést múlt héten, tegnap végre megtudtuk Tarlós Istvántól, hogy mi az igazság az Alstom-szerződéssel.Nagyon durva. Olyasmi, amire nem is gondoltunk, mert normális embernek nem jut ilyen az eszébe.Ahogy Tarlós fogalmazott: "Én is kis híján leestem a…..
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
z666 2011.01.13 21:32:02
@zero: "De megnéznék egy VV Ildi vs. VV Heller Ágnes párbajt xDDD "
Remélem, nem iszapbirkózásra gondoltál...
Tegnap végre döntött az Alkotmánybíróság ... végre! Ja, nem a magánnyugdíj-pénztárak ügyében, arról majd tavasszal lesz csak döntés, miután a közel 2,9 millió ember "visszalépett" az állami rendszer ... de tegnap egy hasonlóan fontos és az ország számára nagyon…..
z666 2011.01.12 11:41:30
@zero:

-Doktor úr, jöttem kontrollra és levetetni a gipszet.
-Mutassa a kórlapját, milyen sérülése is volt?
-Az személyes adat, nem mutathatom meg...
z666 2011.01.12 13:24:32
@Tigeri: "A lányoktól meg nem sajnálom a pénzt.Valszeg jobban megdolgoznak érte,mint a képviselők,polgármesterek és több örömöt szereznek érte,mint ezek az ingyenélők."

Hát, sokkal tisztességesebb munka mint a jogászoké, bankároké, pénzügyi tanácsadóké vagy politikusoké...
z666 2011.01.12 13:37:59
@Seduxen: Jó, de a kurváknak van valami haszna is, a fentieknek semmi... :)
(Tisztelet a nagyon ritka kivételeknek.)
Azt írja az Index, hogy "A magyar külügyminisztérium karácsony után megjelent, a külföldnek szóló angol nyelvű hírlevelében a médiatörvényt magyarázva még azt állítja, hogy a blogokat semmiképpen nem kell regisztrálni az NMHH-nál. A szöveg név szerint említi…..
z666 2011.01.06 22:27:58
@Idős Asszony (TÖRHETETLEN): "Hát tessék, a narancsnáci rezsim csak forszírozza magukat, orbánista nácikat a moderációra!"

Kikérem magamnak! Elhatárolódom Orbántól! :)
Január 3-án, az uniós elnökség első munkanapjának reggelén, a Greenpeace 10 zöld pontjával várta a Külügyminisztérium dolgozóit.Vetier Márta, a Greenpeace EU szakértője elmondta: "Magyarország legfontosabb környezetvédelmi feladata az EU-elnökség alatt, hogy elérje,…..
Tiszabő egy 2000 fős község Jász-Nagykun-Szolnok megyében. "A lakosság közel 80 %-a cigány származású, fiatalabb korosztályban ez az arány még ennél is magasabb.  A település lakóinak megélhetését sokáig a mezőgazdaság jelentette, még akkor is ha település az…..
2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ... -Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó…..
z666 2010.12.16 14:09:44
@Secnir: "Egyik nap megjelenik a lakásod előtt 50 ember, és közlik, hogy takarodj a lakásodból/házadból, vagy felgyújtják. Rendőrért kiáltasz?"

A mai Magyarországon az az 50 ember pont rendőr (megtörtént eset).
z666 2010.12.16 14:27:16
@Sörömpőőr: Ha már Koppányéknál tartunk, szerintem Szent István volt a magyar történelem legnagyobb hazaárulója: A lakosság jelentős részét megölette, az évezredek alatt felhalmozott tudást, vagyis a magyar kultúrát kiírtotta, és az akkori globalizmus szálláscsinálója volt.
Szóval nem minden királyság lenne jó...
Van egy párt, amelynek semmi pénz nem elég.Előálltak egy formabontó ötlettel, így a gázutalvány és a munkajegy után 2010-re megszületetett a pártoklevél is, mint karácsonyi ajándék.     Szerencsére vannak kommentek is az íráshoz, kötetlen stílusban megmondják…..
z666 2010.12.16 10:13:05
Tudjuk, hogy egységnyi feladat elvégzéséhez egy szdsz-típusú szervezetnek nagyságrendekkel több pénzre van szüksége.
Nézzünk egy példát:
Egy rendezvény, ahol tartanak néhány előadást:
HVIM:
-valaki felajánl egy termet helyszínnek (a helyi polgármester megfenyegeti, ezért egy másikat kell találni
-az előadók ingyen jönnek (Na jó, 2 sör + egy marék pogácsa. (Esetleg benzinpénz, ha nagyon el van eresztve a rendező.))
-vendégek ellátása: valaki süt 2 kg pogácsát + néhány ásványvíz
-rendezvény reklámozása: egy tucat aktivista kinyomtat párszáz plakátot (a költség a ragasztó) + a nemzeti hírportálokon ingyen megjelenik
-rendezvény biztosítása: jön néhány gárdista
-informatikai háttér: valaki hoz egy laptopot és egy projektort
-rendezőgárda: a főszervező + 1-2 barátja
-állami támogatás: kijön vagy 100 sün és mindenkit igazoltatnak 3-szor, hátha terrorista férkőzött be

SZDSZ-fajúak:
-terembérlés: 5 000 000 Ft
-előadók tiszteletdíja: 10 000 000 Ft
-vendégek ellátása: 3 rendezvényszervező cég verseng a feladatért, a legolcsóbb nyer: 8 000 000 Ft (egyébként szendvicsek + pogácsa + ásványvíz)
-rendezvény reklámozása: Shalom Marketing Kft. ajánlata nyer: plakátkampány: 6 000 000 Ft; internetes hírdetések: 4 000 000 ft, TV+rádió: 12 000 000 Ft
-rendezvény biztosítása: In-Kal: 10 000 000 Ft
-informatikai háttér: Chábád Info Kft: 7 000 000 Ft (laptop + projektor)
-rendezőgárda (műsorvezető, pincérek, stb...): 9 000 000 Ft
-állami támogatás: 45 000 000 Ft
-EU-s támogatás: 35 000 000 Ft
-egyéb költségek 20 000 000 Ft
És ezek után az előadók orbitális baromságokat beszélnek...
z666 2010.12.16 13:14:28
@csabapayne: "Pont az a baj, hogy lopnának!!! Mindegy, hogy többet vagy kevesebbet... és ezt a hozzáállást kéne végre kiirtani magyar politikából."

A kulcsszó a KIÍRTANI.
Néhány pedagógiai célzatú kivégzés nélkül SOHA nem változik meg a helyzet.
Vastagbőr Az ORFK és az atomvonat 2010.12.09 09:01:00
November 20-án atomvonat haladt át Magyarországon. A vonat a szerbiai Vinca kutatóreaktorából összesen 8030 nagy dúsítású, kiégett fűtőelemet vitt el Magyarországon át Szlovéniába, ahol tengeren vitték tovább Oroszország felé.  A szerelvényt minden állomáson és…..
z666 2010.12.09 13:04:45
@Johnny336: "Vajon mi a célja az USA-nak, hogy felvásárolja mindenhonnan az uránt?
Biztos nem a világbéke, sem a környezetvédelem."
Az USA és a Szovjetúnió mindig is a Világbékéért harcolt. Mindenhova el akart(j)ák vinni, akár kellett akár nem. Elhozom neked a békét, akkor is, ha beledöglesz! :)