Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megadatott

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[update] Legjobb tudomásunk szerint - annak ellenére, hogy még mindig érkeznek hozzánk megkeresések levelek nem megérkezése miatt, - a rendszer visszaállt a normál üzembe. A tegnapi naptól az üzemeltetés jelentése szerint biztosan megérkeznek a levelek a fiókokba. A problémákért…..
Megadatott 2014.10.18 08:22:01
@roqfort:
Én egy éve voltam. Nagy csalódás volt!
És mindenkinek az lesz aki ilyen képeken hangolódik....
Köze nincs az egésznek már ehhez. Lehet egykor ilyen hangulatos volt, de ma már csak egy giccsparádé! Seligman is jól példázza ezt amint láttad. Először még elmegy, de amikor már a tizedik ugyanolyan giccses várost látod eléggé kiábrándító tud lenni. 10 méterenként szuvenírbolt és kirakat tárgyak mindenütt stb, teljesen elveszi az egész hangulatát.... bár ilyen lenne az egész mint a képeken... akkor visszamennék!
Mérföldkőhöz ért a dániai transzneműek közössége. Szeptember 1-től, nemsokkal azután, hogy a koppenhágai Pride véget ért, a dán parlament elfogadta a törvényt, ami engedélyezi a nem megváltoztatását az állampolgári nyilvántartásban anélkül, hogy nemátalakító műtéten…..
Mi köze a van a San Franciscó-i ködnek ahhoz, hogy Alcatraz börtönszigetéről gyakorlatilag lehetetlen volt megszökni? Miért zárja ki egymást a város jelentős részében a nyár és a napsütés fogalma? Hogy jön ehhez a város látványos autósüldözésekre alkalmat kínáló…..
Miért akar mindenki Amerikában élni? Ez a kérdés mindenkiben felmerült már, hiszen ha egy fiatalt megkérdezünk, hol szeretne élni 90%, hogy azt mondja Amerikában. De legyünk őszinték mi magunk is szívesen élnénk a nyughatatlan és örökké pörgős USÁ-ban. Erre a kérdésre én…..
Nyilvánvaló, hogy a legtöbb összeesküvés-elmélet abszurd butaság, ugyanakkor egy cambridge-i történész szerint egy részükben több igazság lehet, mint elsőre gondolnánk. Nem kétséges, hogy az összeesküvés-elméletek korában élünk, aminek részben nyilván az internet is az…..
Ha azt a nyugdíjtervezetet megvalósítják, amin gondolkodnak, az lesz a legszemetebb és legigazságtalanabb rendszer. Több nyugdíjat kapjon az, aki gyerekeket nevelt fel és aki iskolázottabbá tette utódait, azaz egyetemre járatta... Akiknek nincs gyereke, majd nyomorogjon, ráadásul…..
Dr. Allen Ault rémálmoktól szenved. Az ősz férfi saját bevallása szerint öt ember megöléséért felel, bűntudatát az sem enyhíti, hogy mindezt állami szerepkörben követte el, és soha senkiben fel sem merült, hogy bármilyen büntetést kellene kapnia érte. Csak a lelkiismerete…..
Semmilyen átvitt értelmet nem kell keresni a cím mögött, az szó szerint értendő, legalábbis Nagy-Britanniában, ahol az okostelefonok költsége egyre gyakrabban ró elviselhetetlen terheket az emberekre – akik persze végül is maguk tehetnek róla. Egyre kevésbé tudjuk elképzelni az…..
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
A Nagy Amerikai Utazás számtalan művészeti alkotást ihletett, legyen az regény (Úton), vagy éppen film (Easy Rider). Noel Kerns fotográfus is útnak indult, ám egészen újfajta megközelítést választott: éjszaka fényképezte a vidéki Amerika elhagyott tájait és épületeit. A…..
Megadatott 2013.10.16 18:31:54
@visszakettopadlogaz:

A 80-as úton nem voltam sajnos, remélem egyszer eljutok oda is! :)
A 66-os nekem mondom csalódás volt, igaz lehet túl nagyok voltak az elvárásaim. Persze bármikor visszamennék, szóval annyira rossz nem volt. :)
Egyébként Nevadát nem érinti a 66-os, de Nevada tényleg nagyon feelinges! :) Nekem a kedvencem UTAH volt. :)
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Benedek többször járt a bankban, de még mindig nem sikerült felmondania számláját. Amikor úgy tűnt, hogy végre vége, új kártya kibocsátásának díját számlázták ki neki, ami miatt sajnálatosan panaszt tett, úgyhogy további 30 nappal kitolódik a bank elhagyása: A…..
Emelj! Emelés, edzés, gyúrás 2012.10.05 07:00:00
Úgy gondoltuk, ideje tisztázni a terminológiát és egyértelmű különbséget tenni mozgás, edzés, testépítés, gyúrás és emelés között. Mi - ahogy a blog neve is célratörően utasít - emelünk. Súlyokat, saját testünket. Az izomépítés, zsírégetés tulajdonképpen csak egy…..
Visszatérő kérdés a tisztelt olvasóközönség részéről, hogy milyen edzéstervvel lépjenek be a súlyok világába, vagy folytassák edzőtermi kalandozásaikat. Itt és most ellőhetnénk a klasszikus "mindenki más, mindenkinek más válik be" bölcsességet, de ez a válasz egyrészt a…..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
Írtunk már arról, hogy miért is fejlődnek olyan könnyen a kezdők amikor súlyzós edzésre adják a fejüket: az új, és szokatlan inger hatására az izmok, izületek és a központi idegrendszer is fejét vesztve próbál alkalmazkodni a terheléshez. Ez a néhány hónapig tartó időszak…..
Megadatott 2012.06.08 10:58:51
@szomoruszamuraj:
A tojás párhuzammal nem értek egyet. :) (Egyébként jókat írtál)

Vegyük a példádat, hogy 1 adag 30g. Így ez kb 165 Ft/adag. (ha 1 kg 5500 ft, ami még olcsó is)
Ha 80% fehérje tartalmú a por (ami igen jó!), akkor 1 adag 24g fehérjét jelent.
Ez kb 4 db tojásnak felel meg. Tojást pedig kapsz 40 forintért is (nem csak minit), azaz árban ugyanott vagy kb.
+ a tojás tele van egy rakat hasznos dologgal. Amit egy mesterséges készítmény sem tud pótolni.
Emelj! Hány ismétlés? 2012.05.23 09:07:00
Egy érdekes kérdés, hogy adott célok elérése érdekében (erő, izomtömeg, robbanékonyság, stb) milyen ismétlés- és sorozatszámok az optimálisak. Relatíve sok tapasztalat áll rendelkezésre ezen a téren, és kutatók is foglalkoznak a témával már évtizedek óta. A közkeletű…..
 Az alábbi videókban egy most 117 éves ismert kínai mester Lu Zijian látható, aki számos déli és belső stílusú harcművészet mestere. WOW! 1893 Október 15.-én született, szóval már csak pár nap és 118 éves lesz!A harmadik videón látszik egy rövid…..
Megadatott 2011.10.06 07:51:10
A gond az hogy nem hiteles a születési dátuma. Keleten sokan vallják magukat 130, 140 és még 160 évesnek is, de bizonyítani nem tudják.

pl itt:

karpatinfo.net/turmix/2010/05/23/145-eves-vilag-legidosebb-embere

Tavaly pl még egy Francia nő volt igazoltan a legidősebb 114 évesen, de ő meghalt aztán egy Amerikai nő lett.

karpatinfo.net/turmix/2011/02/02/elhunyt-vilag-legidosebb-embere

Egyébként nem akarom a bácsit lehúzni, mert jó látni hogy ennyi idősen is sportol. Akkor is ha ”csak” pl 90-100 éves.
Az alábbi történetet egy névtelenséget kérő hölgyolvasónk küldte be. Szerintem már mindenki élt át hasonlóan borzongató élményt. Sziasztok!Ez ma reggel történt velem. Névvel nem szeretném kirakni a netre… de jó lenne az emberek orra alá dörgölni, hogy merjenek…..
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
Megadatott 2011.05.24 12:57:17
@Qju:
Fennállhat még a közveszély okozás előkészületének alapos gyanúja is. :)
Megadatott 2011.05.24 13:15:17
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

+ rágalmazás és hitelrontás is! (3 betűs magyar kúthálózat csak 1 van)
Az alábbi Muay Thai válogatás videó az egyik kedvencem.Egyszerűen gyönyörűek a technikák, és persze nagyon brutálisak is.Remélem nektek is tetszik!..
A riportban elhangzott, Attila álma a 2020-as nyári olimpiára való kijutás.Beszélgettem erről egy szakmabelivel azóta. Szerinte Attilának ez a riportban utolsónak elhangzó mondata jelezte: a betegség még jelen van. Vitába keveredtünk, mert szerintem meg pont az ellenkezője igaz.…..